31/12

Idag fyller min lillsyrra 17 år. Grattis....

åker till Uppsala idag och festar. wee!

I'm gonna kill you,

Har bara tagit det lungt idag satt i orgonrock fram tills kl 16.30 då jag kom på att jag inte ahr nå att ha på mig imorn på nyår .. fick panik och slängde på mig kläder och kutade ner till stan, gallerian var det som bara hade öppet, hittade INGET, Så får se om jag hinner ner på stan imorn innan allt stänger.. Att fira nyår iår blir med Kristoffer och hans kompisar i Uppsala så vi åker til luppsala imorn någon gång på förmiddagen. sen får vi se hur kvällen urartar sig, kanske slår en pling till Jossan!!! hehe vil lträffa henne, var as länge sen..!

Ska kolla på min stora kärlek idag med saltapinnar sen gå och lägga mig. kolla i garedroben också om man hittar nå kul. har ju en klänning, fast inte min.. men men .. sen fyller min syrra 17 år imorn också! så får hoppas att hon är inne i stan så man kan gratta henne.. annars åker jag väl hem nå inna lovet är slut.

Idag fyller Nina 18 år GRATTIS stumpan.

Hoppas ni får en bra kväll ..
ska försöka skriva imorn, om jag hinner.. annara GOTT NYTT ÅR !!!!!!!!!!

The picture of the day

image488

En liten bakis lördag. inte för bakis, skönt bakis, har varit på stan med Kristoffer, hittade min elefant, fick den av Kristoffer, sen har vi varit och handlat på pris extra. hittade mycket gott. gjort wook, och nu väntas film och salta pinnar..
hoppas ni får en BRA lördag, för det kommer jag att ha.

Dansar aldrig nykter..

Utgången igår vart kanon, först gick vi till the new vibe stod på listan, så vi slapp betala massa pengar. vart för tråkigt där så vi gick till Claras. där vart det mycket roligare. var där till stägning, knallade hem och väl hemma satt Kristoffer uppe och spelade tv-spel :P haha. men aja ahde en trevligt kväll..

tack Sabina

image487

Den 28 Dec

Äntligen fredag och det blir aldrig som man har tänkt sig. det vart en prefect morgon, sen ännu bättre på dagen, har varit på stan med Kristoffer, köpte lite saker på hemtex som vi nu har i lägenheten, vart skit bra, sen köpte jag en parfym.(ÄNTLIGEN).. Har nyss käkat sapgetti med köttfärsås, räster sen igår, men vad gör det. sitter här med ett glas vitt vin och väntar på Sabina, ikväll blir det en tjejkväll, men mycket gos och dryck. funderar på att dra till nuvå 22 en snabbis och förkröka ännu mer, sen vidare till Claras eller nå party ställe. jag säger det bara, bra att man fick pengar idag, men det ska ju då räcka i heeeela januari. (tur att man fyller år) haha!

Nu ska jag gå och fixa mig lite..

hoppas ni får en bra fredag..

Vin & glögg ikväll...


For life

image486

" något säger mig att det kommer alltid att vara för evigt "

Strålande jul

Då är man hemma efter 5 dagar i Östervåla, ska berätta lite kort vad vi har gjort, åkte i söndags det gick bra, lite långt att åka bara, väl framme fixade vi lite och åt gröt. På julafton tog jag och Kristoffer ett julbad i badkaret, åkte en snabbis in till Uppsala..sen gick jag hem till mamma och hälsade på alla, det var mysigt fick julklappar och stannade kvar där tills dom skulle käka, käkade lite med dom också! Morfar var ju så duktig med all maten, sen fick jag vara tomten innan jag åkte iväg till Kristoffer...! väl hemma hos Kristoffer åt jag igen, gott som f*n. sen var det julklappsöppning. kvällen vart sen med toppen, Juldagen tog vi det bara lungt, och som dom resten av dagarna, idag var jag hemma ett tag hos mamma och lekte med barbie med Fanny.. Restenav dagen bestod av att åka hem till Stockholm. Satt och käkade mat idag på vårat nya köksbord :). gott..

Imorn kommer kanske mormor & morfar hit så ska mormor & jag gå på stan lite. hehe!

image481
Morfar & jag.
     

2 dagar kvar

image480

Lördag den 22/12

Julmiddagen igpr var mysigt, julklapps öppning och god mat, fick inte i mig nå vin eftersom jag hade ont i munen men drack vatten & julmust, bättre än inget annat.

Idag började dagen med att gå upp på stan, köpa dom sista klapparna, sen käka pizza på favvo stället, sen träffa Mimmi, vi gick hem hit bakade lite kulgodis och sen tog det lungt, fick julklapp av henne, sen nu har jag & Kristoffer bara kollar på tv, kollar nu på Ellf, eller vad den heter, men börjar få ont i munen igåen så funderar på att gå och sova, piss ont har jag.. fattar inte hur jag ska kunna käka julmat på julafton, får ont bara jag käkar ett popcorn..

Imorn åker vi till Östervåla,


3 dagar kvar

Åå jag har så ont i munen efter operationen igår, kan knappt öppna munnen, är så öm, hur ska det gå när vi ska äta julmat idag,? haah får äta med framtänderna. vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll till julmiddagen men får se. sen får jag se om jag går ut en sväng och träffar Mimmi,Ida & Sabina. beror på hur jag mår, har inte tänkt drika nå eftersom jag är ny opererad och helt öm i munen och tandlös. haha! men kika för bi stället kan mna ju alltid göra, trist bara att det kostar 100 kr inträde...

Bara 3 dagar kvar till julafton, och det är ingen snö alls, men det är is på sjön i Östervåla ändå. fick jag veta idag, så kanske om vi är kvar i östervåla lite så åler vi ut på sjön och grillar. :)

Så här ser helgen ut.
Fredag - Julmiddag, kanske träffa Mimmi,Ida & Sabina på krogen. annara bar ahem och sova.
Lördag - Städa i lägenheten, baka och ta det lungt. när på stan och köpa det sista till julen.
Söndag - Janne & Ulrika kommer till oss för att lämmna ett köksbord, sen åker vi hem till Östervåla, kanske åker hem till mormor eller mamma och hälsar på en snabbis. sen bara tar det lungt.
Måndag - JULAFTON. Fira lite med mamma sen med Kristoffer. mysigt

Nää nu orkar jag inte skriva mer ska gå och kolla på vänner..
hoppas ni fär en bra helg.


När..

när du kysser mig i pannan
när du kysser mig på näsan
när du kysser mina läppar
när du kysser hela mig..

när du kysser mig på näsan

Älskar dig Kristoffer

Ny opererad

Fick stressa imorche eftersom läkaren ringde och sa att det en ledig plats, så jag skulle få operera mig tidigare.
operationen i munen tog 2 och hal timme och 3 tänder är borta :( tandlös..¨mådde inte bra efter operationen, mår inte bra nu häller fast klcokan är 21.45. :S är svag och vill bara sova så ska göra det nu också.
tacka mamma & Alexandra som var med på operationen, fast lite synd om er tycker jag att det var att ni fock vänta så länge.. nu börjar jag bli skakis och trätt i arman , så skriver mer imorn, lät gå och vila..

ciaoo

19/12/2007

Nu är det riktigt kallt ute, men igen snö, känns lite tråkigt nu när det bara är 5 dagar kvar till julafton, men man får ju en mysig jul ändå utan snö får man hoppas, ska fira min jul med Kristiffer och hans familj men ska hem till min familj på dagen träffa syskonen. Är klar med alla julklappar men ska köpa en till, och det är till Fanny. får se vad det blir ska gå till BR-leksaker på fredag och kolla..

Idag ska jag bara ta det lungt, ska ut å en fika senare idag, och det ska bli mysigt hopas jag, sen fick jag ett sms från jobbet eller en från jobbet dör det stod att jag sk få 6 st latteglas och en vas, och sen mer efter jul från fiket, det känns bra att man har lite extra glas hemma..  Men nu ska jag gå och kolla på tv sen bar alängta tills jag ska gå ut i kylan ner till gallerian och fika, sen får man hoppas att Kristoffer kommer ner så han också kan fixa lite..

God natt

Dags att gå och sova, ny dag imorn och nya tag, bara hoppas på att allt blir bättre och bättre.

God natt

18/12-2007

Ensam är inte stark..


Har tråkigt

M - Ruskig smart
A - har dom vackraste ögonen
D - gillar att dansa loss
E - jätte bra på att kyssas
L - alla älskar mig.
E - jätte bra på att kyssas
N - du kan behålla hemligheter
E - jätte bra på att kyssas

Haha det var mitt namn.


a. har dom vackraste ögonen.
b. alla vill ha dig.
c. riktigt barnslig.
d. gillar att dansa loss.
e. jättebra på att kyssas.
f. bra personlighet och utseende.
g. skiter i vad andra tycker.
h. en gosig nallebjörn.
i. helt underbar i sängen.
j. alla avgudar dig.
k. vild och galen.
l. alla älskar dig.
m. ruskigt smart.
n. du kan behålla hemligheter.
o. as sexig, grr.
p. populär bland alla.
q. mindre snygg.
r. helt GALEN.
s. lätt att bli kär i.
t. omtänksam och bryr sig.
u. kung på att bara ta't lugnt.
v. alltid lika glad.
w. otur I kärlek.
x. inte alls duktig I skolan.
y. bästa pojkvän/flickvän som finns.
z. alltid redo.
å. har en dold talang.
ä. kan inte behålla hemligheter.
ö. gillar att dricka/festa.


Vad betyder ditt namn?

Det är nu det gäller

image478


Tisdag den 18 / 12

Sov ganska länge idag, har gjort det och ätit en hård macka, sen bara kollar på tv, ska snart bädda nytt i sängen  sen kanske städa lite, sen om jag värkligen vill och orkar ska jag baka, antagligen marknadskolor,marmeladkonfekt eller chokladkolor, får se vad det blir, vi har tänkt att ge en påse med godis till alla i jul, av det vi har bakat, så får se hur det blir!
Nu ska jag gå och fortsätta se på cityakuten sen fixa sängen, hoppas ni får en bra dag,

Jossan krya på dig, inte kul med magsjuka.. <3

vad är ditt namn?

En kul grej.
Vad är ditt japanska namn?

Mitt är Rinkatekutatoku


A -
ka
B - tu
C - mi
D - te
E - ku
F - lu
G - ji
H - ri
I - ki
J - zu
K - me
L - ta
M - rin
N - to
O - fu
P - zi
Q - mo
R - no
S - ke
T - shi
U - ari
V - chi
X - do
Y - ru
Z - na

Strandvägen

image475

image476

image477

I´m a lover














I Looovee youuu!

Julen närmar sig med raska steg

Då är det bara 7 dagar kvar tills det är julafton och idag fick jag lov,  Åkte bara fram och tillbaka till praktiken han klä på mig alla kock kläder och börjat fixa lite sill så kom Larsgunnar ner och frågade var jag gjorde där, hehe Så då var det bara at tåka hem, gick hem var ganska långt, men stannade till vid kungstredgården och kollade in deras julmarknad, inget att hurra för.. sen gick jag hem, väl hemma hade Kristoffer lunch så han träffa han en stund också!

Nu är det bestämmt på lördag ska jag åka hem till Josse (korre) ska bli så himmla kul, har inte träffat dig på hur länge som hälst. så ska jag sova där också, sen på söndagen kommer Kristoffe rhem till Östervåla så ska vi fira jul tillsamans. blir nog kvar i östervåla tills på onsdagen, sen åker vi nog tillbax till Stockholm. jag har ju dok jullov, men Kristoffer börjar jobba dirkekt.

NYÅR? Joo kanske äta middag med tjejerna & festa gärnet, eller bara vara hemma med Kristoffer.. Humm!

A pretty face

image473


tredje advent

Inte långt kvar till jul nu, idag fixade vi klart julgranen och så har vi städat nästa hela dagen, men inte blivit nå bättre, bara stökigare. skulle baka idag men orkade inte, sen så ville jag inte häller.

Har pratat med mormor,fanny & mamma idag var båda upp & ner, var så skönt att höra Fannys röst.
jag saknar dig 100 gånger såger hon, hehe! söt hon är..
Men nu e det bestämt att morfar & mamma ska förlja med mig och operera mig, först vad det tänkt att mimmi skulle följa med men hon har inte hör av sig :(, sen pratade jag och Jossan om det med jag tycker det känns bättre om morfar förljer med..

Kan man få lite julkännsla tack?


image470


Utgång i stockholm.

image469

Idag & jag i fredags innan vi drog ut. mer bilder kommer

Snow (Hey Oh)

Fredag toppen lärdag Okej.
Igår vart det inte så som jag hade tänkt mig, tillsist var jag helt plöstligt på krogen med Ida, min mage mår inte bra över det. Yeeeees Claras är kanon bra ju. någon som vill ut sanrt?

Idag bakis bakis bakis, Kristoffer var också bakis, haha har ett hål i en dörr nu efter fredagens fyllor. haha! inte bra! Fixat upp granen och så, tagit det lungt och varit på Vasum och drikit glögg (en klunk) haha sen julmust. mysigt, gick på gamla stans julmarkand också..

Imorn?
Jo baka...


Hon anses unik.

Nu är det mörkt ute, blää!
har ont i magen som fan, kan det inte bara gå över...

Jossan tog listan av dig heeh!

imorn blir det Vasuma och glögg. hoppas på kul kväll, sen ska vi sätta upp granen och fixa den så vi får lite mer julstämining i lägenheten <3

Madelene Lövgren

JAG ÄR:
blyg;
ibland, beror på ...
smart; ja, har bara otur när jag tänker ibland haha (lika svar som Jossan)
långsam; ja när det är en tid man ska hinna med :S
stressad; varje dag
tålmodig; nej
djup; ja
öppen; beror på
ärlig; oftast
positiv; ja
rolig; jag tycker det. :P haha!
ansvarsfull; ?


JAG HAR;
svikit en kompis; säkert
förlorat en bästa vän; ja men då är det ingen "bästa vän" man hade (lika svar som Jossan)
sagt att jag älskar en kompis; varje dag
sovit med en killkompis; ja
sovit med en tjejkompis; ja
pussat en av samma kön; ja
slagit en kompis; haha ja
en kompis som vet allt; Mimmi & Jossan
berättat hemligheter; haha

JAG HAR;
blivit sårad; ja många gånger
haft stadigt förhållande; Japp är i ett förhållande nu.
krossat någons hjärta; ingen anning, kanske
gett någon ditt hjärta; ja
"playat"; tror ej de
sagt att jag älskar någon och menat det; ja, varje gång
sagt att jag älskar någon, och ljugit; nej


FAVORIT;

låt just nu; jul-låtar
pryl; Tvn. min bästa vän
film; Glömmer alltid bort namnen på filmerna jag sätt
bok; nå värkligbaserad bok
lärare i skolan; Norrbert
plats; Gotland & Stockholm


JAG HAR;

sytt; på syslöjden
opererat mig; när jag var liten (tror jag) sen knät och nästa vecka i munen.
cyklat omkull; ja, men nu har jag ingen cyckel.
sjungit i duschen; ALLTID
hoppat bungyjump; nej
fobi för något; hajar och äkliga gubbar
varit på begravning; ja tyvärr. gammal mormor
sagt att jag hatar någon; ja och då menar jag det. oftast.
 

LIVET;
rött eller blått; rött
skriva eller tala; skriva
vatten eller cola; cola
nagelbitare; japp en dålig vana
mobil eller mp3; mobil
snygg eller charmig; charmig
lösgodis eller choklad; Lösgodis
frukt eller grönsak; Frukt.
film eller serie; film
festa eller softa; festa
sommar eller vinter; sommar
fredag eller lördag; lördagar
ljus eller lampa;
kärlek eller vänskap;
bio eller hemmakväll;


Beauty

Jag vet att du saknar mig

Äntligen fredag

Gick upp vid 08.00 idag, jävligt tidigt för min del, tror inte jag har varit så tidigt uppe på jätte länge, jag sitter och väntar på att min lärare ska höra av sig (hon som är på min praktikplats), så jag vet när jag ska börja idag.. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Kristoffer ska ju på julfest med jobbet så är ju ensam hemma, får se om jag åker till Uppsala hem till Jossan, men är inte sugen på att gå ut eller festa nu när jag har ont i bröstet / magen, så får se vad min kväll består av, kanske laddar hem massa avsnitt av andra avenyn eller one tree hill och går och köper massa godis och bara njuter, vi får se.. På kvällen/natten kommer jag få hem en full Kristiffer.. Jobbigt. haha! Ska gå och städa lite har jag tänkt, sen bara vänta.. på bättre tider..

image468.

Äntligen fredag!

Vi tjejer...

Vi tjejer är fulla hela veckan:

Måndag - Onsdag är vi praktfulla.
Torsdag är vi förväntansfulla.
Fredag är vi beautyfulla
Lördag är vi skitfulla
och på
Söndag är vi förhoppningsvis ångerfulla

image467

New in the superstar family

image466

" Vinnare av Sveriges topModell"

LUCIA

image465

13/1 en härlig dag

Lucia idag då, och det har snöat lite, har varit i Uppsala hos tandläkaren bara för att pratat om på torsdag, då jag ska operera mig, blää! närvös!!
Gick lite på stan i Uppsala också bara för att jag hade ju fått lön, hehe men köpte inget förutom en coola. haha! sen på vägen hem somnade jag på tåget och sen träffade jag Kristoffer vi gick ner på hans jobb och var där ett tag, träffade Maria.. Nu börjar Lyxfällan ska kila och titta på det.

Hoppas ni har haft en bra lucia..

beautyfull

Skit doktor asså! först när jag kom dit var det inge folk alls, dom tog emot mig och allt värkade bra, skiten kostade 260 kr för att besöka en doktor, men eftersom jag har så ont i magen å i brösten så beslöt jag mig för att betala skiten, sen väl inne fick jag vänta ett tag, sen fick jag gå in i rumet, när doktorn helt plöstligt kommer in stor som ett berg, efter 1 min fick jag gå, Han kännde lite på magen sen fick jag gå, efter 1 min, jag var inte äns där 5 min.. och doktorn berättade inte äns vad det var för fel på mig eller vilken medecin jag skulle få, det ända han sa var att drick inte nå kaffe eller rök, jag som inte gör något av dem sakerna lixom....! ARG 260 kr åt skiten då jag & Kristoffer kunde göra nå kul för det iställer eller käka nå gott...

Blää för doktorer.

party like a rockstar

image464
Jag saknar dig min lillsyster, saknaden är enorm,
Du har gjort mitt liv till ett bättre liv, dom 4 åren som du har funnits hos mig har varit dom
bästa, När jag inte är hemma hos er, så saknar jag dig så himmla mycket,
Ibland får jag dåligt samvete bara för jag inte har varit hemma på länge, men du kommer att
förstå sen när du blir äldre.
Men du sis du ska veta att jag ÄLSKAR dig enormt mycket och att jag saknar dig.
När jag kommer hem till Östervåla är det jämt det första du gör är att springer till mig, är med mig
hela dagen/kvällen, ibland blir du jobbigt, men jag vet ju att det är därför du
har saknat mig så mycket. På kvällarna är det jämt jag som får lägga dig och läsa en bok, och det gör mig glad.
Vi ses på JUlafton Fanny, jag älskar dig /  din syster.


" Min saknad till Fanny är enorm, ingen kan förstå"

artig?

Ja vad ska jag skriva om gårdagens praktik då!  Jo dom behandlar mig som diskare, jag är lixom där för att lära mig att laga mat inte gå med deras disk fram & tillbaka, Den där jvälva bruden var där igår också, jag säger då bara tur att hon bara är där under julborden, annara skulle jag ha bytt praktikplats direkt. Hon står bara och pekar åt mig hela tiden, gör det gör si och så! Och hon är inte äns min handledare.. Men fick sluta sluta tidigare igår, det var då tur det hade så ont i magen och i börstet, när jag väl var hemma fick jag en jätte god mat av Kristoffer.

image463
visst syns det att jag gillar min praktikplats?



Idag fick jag lov att ringa praktiken och säga att jag inte kan komma, jag ska till doktorn idag, hoppas bara dom tar emot mig, och att det går bra, ska kila iväg nu om ett tag. Så jag har det överstökat. Sen ikväll blir det jag som lagar maten och sen bara kolla på tv, imorn är det Uppsala som gäller, tandläkaren och till akis och blir förberädd på operatonen som ska äga rum på torsdag nästa vecka. orolig. någon som vill följa med mig? 

Ska gå nu så jag har det överstökat. gillar inte att ha ont i magen.

 


Dagens


Dagens humör: Trött & ont i magen
Dagens mående: ont i magen
Dagens borde: gå till doktorn, städa
Dagens frisyr: Uppsat ska till praktiken snart.
Dagens smink: ingen just nu, med det blir
Dagens klädsel: .just nu trosor och tröja, senare kock-kläder..
Dagens planer: åka till praktiken och ha TRÅKIGT.
Dagens materiella vill ha: Godis & te
Dagens längtan: att sova
Dagens fundering: klarar jag det här?
Dagens beroende: sova?
Dagens tråkigaste: Åka till praktiken & missa DW
Dagens tidning:  VR Fick den på påsren idag =)

Praktiken..

Praktiken igår gick bra, föruto matt en tjej som heter Anna som är bara 2 år äldre än mig tror att hon kan köra med mig bara för jag är praktikant, blää! och hon är ful också! Heeela tiden du gör det där, du kan gå med det är till disken, bla bla bla.. Men dom andra var ju trevligt. Är nere i kallskök den här veckan, as kallt, är i full gång med julbord. blää! Det ä'nda jag gjorde igår var typ att göra sill grejer, men det kanske blir bättre idag. börjar kl 17.00 idag och slitar kl 23.00, så det blir sent ikväll. Men hoppas på att det går bra och att den där Anna inte är där.. För då vet jag inte vad jag gör.

Jag tror att restauranggrejen inte är min grej, ont i ryggen och blir trött på allt å alla & trött p åatt laga mat. kul 3 år åt skiten. Är mer sugen på att stå o butik eller något sånt.

Aja ska gå och göra frukost nu sen bar ata det lungt, sen dra till praktiken. måste leta efter busse najg ska ta dit. svååårt.. Har så fruktansvärt ont i magen också, typ mår illa & det kniper i magen, blää!

Måndag

Idag är det första dagen på praktiken, är lite närvös men det kommer att gå bra. kunde inte sova inatt hade ont i ryggen & tandvärk. är så trött på tandvärken. men på torsdag ska jag till tandläkaren och kolla läget sen nästa torsdag på lucia ska jag operra mig, ska kila iväg nu till apoteket sen iväg till Kalaplan och träffa läraren som ska hjälpa mig til lstället och vara där med mig en vecka. hha

KRAM På er

Det blir bättre & bättre

image462

Jullåtar

Idag laddade Kristoffer hem jul-låtar. Mysigt

Andra advent

Andra advent
Söndag idag vaknade kl 12.30 så då efter vi hade gått upp gick vi till ica och handlade sen till inn & finn sen käkade vi på kina. middags buffen, var inte bärldens höjdare men gick att äta. Sen väl hemma städade vi och fixar julpynt, så nu är det fint i lägenheten juligt och allt.
Sen bakade jag lulnougat, men vart helt konstigt så ska baka om senare i veckan. hehe!

Imorn blir det praktik, första dagen. (pirriiiiiit), men jag har ju så tur för en lärara ska jobba bär nu första veckan jag är där, så jag kommer ju inte vara ensam. lycka till imorn alla HR3A.. hah!

Andra aveny idag!!


Underbart

Gårdagen var helt underbar, har nog inte varit så glad på länge ♥,
Det vart också 2 glad rött-vin, sen var vi hemma halv 3 på natten, as trött.


Igår lördag var toppen!

"Vi ses, Jag ses"

Äntligen lördag, har varit lite på stan, men gick hem efter ett tag, käkat nudlar och så,

Idag är det inte en vanlig dag, hoppas

Har köpt julgardiner idag, en godis-skål och mat. hehe! gardineran var ju dok inte så fina men vi köpte dom ändå! vill ju ha lite rött i lägenheten, nu ska jag gå och kolla på film,

Skulle till Jossan idag, men vart lite ändringar, hoppas det ej gör något hjärtat <3

Byby!

Vi ses, jag ses! hhaah

I mitt hjärta.

Jobbat idag, komma jätte mycket gäster, så har varit full rule heela dagen, sen gick jag hem och fikade sen kom kristoffer hem så gick vi och handlade, och nu kollar jag på IDOL-finalen, funderar på att göra pop corn eller något. Vilket jävla tråkigt väder det har varit idag, bara massa regn, känns inte som vinter här i Stockholm, utom som höst. blää!

Ååå jag tycker som så mycket MQ rekalamen när Agnes & Måns sjunger. så bra. älskar den låten! hah konstigt.

Nu lär jag kila och kolla på Idol igen, sen vara med Kristoffer.



"Älskar dig Kristoffer"

6/12

Jobbat idag, gick as bra, träffade den nya ägaren också han värkar helt störd i huvudet., men aja!
Ska jobba imorn också. skönt sen är det äntligen helg.
Ikväll är det bra tv, sen så ska jag popa popcorn as gott..

" saknar den tiden som fan "

Nu ska jag gå och kolla på tv och sen mysa med Kristoffer..

6/12

Jobbat idag, gick as bra, träffade den nya ägaren också han värkar helt störd i huvudet., men aja!
Ska jobba imorn också. skönt sen är det äntligen helg.
Ikväll är det bra tv, sen så ska jag popa popcorn as gott..

" saknar den tiden som fan "

Nu ska jag gå och kolla på tv och sen mysa med Kristoffer..

Jul

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg
- Julmust
Rödbetssallad - Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
På skinkan: Äppelmos - Senap

" tog listan av Nelly"

Det kommer

Bild på min nya frisyr kommer.
Men det är kanske inte så stor skilnad..
avgör ni sen, när bilden kommer..

Sover ni bra?

Dumma dig

ARG.

Jag kan inte beskrivas, jag måste upplevas!

Har haft en okej dag, det bästa med dagen är att jag har klippt mig, och är så nöjd. fick pengar av Kristoffer för att kippa mig. Sen nu sitter jag bara här framför datan medans Kristoffer & Pejje sitter och spelar XBOX. Ikväll blir det en lung kväll. är lite sugen på att gå ut, men det blir det inte.. Gud har inte varit ute på as läääänge ju.. aja hae kul ändå! Massa bra tv ikväll. och ska nu jolla på andra avenyn som jag har laddat hem. Sen blir det dags att tjata på killaran att stänga av XBOXen..

Lördag utgång med Jossan, men vi kommer ej in någon stands, tråkigt dok. men Jossan? Kan vi inte gå ut här i Stockholm då? jag vet ett ställe (Y). hör av dig sms eller ring..

Så jävla nöjde med mitt hår.

Praktiken börjar nästa vecka, kanooon..

frisör besök

Har klippt håret idag, Hade en jätte bra frisör. vart så nojd med mitt hår, hoppas det blir lika fint imorgon som han gjorde det idag.


" En ny Madde "

" Nykär  igen "

Det är svårt att släppa taget.

image460

" Familjen "

4/12 Tisdag

lägenhetén ser ut som en svinstia, jag ser ut som ett monster och jag är så jväla trött. Men måste fixa upp i lägenheten nu känner jag, har ju ett fint pepparkakshus i fönstret. + jag åt mycket bättre om det är fint, ikväll ska jag & Kristoffer göra hemmagjorda hamburgare, som vi ska äta med pommes, mummms.

Min vecka ser ut så här, imorn är det kvällsrestaurang, torsdag är det storkök, sen på fredag ska jag jobba (pengar), sen på kvällen fika och ha det bra, lördag vet jag inte riktikgt hur det ser ut men ska ut och dricka med Jossan. (Jossan du har inte glömmt det va? ) det blit nog uppsala. Sen på söndag är jag nog bakis om inte ska jag gå på stan och kolla efter den sista julklappen..

Jag är så trött på folk som ljuger. & Hittar på massa saker som inte är sant..

"förlåt"


blää

Ge mig alkohol nu!
Så jävla arg
HATAR....


Till

Jossan, jag ringder dig imorn, förlåt för idag. Kom ihåg jag älskar dig..

En cp dag...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Upp i dagen

Är så jävla arg.

Sometimes

Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes, all you need is one...

höjdpunkt,

Har snart ett jobb (kanske)


Ett gott skratt förlänger livet

image457

image458

" En trevlig lördagkväll "

2/12

Sitter här och äter ahlgrens släder, as gott.
Funderar på att baka idag, typ lussebullar,havrekex & peparkakor.. hum får se hur jag gör.

Håller på att laddar ner Andra Avenyn just nu. så jävla bra. älskart..
äntligen får jag se det från början.. kanooon..

Ha en trevlig första advent,

Är julkalenden bra i år?

som man bättar får man ligga

Ge dig Kvinna

wish

Det är söndag och det betyder första advent, Mysigt, vi skulle på adventsfika idag med det vart inställt, så nu sitter Kristoffer & Pejje och spelar tv-spel. får se vad som händer idag, har plockat fram lite julsaker.

Igår var det en bra dag, först gick jag ner på stan själv eftersom Kristoffer & Pejje spelade tv-spel, sen kom Kristoffer ner då gick vi lite på stan, fick dok pank eftersom det var as mycket folk, blää! Så då gick vi och kollade efter nå ställe och käka på, sen efter det åkte vi till ikea, kom hem med massa saker, sen väl hemma fixade vi lite i lägenheten, sen in i duchen fixa oss sen ibg på Kristoffers vän Isaks spelning, Det var kul, han var grymt bra. goo Isak.. Drack lite alla 3 sen orkade vi inte vara där längre så tog tunnelbanan hem och gick för bi donken, väl hemma kastade jag i mig mat, sen gick och sov..
Pratade dok mycket med Jossan igår som var på julgala och as full, haha

" På ikea köpte vi vägg grejer som man klistrar upp, när vi kom hem i natt & vaknade i dag ligger alla på golvet, dok tråkigt eftersom det vart så fint och det kostade 150 kr. men Kristoffer ska ringa till IKEA."


sista November

Dagens topp 3:

1. Fredag
2. Fått studiebidraget
3. varit med kristoffer (som vanligt)

Dagens botten:

1. Tråkigt sms
2.  Ätit pizza
3. uppe sent


Nu är det sagt

Det är så skönt att inte behöva bry mig om dig, Så skönt att slippa höra på allt skit.
Mina öron har äntligen läkt från allt skit snack som dom har fått stått ut med.



du
är borta ur mitt liv och jag vill
att du inte  kommer tillbaka, någonsin, Ett förlåt är du inte värld.

Jag har nog aldrig varit GLADARE sen den dagen vi gick skilda väger..

TACK!


RSS 2.0