I have the pussy so i make the rules.

Igår efter praktiken vart det en snabbis på treet med Kristoffer,Pejje,Henke och Jocke. var ganska kul, jag drack dom inte något, medans dom andra gjorde det. hehe! Sen efter ett tag drog jag och Kristoffer till donken för att käka (tog med hem) sen väl hemma så kollade vi på tv, sen gick vi sov, kunde typ inte sova för dom över oss hade musik på högsta volym, men skickade ett sms och sa till dom, så då vart det slut på musiken, hehe

Idag får man studiebidraget. jippiii..
Ska snart be ge mig till praktiken, där det blir en full kväll med grejer att göra. jobbigt..
Så får se när man slutar ikväll.. hoppas inte på sent, sen så kommer Mimmis morfar och äter där ikväll, kul..
Imorn är det sista dagen på praktiken, då blir det marängtårta med hallon som jag & Mimmi ska göra. sen blir det PARTY på hög nivå..

Torsdag..

Onsdag - Mimmi och jag käkade en dunder bra frukost, sen knallade vi iväg till praktiken, vi hade kallis för oss själva och det gick as bra, inte så mycket beställningar med vi klarade oss toppen, inte än enda beställning försenad. toppen.. Väl hemma från praktiken hade Kristoffer gjort mat till oss, as gott, sen åkte Mimmi hem till Nortälje vid 01.00 bussen, och jag gick och la mig.

Idag, börjar vi kl 15.30 så då hinner man göra lite saker innan man börjar, det var tänkt att Mimmi och jag skulle gå på stan idag, men vart inte så, själv har man tänkt färga häret och sen städa lite. käk lite bra frukost och bara ladda inför ikväll..
Nää nu blir det dags för våra bästa år,


....

image584

Snart sommar. längtar...

Onsdag

Trött,trött riktigt trött..


100 dagar kvar till Studenten

Ursäkta för förra inlägget, men det jag skrev menade jag. men aja...
Idag är det precis 100 dagar kvar till STUDENTEN, Den närmar sig med stora steg. Och jag blir så glad när jag kollar i kalenden och dagarna bara räknas ner.. Snart är det dags att ta det andra stora klivet ut i den stora vuxen världen. skaffa jobb, hund, hehe, dags för mig att hjälpa till att betala hyran och mat, jag bara längtar..

Börjar kl 15.00 idag känns faktiskt jävligt bra, inte så lång kväll, men känner mig lite sjuk, men ska gå ändå, ska bara förbi apoteket först. sen e det uppdraget avklarat. Ska gå nu och kolla på våra bästa år, det börjar bli riktigt spännande nu. hehe!

Uchhh

Idag såg jag den människa jag värkligen hatar. hatar är värkligen det rätta ordet.
Fy fan vad jag hatar dig..


Some wounder..

Gick upp tidigt idag, morfar rimgde och väckte mig, så då var det bara att gå upp, fixade mig och så var det bara och ner till t-centralen, och ta bussen till Uppsala.
Gick och mötte mamma sen knatade vi i det fina vädret till akis, väl där fick jag anmäla mig och vänta typ 10 min, Väl inne hos gyn gick det bra, men var där ganska länge :S men gick bra. så nu slipper man vara orolig att det var nå farligt.. När allt var klart så gick vi ner igen på stan, fikade lite sen tog jag bussen hem till Stockholm medans mamma åkte hem till östervåla.
Nu sitter man här främför datan, väntar på att älsklingen ska komma hem, sen ska vi fixa tvätten lite och senare ikväll gå ut och käka pizza med Kristoffer bror.. mysigt..
Imorn blir det sista rycket på praktiken.. kommer värkligen att sakna praktiken och personalen där..

Nä nu ska man gå och göra lite te och sen dra en snabbis till apoteket, näsprey behövs..

Lets skip it..

Den här helgen har varit upp och ner, fick veta i fredags att en bekant till mig har tagit självmord, det känns förjävligt. Och det ända jag tänker är varför.. som många andra än bara jag gör. varför? Du var en pigg och glad människa. Dom som träffade dig i torsdags på festen i Tärnsjö hade tur, Det kan inte vara sant att du är borta. Du hade hela livet på dig. Men du har det bra nu, du är hemma. R.I.P Jesper Lindell..

Fredags kvällen, vart lite upp och ner, Kristoffer och Pejje drack öl, medans jag tog det lungt, sen drog dom upp till Henke, medans jag fixade mig och kolade på tv, Gick ut för att träffa Sabin och Jennifer, dansade som galningar, sen helt plöstligt tröttnade jag, ringde Kristoffer, och åkte t-bana hem. väl hemma låg Pejje deckad i soffan och hade spytt. :S men Kristoffer hade städat och fixat, tur att de tinte luktade spya. Var uppe ganska sent, läste tidning och myste med Kristoffer.

Lördag, sov jag till 12.00. sen städade jag lite, medans Kristoffer och Pejje snackade, sen dorg Pejje hem för att pela bandy, jag och Krisotffer kläde på oss och jag ner på stan, träffade oscar en snabbis, sen gick jag till praktiken, och dom hem för att spela tv-spel.
Praktiken gick bra, fick gätte mycket att göra, så nu kan jag värkligen allt, hehe! synd att det är sista veckan nu på tisdag.. Ska söka sommarjobb som David rekomendrea mig igår. var hemma vif halv 12 inatt.. sen kollad ejag och Kristoffe rpå film och käkade ostbollar..

Idag söndag, vakande jag av att Kristoffer fick sms, det car hans kära kusin Madde som smsade. sen efter en stund gick jag och köpte kaffe, och vaniljdrömmar, fick gäster och myste. Var kul att Madde ,Steffen , Conny och Gunnbritt kom, fick en as fin sål av dom, så nu har vi en ny fruktskål..
Kristoffer gick direkt ner till jobbet efter dom hade gått, och jag är ensam hemma nu. Imorn blir det Uppsala och akis.. orolig..

always look on the bright side of life

Idag fyller Veronica 19 år. grattis gumman. hoppas du får en bra födelsedag.

Har nu drukigt 3 koppar te, knapt gått en timme. hehe!
Dags att beställa nya linser nu snart, snart...


En vecka kvar på praktiken, sen är det dags för skola igen, så himmla skönt, vill värkligen träffa alla klasskompisar och vänner på skolan, har varit lite trist nu under praktiken, då jag typ bara träffat 2 perssoner.. Men vad gör det. jag är lycklig.. mer än LYCKLIG...

image583

Fredag today,

3 dagar kvar på sportlovet ever, jag kommer aldrig mer ha något sportlov, lite tråkigt faktiskt.  Idag vaknade jag av att Kristoffer ringade och sa attt jag skulle sätta på vatten. så klev upp ur sängen fast jag inte ville, bara för att göra det. sen kutade jag till sängen igen, nu sitter jag och kollar på våra bästa år och dricket te. ska städa lite idag och gå och köpa blommor på torget. (om jag orkar) sen får jag sitta och vänta på ett samtal från praktiken, om dom nu vill att jag ska komma eller inte.. annaras blir det chips och film kväll här hemma..

Vill att Mimmi kommer hem nu, tråkkigt när hon är i Mora, men ändå är det bra för då mår hon toppen, hehe. Men jag saknar henne så, men aja.. ska gå nu och göra mer te..

I massor..

image582

I'll be ready.

image581

Sweet love of mine!

Nä nu är jag trött på det här, dags att dra Kristoffer bort från tv-spelt och ner i sängen. dags att sova.. hehe. vill bara ligga och hålla om han.. Min älskade..

Godnatt sov gott

Baby, you're driving my crazy



Har nu under en längre tid gått och haft ont i äggstockarna, det går lixom inte riktigt att förklara, men när jag förklarade för en tant på gyn i östervåla, så sa hon direkt att jag skulle ringa akademiska i Uppsala, för att kolla med ultraljud om dom såg nå sår, blåsor, om nu det var så kunde det vara alvarligt. Så nu har jag en tid på måndag, men är så himmla orolig.
Tänk om det är något, typ att det är försent att fixa så jag nu inte kan få barn i fam tiden, jag skulle gå under om det nu är så. men får hoppas att det går att bota av någon tablett..!
Pratade med mamma om det också, hon sa att det kunde vara nå stadie till cancer, men om man fick veta det i god tid kunde man typ bota det.. asså jag kom inte ihåg vad mamma sa att det kunde vara, men min mamma hade haft det. typiskt nog :(, men hon han ni god tid och ta den/dom tabletterna.. tur det annars hade jag inte funnits här i dag. Inte minna syskon häller.. Aja ska dit på måndag, håll tummarna...
Det är inte någon kul värk, smärta jag har, inte alls, men snart kanske det är över. hoppas.


hun' my sweetest hun...

Äntligen hemma, har varit i Uppsala idag med syskonen, vi tog en fika på stan, sen gick vi runt och kollade, slösade inga pengar alls. rädd nöjd. hehe! Men hittade massa saker jag ville ha, men jag slösade inga..! Efter jag var och lämnade syskonen hos mamma, så sa vi hej då, och sen gick jag ner på stan igen, för jag missade 15.00 bussen. så fick gå en hel timme till på stan, men det gjorde inget. Väl på bussen läste jag bok och hade det mysigt, tog tunnelbanan hem och slängde mig ner i soffan, När Kristoffer kom hem så myste vi lite och sen knatade vi till afären, handlade mat så nu är det inte tomt längre..
Har ätit pizza för ingen av mig och Kristoffer orkade laga mat, och nu sitter jag här och ugglar medans han spelar tv-spel.
Har haft det suveränt hemma hos mormor och familjen. längtar faktiskt lite efter mormor nu. Imorn blir det praktik tror jag om han hör av sig. dom behövde ju hjälp.. annars kanske en utgång. beror på.. aja nu ska ajg inte sitta här och babbla..


image579 image580
mys med syskonen

Have a beatiful day!

Ska nu snart gå och hämta Fanny på dagis sen åkr vi alla syskon till Uppsala för att fika och bara umgås någon timme. sen lär dom åka hem med mamma, och jag åka hem till stockholm, ska nog gå lite på stan hemma också, sen bara vänta på Kristoffer, sen drar vi nog till PriseXtra och handlar mat....! kanske blir wook ikväll..
dags att kila nu...

jag har fult hår....

Östervåla.

Östervåla.. gammla vanliga östervåla..
Sitter nu hemma hos mamma i syrrans rum, ska snart gå och lägga Fanny, sen färga håret igen, vart för rött det jag färgade i dag, och jag vill absolut inte ha super duper rött. men får se. kanske har så här ett tag. och fårgar om några dagar igen..!
Igår var jah mormor och morfar i Valbo, handlade på kvantum, sen gick vi runt lite på afärerna, hittade en ring, hårgrej och örhängen.. sen käkade vi mys middag och bara tog det lungt. Sov dok inte bra i natt, eftersom mormor snarkade....! Hoppas att få sova inatt..

Ska nu gå och lägga lillasyrran, sen in i badet och ta hand om mig. hehe
Imorn blir det Uppsala, kanske med lillasyrran, annars åker jag nog direkt hem till Stockholm.. men vart så himmla sugen på fika..

image578
syskonkärlek..

I miss you

Jag saknar Kristoffer redan, fast jag inte än har åkt till östervåla, ska nu bara klä på mig och ta tunnelbanan till vällingbt sen åker ja goch morfar dit..

Ååå hur kan man sakna någon så mycket redan..?

O'boooy "

image576

Vill ha biljetter till melodifestivalen i globen.. vill vill vill.

Happyface..

Det är måndag och jag har sportloov, känns hur bra som hälst, sov värkligen ut idag, vakande kvart över 12. heh då ringde morfar och väkte mig, sen kom Kristoffer hem på lunchen, så vi satt och kollade på luftens hjältar. hehe..
Ska sanrt vika tvätt och diska, sen börja packa, imorn åker jag hem till Östervåla och hälsar på mormor & morfar, vi ska till Valbo och handla, sen får vi se om jag åker ner till familjen lövgren och hälsar på. saknar ju Fanny så himmla mycket..
Får se hur många dagar jag blir kvar i Östervåla, men får se om jag går till praktiken nu på lovet, jobba igen några timmar, är ju roligt uppträdande där på fredag. hehe. Dr Alban. hehehe... men får se, David tyckte det skulle var kul.  Ska höra om sommarjobb där också senare..

SPORTLOV ÄNTLIGEN..

image575 
(Bilden är från  ifredags när det var after ski)

Power.. helg..

I fredags på praktiken var det after ski tema, var jätte mycket som skulle fixas innan alla gäster kom, bandet övade och jägermeister tjejerna delade ut massa saker, plus jag fick hålla på med bkåbärssoppan, Mimmi stod ute i kylan och delade ut blåbärsoppan medans jag var inne i köket och hjälpte till med maten. sen efter ett tag fick jag också gå ut i kylan och dela ut drink kort, som jag ger till olika folk, så dom kan få en gratis drink, samt öl eller vin, fick några själv också! Träffade Dr Alban, hehe! och råkade komma in på toan när Tomas Brolin stor och pissade. full och glad. hehe! Fick sluta vid 00.00 . Så då gick Mimmi och jag hem, skulle gå ut men vi orkade inte, så vi gick till donken och käkade sen sov.

Igår på praktiken (lördag) var det nå tjejkväll med massa sexexperter som skulle komma och prata sex och sånt, så klart skulle dom ha GI- mat. så sallad vart det. sen helt plöstligt var hela restaurangen full .. och helt plöstligt vart det mycket att göra, men fick allt gjort. + mycket beröm av David.. hehehe.. Kom från praktiken vif 00.20 då kom Kristoffer och mötte mig, väl hemma gjorde vi pommes och satt och kollade på en film (Cloverfield 2008). sen kom vi i säng kl halv 3 i natt..

Idag sov vi länge, sen gick vi och pantade alla pantburkar, senare gick vi ut på promenad, handlade lite mat, och nu sitter vi här hemma ska snart åta sen bara ta det lungt och mysa..

image574

Fredag..

Dagliga retinen, kollat på våra bästa år, och nu är det dags att börja gå till praktiken ska möta Mimmi vid parken, sen är det dags för en hel dag praktik. och natt.. Har för mig att ikväll kommer Let´s dance gänget kommer och käkar, så vi får fullt upp idag..
Nä nu lär jag kila, får se om det blir utgång ikväll men får se..

Sweet love of mine!

Det är vår ute och jag hoppas på att den stannar, vill absolut inte ha nå mer snö. Och jag längtar grymt mycket till sommaren, det kommer bli helt klart mitt livs bästa sommar. Studenten och allt. shiit.. Satt och kollade nyss i min och kristoffers kalender, mest jag som har skrivit i den.  Så här ser det ut fram till studenten.

Idag Alla hjärtnas dag.
nästa vecka har jag lov.
Den 8 Mars är det internationella kvinnodagen.
Den sista april måste jag lägga undan 400 kr till min student klänning.
Valborg
Korre fyller 18 år.
Kristoffer fyller 23 år. <3
Italien resan med klassen. borta 3 dagar
Morfar fyller år
Studentskivan (kanske)
5 Juni STUDENTEN
20 juni Midsommar . och ska firas hemma hos Mimmi
...

Ååå vad jag vill ha sommar.
När nu ska jag leta efter lite jobb..

Love, love, love

image573

Alla Hjärtans Dag.

Denna dag var planerad, jag skulle ha praktik och skulle inte vara hemma förns kl 00 inatt, men nu har jag inte fått tag på köksmästaren eller någon som jobbar där, så vet inte när jag börjar, och jag tycker ju att dom borde ringa upp om nu jag ska komma. Men får se om nu dom inte hör av sig, så ska jag gå på en lång promenad i solen, funderar på att gå vid vattnet. Sen ska ajg bara vänta på Kristoffer och när han kommer hem ska jag bara h¨lla om honom, han sa nu på lunchen att vi kanske kunde käka pizza, så det blir vår middag idag, hehe.

Kristoffer, det finns bara en av dig och jag är så glad att jag fick dig, at tjag hade sån tur, jag brukar tänka tillbax den gången jag skrev till dig på lunar, hehe , sen des har vi pratat, och jag kommer alltid att minnas den första gången vi träffades, vi var ute och gick och det var asvin kallt ute, sen dess har vi varit med varandra nästan varje dag. Jag vart så ledsen när du berättade att du skulle till Norge, men tur var kom du hem efter 2 veckor, du kom hem till mig. <3 jag minns hur glad jag var när du ringde och berättade att du var hemma. jag satt på mig kläder direkt och gick hem till dig. Och nu när vi har bott med varnadra snart 9 månader om det inte är mer, så känns det så himmla bra.
ÄLSAKR DIG...

Fick ett jätte fint sms av Jossan inatt, vart så glad , somnade med ett STORT leende på läppanra. Vi får se til latt ses på lovet gumman, vill värkligen, bara sitta och ta det lungt, kolla på film och äta chips. hehe. sakanr dig..

Himmel riket..

Kan inte fatta att blodapelsin är så hmmla gott,
Det bästa är ju att det är nyttigt och gott..
Vad föredrar ni ? blodapelsin eller vanlig apelsin?
Jag bara älskar båda, fast det är ju jobbigt om man äter för många, då svider det överallt..
och så tycker jag att hela apelsinen är förstörd om det är en stjärna i.. hahah!

image572


don't say I never gave you anything...

Nu sitter jag har, har plockat undan lite i lägenheten, och nu funderar jag på att gå och laga pannkakor, får bli e növeraskning till Kristoffer, han vill ju ha det igår, men då käkade vi bara nå litet skit. hehe!
Sen får vi se vad som händer ikväll, kanske går ut och går med Kristoffer, kännder det skulle vara skönt att gå ut och gå, frisk luft. annars blir det tv - kväll som vanligt. Är det nå bra på tv på onsdagar ?

Ibalnd blir jag så less, har förökt prata med dig så länge nu, men du bara stöter bort mig, har jag gjort någon , då skulle jag vilja veta det. Det som gör mig ledsen är att vi alltid varit nära, och nu helt plöstligt när man flyttar så är du bara sur och otrevlig, jag kan förstå att du är ledsen och besviken, men du måste försåt, jag har mitt liv nu. Men det ändrar inget för det, bara att jag är här, och du är där. vi kan ses ändå. men nu orkar ajg inte längre, har förörkt ringt, men du varar inte. har smsat dig men du svara inte, har skrivit på msn, men du svara inte. om nu DU svarar så har du aldrig tid eller bara  otrevlig. jag vill veta varför du har blivit så här... Jag älskar dig ändå , men jag förtjänar inte att bli behandlad som skit. orkar inte längre..
JAG ÄLSKAR DIG. KOM IHÅG DET, KOMMER ALLTID ATT GÖRA DET.
 

 Alla hjärtans dag imorn, och jag har inga pengar att köpa nå till Kristoffer, men jag funderar på att bjuda han på bio sen när jag får pengar. är det en bra grej att ge bort ? ge några förslag..
Men annars blir den nog bara mys kväll imorgon, bara han & jag..<3
Jag kan inte förstå att man kan älska någon som mycket som jag gör. min kärlek till Kristoffer är enorm.


YOU

image569image570image571

Trä = Underbart
Längtar värkligen til lsommar just nu, tänk vad skönt att slippa jacka och jeans, att bara gå upp och slänga på sig en klänning. vips så var man klar. längtar värkligen ihjäl mig till sommaren..

Just be good to mee

Jag har blivit helt galen på läppglans, använder det hela tiden.
någon mer som är beroende?


image568

So Beautiful.

Sitter här med ett glas oboy och kollar på våra bästa år, är helt beroende av den serien, fast den inte äns är bra, så dåliga skådespelare, hehe. men aja. Sen är det ju fint vader ut också så funderar på att gå ut och gå en sväng. Har pratat lite med mamma på sms idag, glad. berättad eatt jag skulle till våla på lovet. så ska hem och hälsa på nå dag också! fick veta att syskonen är hemma hos mamma så.

Torsdag - praktik, eftelyst
Fredag - prakrik, utgång och kanske fest i Uppsala.
Lördag - praktik kanske, har blivit bjuden på fest i våla, 18 årsfest. får se..
Söndag - bakis, kaske hem till mormor eller hem till mig själv i stockholm
.

Vet inte hur veckan ser ut med det där är ett kanske, annars får jag se vad som händer, har ju så mycket saker planerat, och hatar värkligen praktiken som är på helger. får ju ingen fritid alls ju. missar ju massooooor..
Ska förörka skriva på mitt CV ida gockså, båst at tgöra det nu, sen kolla lite sommarjobb. och nå resa, billig.. Någon som vill utomlands med mig? i slutet av sommaren? hehe!


.....

image566image567

Recept.

Gratinerade bananer med choklan och mandel :
4 portioner

4 bananer
100 g mörk choklad
1/2 dl flagna mandlar
2 msn pistagenötter

1. Sätt ugnen på 200 c
2. Skala bananerna och lägg dom i en ugnssäker form.
Riv chokladen grovt och strö över den och mandeln över bananerna.
3. Sätt in bananerna mitt i ugnen ungefär 12 - 15 min.
4. Servera de chokladgratinerade bananerna med glass och pistagenötter..


Var dig själv, alla andra finns redan...

Nu har man suttit och kollat på filmen jag laddade hem, inte någon höjdare direkt. Och så har ajg pratat med 2 klass kompisar som befinner sig i Teneriffa på praktik, så det var kul att prata lite med dom, skönt att dom kommer he mnästa vecka. har saknat dom faktiskt. Men nu så funderar jag på att gå och rulla mer negerbollar, så Kristoffer får gotta i sig dom när han kommer hem, kanske är bäst att ta fram mat också, en ikväll är det ju Gossip Girl och Carolina Gynning på tv, tråkigt nog har jag ju redan sätt på Gossip Girl , men de tär ju så braaa!. Sen hoppas jag på att David från praktiken ringer och berättar att jag har praktik imorn, vill vill vill.. Annars kommer jag bara ligga framför tvn imorn också! 

Längtar tills nästa vecka då jag har lov, då ska ja gåka och hälsa på mormor & Morfar vara där några dagar, sen träffa Jessica , korre och Jossan, sen kanske blir någon utgång i Uppsala, har ju inte varit ute där sen Snook var på Lotus. och det är lääänge sen kan jag säga.. Får också hoppas på att träffa syskonen och mamma.  Men längtar grymt mycket efter mormor, <3..Undra hur jag ska hinna allt på en vecka....!

.....


image560     image563
http://indiska.com



A women´s heart...

Har nyss kollar på våra bästa år, var väl helt okej, Praktiken idag vart inställd, fick ett samtal av David (köks mästaren) att jag inte behövde komma idag, skönt. Så jag ska bara ta det lungt idag, rulla några negerbollar också, alla tog ju slut igår när Kristoffer och hans bror satt och fikade. hehe! Sen ska jag nog kolla på en film som jag har laddat hem.

Jag satt igår och kollade på outsiders, som handlade om fobier och tvångstaknar tror jag det var, aaajaa allfall tycket synd om mannen som var rädd att skada tander. tänk att inte kuna gå ut bara för att man är rädd att möta tander som ser ut att vara svaga och försvarslösa, och att man ska gör ailla dom. Eller som igår var det också en tjeje som var rädd dör rör. hallåå rör kan ju inte göra något, dom sitter ju bara fast. eller den andra tjeje som var rädd för folksamlingar, som inte kunde gå ut ut huset, inte äns gå till en matafär. :S tycker synd om människorna jag.. Har ni någon fobi eller är rädd för något?
själv är jag rädd för att gå hem ensam på kvällarna, rädd att det händer något, och så är jag rädd för mörker. men det har blivit bättre för varje år.. Det var värst med mörker när jag var liten, sov alltid med öppen dörr, men tillslut när jag fick flyta ut till garaget i Östervåla, gick det lite bättre, men nu sover jag ju bredvid Kristoffer, så behöver inte vara rädd..

image559

Im such in love.

image556image558

I hate feelin like this.

En kompis frågade idag om jag ville följe med utomlands med henne och hennes familj, allt skulle kosta 7000 kr, då hotel, mat , bar, lustgrej skulle ingå. Men skulle få ett band som man bara visade upp överallt så fick man komma in överallt, äta hur mycket man ville och dricka hur mycket ma nville. klart jag vill, men problemet är att jag inte hinner fixa pengar. Så det blir nog ingen resa för mig, och det göär mig grymt ledsen och besviken.. Det känns som jag aldrig kommer att komma bort fårn detta land...! aldrig..

Kärleksförklaring

Alla hjärtans dag närmar sig, och det är en sån dag som jag tycker att man ska fira alla dom man tycker om. Spelar ingen roll hur bara man berättar hur mycket den / dom perssonerna betyder. Singel eller inte, det finns flera människor i din omgiving som man kan fira på alla hjärtans dag, tex familjen, släkten, pojken, vännerna och varför inte husdjuren. Det behöver inte häller vara värsta dyra middagen men limo och aftonklänning, kan lika gärna vara ett kort man har ritat själv, en påse godis (gele hjärtan), underkläder, perfym eller varför inte en trevlig myskväll med film och ljus. Alla hjärtans dag behöver inte vara så stort. Jag själv ska i år ha praktik, så jag ska nog bara rita ett kort sen får vi se vad som händer när jag kommer hem på kvällen. Levande ljus ska jag ha..! Sen ska jag bara ringa eller något till min familj och gratta. Alla hjärtans dag är till för alla

image555

  

Obs

Cancer berör många människor på något sätt. De flesta av oss känner någon som har eller har haft cancer. Var tredje person i Sverige drabbas någon gång under sin livstid av cancer.

Den vanligaste cancer bland män är prostatacancer och hos kvinnor är det bröst, Det finns cirka 200 olika cancersjukdomar som alla har varierande svårighetsgrad.
I Sverige dör ca 20 000 perssoner om året i cancersjukdomen, och det gör cancersjukdomen till den näst vanligaste dödsorsaken, eftee hjärt och kärlsjukdomar.
Människokroppen består av mellan 50 000 och 100 000 miljarder celler. Celler dör och ersätts hela tiden av nya celler.
Cancer uppstår genom förändringar i de arvsanlag som reglerar cellens tillväxt och delning.

Om du eller ditt barn har något av följande symtom ska du ta kontakt med din vårdcentral för en undersökning:

  • Knölar, till exempel i armhålor, ljumskar, testiklar, bröst och på halsen som inte gör ont och som inte beror på en infektion.
  • Blödningar, till exempel blodiga upphostningar, blod i urinen eller avföringen, blödningar mellan menstruationerna hos kvinnor och underlivsblödningar hos äldre kvinnor som passerat klimakteriet.
  • Födelsemärken som förändras, till exempel blir oregelbundna, ändrar färg, börjar växa, blöda eller klia, sår som uppkommit utan känd anledning och som inte läker.
  • Hosta och heshet som inte går över på ett par veckor och som inte har klart samband med en infektion/förkylning.
  • Ändrade avföringsvanor hos framför allt äldre personer, till exempel långvarig förstoppning eller diarré utan känd orsak.
  • Svårigheter att svälja som inte har samband med halsinfektion.
  • Svårigheter att kissa som inte beror på urinvägsinfektion, till exempel problem att börja kissa, förtunnad stråle och täta trängningar hos äldre män.
  • Långvarig feber utan känd orsak.
  • Försämrad aptit och viktnedgång utan känd orsak.
  • Oklara symtom från nervsystemet, till exempel långvarig smärta, känselrubbningar, fumlighet och personlighetsförändringar som man inte vet orsaken till.
Den 4 mars på grand är det cencergala som en några kompisar har fixat, tycker värkligen att alla ska gå, alla pengar dom samlar in går till cencer forskningen, och inträdet kostar 50 kr. Så ta med er era nära och kära och kom.

mer info gå in på ..


www.josefin88.webblogg.se


 


Måndag.

Våra bästa år sitter jag och kollar på just nu, medans jag driker ett glas oboy, idag är det mycket som ska göras, vika tvätten sen igår, diska, gå till polisen och fixa pass, och gå och handla havregryn, ska baka negerbollar idag, igår kväll bakade jag bullar, får se om jag gör en till bullsatts idag. Sen så ska jag förörka få tag på hela klassen idag, informera om studentskivan och o, dom vill eller ej. har fårr tag på 4 personner, en av dom vill inte. Men får se hur det blir. Sen senare ikväll kommer Kristoffer bror hit och då ska vi käka bullar och spela tv-spel, sen får vi se om han sover här eller åker tillbax till regamentet (han är inne i lumpen). Sen så ska jag ringa Kristoffer mormor idag också, och gratta henne, hon fyller nämligen år idag. Grattiiiis..





Inget pålägg utan deg.

Studentskiva eller inte, jag blir så himma arg, har försökt få tag på alla i klassen, men har då inte allas mobil nummer, och skolan vägrar ge mig klass listan, så det är as svårt att få tag på alla. Nu när Jossans klass är så himmla snälla och säger att vi får ha med dom, så bara skiter allt sig. men nu imorn ska jag gå upp klockan 8 och ringa dom jag har på mobilen igen, sen får jag tvinga Mimmi att ringa dom hon har på sin tele, nu måste det här fixas denne vecka.. annars kommer det ju inte bli något. måste ju samla ihop alla pengar. det är inte mycket pengar med det är ju pengar.
Jag som alltid har drömt om en studentskiva, alltid... Och nu känns det som att den drömmn inte kommer att slå in .. :( är grymt besviken på skolan, som inte kan släppa iväg en klasslista, och på dom som inte svarar.. är grymt besviken...!
Alla som går i Hr3ak och läser min blogg, här av er till mig så fort som möljligt, om ni vill ha studentskiva och är berädd på att betala pengar. och om ni nu har någons i klassens mobil / hem nummer.. VIKTIGT


* I taget lyser det stjärnor *

image553image554

Lampor från ellos.se

to die for...

Söndag, och det betyder städa lägenheten och då menar jag ordentligt, har skurat, damsugit och dammat av alla hullor och skåp. så nu är det fint här igen efter fredagens fest. Ska snart gå och panta burkar med kära Kristoffer, sen ner till tvättstugen och tvätta kläder, sen bara vänta, kanske laddar ner någon film och kollar på medans tvätten är nere i tvättstugan..!
Skulle ha åkt hem till mormor idag men vart inte så, tråkigt nog, saknar henne så mycket, men om jag får tid i veckan så åker jag dit. Och det lovar jag på hela min kropp..
Älskade Kristoffer sitter och kollar på tv, ska gå dit och mysa med honom innan vi två går ut i kylan och ska panta burkarna..
Älskar söndagar, det är en dag som man känner men får slappa på.. hehe. älsklingen och jag sov till kl 13 idag .. :S hehe ändå har vi hunnit göra så mycket.. ojoj..
Får se om Mimmi kommer hit en snabbis ikväll också, hon skulle kolla på lägenheten som hon kanske ska hyra :).. hoppas på att få följa med och kolla på den..

Ett rött paket.

image551

mexican style baby!!

Trött och bakis, gårdagen vart bra, men spårade ut senare. Det var meningen att bara jag & Jessica skulle vara hemma här i lägenheten, men helt plöstliget var det 8 perssoner till, Kristoffer och hans polares polare. hehe. men det var kul, tillslut kom Mimmi hit också! vi drack vin och fixade oss, samtididgt som killarna spalade music och drack öl..! Efter ett tag gick vi tjejer ut, drog till vibe, men var as dålig musik , Mimmi drog efter 10 min, Jag och Jessica drog efter 20, as tråkigt..! Skulle dra vidare till Chaplins men orkade inte, så då gic kvi till en bar där Kristoffer och dom andra var, men kom inte in bara för Jessica var 18 år.. heh tråkigt, så då gic kvi till 7eleven och köpte chips och salta pinnar, sen hem och bara gotta i oss, Kristoffer och co kom efter en stund, fylla och dryga..
började diska mitt i natten, medans andra duchad och sov..!
Sov inte ett piss inatt, jobbigt, sen idag vart man väckt av Jessica vid 10, för då ville hon på stan, så vi gick ner..! hittade as snygga trosor och bhar... köper so msen när jag har mer pengar.. sen gick Kristoffer och jag hem, Jessica åkte hem till Harbo, väl hemma kom Mimmi och hämtade sina grejer, och vi pratade lite..
Nu sitter jag här, kollar på Gossip Girl och senare ikväll blir det bio med Kristoffer..

Ha en trevlig lördag..

Fredag

Ledig idag från praktiken känns så himmla bra, har bara suttit och kollar på gossip girl hela dagen, hehe är på avsnitt 6 nu. tycker om den serien grymt mycket. hehe. Kommer bli beroende av den med, som alla andra serier..
Ska sanrt gå och städa upp lite i lägenheten, sen fixa mig lite, sen är det bara och vänta på kristoffer och pejje, vi ska gå och ta en after woork öl. hehe sen ska jag kanata och möta Jessica som kommer med tåget från Uppsala, sen gå en snabbis på stan ,sen bara supa skallarna av oss.. ikväll blir det party.. hehe hoppas.. men jag är grymt laddad. hehe! undra vad jag ska ha på mig???!!.. paniiik..

image550
..

Gör det snyggt.

Har dragit e nrunda på stan med Mimmi idag, fick överallt, massor med rea, synd bara att alla pengar är slut eftersom man var tvungen att betala studentmössan, blää! Mimmi dok handlade loss, massa saker. hon köpte tillomed saker till mig :) hehe. så nu har vi några kläder som är lika. hehe. piff & puff.. drog en sväng till pub för att kika läget, där var det kyss fotografering, klart hakade vi på. as snygg bild. hehe!!! medans vi väntade på bilden tog vi en kopp kaffe.. sen knatade vi förbi lite sexbutiker. alltid lika kul, hittade världens coolaste vibrator, hehe..sen gick vi hem till mig för at tkäka och bara prata skit.. och nu sitter jag här, har kollar på tv, oc hska kolla mer tv sanrt, men lärde bara kolla lite saker..
Imorn kommer jessica hit, blir utgång och bara mysa. jippieee! sen får v ise vad som händer..

Laddar hem gossip girl nu också så himmla bra..! ska sitta å rå glo senare...
nattinattiii...


Kyss

image549

:)

Så jävla lycklig.

Mr McDreamy

Blogg sidan var helt seg igår kväll när jag kom hem, så vart inget skrivande, men det varsta med gårdagen var att jag fick skala en hel säck med smågullölar. snacka om tårögd jag var, och på köpet fick jag bruna äkliga fingrar. Sen när jag var klar sa dom att jag skulle göra den andra säcken med rödlök.. jag bandage. ska få göra det idag istället..... ! väl hemma kollade jag på tv och sen gick och sov, sov inte mycket inatt...
Börjar klockan 15.00 idag jobbar till kl 23.00. dåliga tider, ingen fritid alls ju.. men måste få bra betyg....!

Saknar faktiskt mormor jätte mycket. får se om jag åker till henne på söndag och är kvar tills på tisdag, beror på.. beror på när jag börjar paktiken på tisdag..! Saknar faktikskt Fanny och Alexandra också.. men får väl ta en sväng förbi hemmet i våla också.. för att hälsa på dom!
Kankske utgång imorn, beror på när man börjar praktiken.
lär kila nu, hat bäst...

, Happy ending

Nu är det snart dags att bege sig av till praktiken, har ätit lite frukost och bara tagit det lungt, han träffa Kristoffer på lunchen, sen nu har jag bara packat klart och så, ska bara skriva klart sen klä på mig sen vandra iväg, Har glömt bort koden till dörren som man kommer in i restaurangen, haha jobbigt, men hoppas på att komma samma tid som Mimmi, sen hoppas jag på att det går bra idag med.. är liiiite nervös..!
Men ska dra nu, sen får vi se om jag orkar skriva något mer ikväll när jag kommit hem, får se..

do you feel it...

Var så närvös för nya praktiken idag, men gick så himmla bra, så jag längtar nästan tills imorn, fick göra s mycket saker, och det var kul. träffade Tomas Brolin också, fick en semla av han , hehe! känns så himmla bra. Fast har sviiin ont i fötterna och ryggen har varit på praktiken sen klockan 13.00 - till 22.00 jobbigt. men kul.. nu har jag nyss gjot en macka och oboy, pratade nyss med mormor, och ska sanrt gå och sova. börjar klovkan 14.00 imorn. sovmorgon :P hehe!

....

Allt du rör på blir till GULD...

Dagen börade ju bra, eller inte, skulle åka 14.20 bussen till Uppsala, men mitt i tunnelbanan mellan rådmansgatan och hötorget stannade tåget, rädd.. efter typ 15 min var tunnelbanan igång igen.. och då had ejag redan missat bussen, fixk ta ett tåg, spräkte 100 lappen, var arg satt mig på tåget och tjurade, väl framme i Uppsala missade jag 2an som gick till skolan, fick vänta på den, buu! väl i skolan hade alla lärare jag skulle prata med åkt hem, och tvätten hade stängt. Inte kul alls..! kutade till bussen igen, ner på stan, gick lite på stan och sen träffade Jessica, käkade på qupido och pratade gammla minne, känndes toppen.. han köpa en cool på vägen hem, fick satans omt i ryggen på bussen hem, kunde inte sova. nu sitte rjag uppe och väntar p åatt mina kockläder ska torka ... sen kolla på csi sen sova...
praktik imorn, är så himla nervös...


Look me in my eyes.

Sitter nu och kollar på våra bästa år i vårat snygga ny mublerade varadagsrum, känns underbart. Igår var mormor och morfar här och lämnade alla minagrejer, så nu känns det så himmla bra, att jag har mina grejer här, äntligen. fast vi var ju tvungna att mubler om i vardagarumet, men det var hela perfect.
Ska snart åka iväg till Uppsala för att hämta min kock kläder, äntligen får jag ha mina kläder, inte låna någons andra äkliga, blää! sen efter det ska jag gå lite på stan sen träffa Jessica, vi ska gå och käka på qupidom, musmi, en hem och kolla på tv, imorn blir det ny praktik och hoppas på det bästa, närvööööös..!

...

image548

sleep tight!

Utgången i fredags var okej, spårade ut på slutat av att Mimmi & jag började bråka, inte kul, men blev bra till slut, Kristoffer kom och mötte oss mitt i natten, känndes bra och tryggt. kunde inte sova när jag väl var hemma i sängen.. blää!
Idag (lördag) har jag bara tagit det lungt, vakande ganska sent, mimmi drog till praktiken sen väl uppe gick jag och Kristoffer ner på stan, handlade linsvätska och jag fick en as snygg kappa. (bild imorn om jag orkar) men det var på rean, skulle kostat 1200 kr men fick den för 400 kr, Ett galet bra köp.. tack älskling <3. sen gick vi hem, kikade förbi komsum, köpte päron och bree ost, sen potatissallad & rostbiff. mumsi! Har kollar på tv hela dagen sen vi/jag kom hem från stan, en riktig slapp dag.. och nu (söndag) är det dags att gå och sova klockan börjar närma sig 01.23 och jag lär kanske upp tidigt imorn , för mormor & morfar kanske kommer. wee..

God natt..

Det är en gåva!

Sitter här nu igen, har inget för mig, har gjort gröt, men var inte så gott. längtar tills Kristoffer kommer hem så vi kan gå och köpa något gott att käka idag, antagligen pizza eller donken. hehe!
Sen så vill jag att Mimmi kommer hit snart så vi kan fixa oss och sen gå ut och dansa.. längtar.. kännder på mig att kväll blir det en bra kväll..!

Har försökt får tag på min kära mormor hela dagen, men har inte fått nå svar, börjar bli lite orolig, typiskt att hon inte förstår sig på mobiler. annars hade jag kunna nå henne på den.. men ice. hehe!



.....

Tatto

Nu har jag hittat en tatuering jag vill ha. asså kasnke inte direkt så där på foten men kanske på vid ankeln :P?

image546

....

Gucci is for losers

Dagens humör: Trött men glad
Dagens borde: Köpa linnsvätska
Dagens frisyr: en slarvig toffs
Dagens klädsel: morgonrock, trosor - ikväll blir det party kläder.
Dagens planer: städa, köpa linsvätska, träffa Mimmi, färga håret (kanske)
Dagens längtan: mat & Kristoffer
Dagens beroende: äpplen.
Dagens tråkigaste: Inte fått tag på mormor.,
Dagens person: Kristoffer
Dagens roliga: har inte hänt nå roligt.
Dagens låt: bara kollat på tv idag.

In your face

Dagen går ut på idag att städa och ta det lungt, fick ett samtal från Ida nyss dom kommer inte hit ikväll så det blir bara Mimmi och jag. men vad gör det? Inget, vi har kul ändå! Undra vad jag ska ha på mig?! Har en bra nyhet också att berätta jag har bytt praktikplats. känns kanon bra. Är på samma ställe som Mimmi, och det känns bra, och dom ville ha mig där också så! :D.
Idag till midda blir det donken, mumms vad gott, ringde och frågade Kristoffer om vi kunde äta där idag, hehe, men vi får se kanske blir en pizza istället.
Sen efter maten ska jag bara slappa tills Mimmi kommer sen blir det party. Någon som vill med?
Sen imorn kanske jag åker till mormor och hälsar på, får se..
dags för en kopp te nu.

RSS 2.0