LIFE AS WE KNOW IT

Jag har börjar kollar på en serie på 5an som inte är så bra, men eftersom jag har börjar kolla på den så måste jag se klart på den också! Den heter Left as we know it, asså jag fattar inte äns varför jag kollar på den serien, den är ju inte äns bra. Men jag ska kolla på den idag också kl 16.15. hah har köpt godis också!

image188

Sen ikväll kanske det blir bio ikväll med älsklingen. mysigt..

Pratde nyss med Jossan i tele, var skönt att få prata med dig hjärtat <3.
 
Sen så fyller Jens 18 år idag också, grattis grattis!!!



Lysande regnbåge,

Kunde inte sova inatt häller, inte nå kul alls. Medans Krisotffer ligger och sover, så ligger man helt vaken och kan inte sova, känns inte bra alls :(.
Men gick upp för ett tag sen, ska snart gå till jobbet..! (Får min lön idag )..
Hoppas det kommer lagom med folk, och att det blir en bra dag, så klar att det är fint väder när man ska jobba.. blää! jag kanske sätter mig på tåget hem till Emma idag, jag känner för det, men får se hur det blir om jag jobbar imorn eller inte..!
Men nu ska ajg gå , ha det !

Desperat,bitter eller alltför busy?!

  • Kollade in en sida nyss på näste, as bra!
    Det stod massor om kroppen och vad som är bra/dåligt.

    visste du att ananas sägs vara bra mot sjösjika,(bra om man ska åka 24 timmars) Ingefära har också använts mot illamående och åksjuka. (haha) Men melon ska var abra för hyn (dags att äta melon) Och att jordgubbar sägs öka immunförsvaret. (ska proppa i mig jordgubbar så jag inte bli sjuk).

    Hittade en snyggdagen-diet också. haha!

    Feukost: Kokt ägg, fruktsallad, STOR kopp grönt te.
    Mellanmål: 1 näve mandlar, 1 äpple, vatten
    Lunch: Kycklingsallad, vatten.
    Mellanmål: 1 morot, lite mini keso på en halv avokado, grönt te.
    Middag: Fisk med kokta grönsaker och sås gjord på lätt kesella och kryddor.

    Blir man snyggare på en fest bara för att man har ätit det där dagen före?


    VITAMINCHOCKA MED BLÅBÄRSDRINK - ?
    MIXA.
  • 2 DL BLÅBÄR.
  • 1 APELSIN.
  • 1 KIWI.
  • HOUNUNG...

( Ur vecko revyn)
Så här  mycket fett ska kroppen innerhålla...

Normal:

Män 12-20 procent.
Kvinnor 20-30 procent.

På gränsen till övervikt:

Män 21-25 procent.
Kvinnor 31-33 procent.

Övervikt:

Män --> 25 procent
Kvinnor --> 33 procent

BMI- Bäst för tjockisar.
BMI är en av flera metoder som används för att räkna ut vilken viktklass man befinner sig i. BMI (body mass index) anger relationen mellan vikt och längd enligt beräkningen kroppsvikt (kilo) diciderat med kroppslängd i kvadrat?!?!!? (alltsåkroppslängd X kroppslängd).
För en person med en viss längd ökar BMI med ökande  vikt. Det finns gränsvärde för vad som skall räknas som övervikt.
Den här tabellen visar de världen World health organisation (WHO) angv 1895.

haha jag fattar ingen..
Aja nu ska jag fortfatta att läsa vecko revyn.

Bye


Silkeslen känsla,

  • Har letat överallt efter en kuvertväska med hittar INGEN, Jag som vill ha.
  • Har varit in i alla skoafärer då menar jag ALLA, Men hittar inget par pumps i storlek 35. as tråkigt...

Sitter nu och läser en gammal vecko Revyn, har hittar några kuvertväskor med dom kostar mer än tusenlappen, så det är ingen id´e att kolla på dom, haha! Sen så hittar men ett par svarta skinnpumps från H&M, för 398 kr, men vill inte ha några skor från H&M, Inte för att det kanske är nå fel på dom, men känns inte rätt att köpa skor där. Jag får ge mig ut på stan och kolla efter skor. hah!
Mina Puma skor är ju sönder, skit skor..!

Gud vad jag tycker om mitt nya linne, <3 Jag är kär. haha!
Jag får lägga upp en bild på den sen!!

Den här sommaren har varit upp å ner, det tråkigtste är att det inte har varit nå
SOL, Så man ser ut som en död människa. as tråkigt, Synd att det är så dyrt att sola solaium..!

Nej nu ska jag gå och lägga mig framför tvn, och snart kommer Kristoffer hem från jobbet också! Sen får vi se vad vi hittar på, imorn ska jag jobba, så det känns bra! Få lite mer pengar på kortet. Sen hoppas man att Emma kommer sanrt också och hälsar på,
sen den 18 Augusti blir det The Voice i kungsträdgorden med Emma. <3

Hej då / madde


You only live once

Ojoj, har inte skrivit sen i torsdags tror jag, Emma och jag vaknade först av alla som sov kvar hemma hos Jossan, hehe!
Jossan och Denns som hur länge som hälst, jag städade upp hela lägenheten, haha.
Sen åkte Emma och Dennis hem, då gjorde jag och Jossan kyckling och pommes, kollade på Sex ant the City samtidigt, Sen vart vi sugna på coca cola så då gick vi och handlade hyrde en film också! Allt om min buske, as DÅLIG.
Sen kollade vi på tv och myste hela dagen/kvällen. I fredags så vakande jag först igen, haha gick upp och baddade sängen och tog det lungt, sen åkte jag ner på stan och träffade Emma <3, vi gick på stan och kollade efter kläder till kvällen, jag hittade ett linne/tunka(99kr) och ett halsband (15kr), Emma hittade en klänning/tunika och ett halsband hon också, Sen åkte vi hem till Emma tog det lungt sen så käkade vi tacos. as gott, sen vart det utgång, var först på seven, var där ett tag, sen kom Emmas kusin Bella och sa att vi skulle till Loutus (eller hur det stavas) så vi gick dit. Och jag säger då det jag GÅR aldrig dit igen., Fyy fan vilket tråkigt/dåligt ställe..! Dålig músic och dålig sörvis i barena.. Tror vi stor över 30 min och ville beställa en cider. Och as otrevligt vakter också, Det var först och sista gången Emma och jag satt vara fötter där.. Bläää! När vi kom hem käkade vi sallad och chips. haha

Så i lördsag så vakande vi typ vid 13.00 käkade fruksot vid 14.00 sen kom Petter och hälsade på, Var meningen att jag skulle hem och hämta saker i Östervåla men var inte välommen dit, så var lite LEDSEN PÅ dagen.. :(
sen var det dags att käka igen, vart tacos igen, mummsss! Sen åkte vi in till stan igen, vart seven ett tag, kul å träffa alla kompisar. Sen kom Emmas mamma och hämtade oss. Käkade potatissallad när vi kom hem och chips igen. haha sen igår vakande vi ungefär samma tid, sen kom Petter och hälsade på igen, kollade på Jönssonligan, sen var det dags för mig att åka hem till Stocholm !
Kristoffer kom och mötte mig vid Centralen,
 
Så skönt att vara  hemma igen <3

image173
 
I LIKE <3


Vimmel :S

image185

image186

image187

Det bästa

Kvällen började med paj och sallad, mycket alkohol, tillslut bestämmde vi oss för att ringa en taxi ner till stan, det vart seven som vanligt, fri entre och halva priset i baren hela kvällen. Kvällen slutade med efterfest hemma hos Jossan.

Lite bilder sän igår

image157



Bye!

Roadtrip..

image150

Gud vad jag vill åka utomlands, vill,vuíll,vill

The style you want.

image149
I Like.

I want a sweeter world

Kl 08.00 ringde jag  försäkringskassan, hörde lite om underhållstöd, så klart hade jag rätt hela tiden, Det är jag som ska ha PENGARA, inte min mamma, Så har man gått runt ända sen i januari och trott att man e dum i huvudet, att det e hon som har haft rätt hela tiden , Fast det är JAG som har haft det. Gud så arg jag blir. Men nu är det så skönt att veta att det är minna pengar..
Somnade om efter ett tag, sen kom Kristoffer he mpå 10 rasten och väkte mig igen. sen somnade jag om igen, Drömde att jag grillade kyckling med hunungs marenad, precis när amn skulle ta en tugga så väkte Kristoffer mig, Nästan som att jag började grina, ville så gärna ha den där kycklingen...!
Gick upp och gjorde lunch till han, haha vart marcaronen och bejcon. haha (eller hur det stavas). Så nu sitter man och gluttar på fashion tv.
Hoppades på fiiint väder idag, så man skulle kunna sola, men NEEEJNEEEJ, Det regnar :(

Kärlek <3


Happy times

Fredag - Tog det lungt hela dagen, väntade på att Kristoffer skulle sluta jobba. (kommer inte ihåg vad vi gjorde i fredags) men det var nog en bra dag ;).

Lördags - As fint väder, vi hade bestämmt oss att vi skulle ut och sola eftersom vi är så VITA, men så blidde det inte, satt inne hela dagen och kollade på tv och proppade i oss massa onödiga saker, Fyy på oss! Kristoffer tvättade också, så nu har man lite mer kläder att välja på. gjorde pannkakor :)

Söndag - Tog det lungt typ hela dagen, gick och skulle leta upp Pris Extra, men så vart det inte, så vi gick ner på stan och gick in på H & M, Hittade 3 as snygga klädesplagg, Ett par Shorts, en klänning, och en klänning,tröja, haha! as snygg!! Längtar nu till man får lönen och underhålsstödet :D. Gick hem sen och käkade lassange, as hott. sen åkte vi lite skateboard till  7even eleven och köpte popcorn <3, sen så kollade vi på film också.
Jag har haft en trevlig helg med älsklingen.

<3


Framgång.

Man har ju inte hunnit blivit så himmla brun den här sommaren. Hälst skulle man vilja ta en sistaminuten resa någonstands och bara pressa i solen, men det har man inte räd med. När Kristoffers mamma var här så fick jag lite brun utan sol av  henne. Började smeta in mig dagen efter. Så nu är jag brun.

image148
Den är faktiskt as bra! / Byeee


Naaaw

I tisdags kom Therese hit, vi tog det lungt på dagen, sen gjorde vi hemma gjord pizza, efter det så gjorde jag äppelpaj :) hut gått som hälst. Kollade på tv hela kvällen gjorde vi, kollade på  So you think you can dance, hehe skrattade så himmla mycket . Sen gick Kristoffer & jag och la oss i sängen, medans Therese fick sova på soffan :).
Dagen där på (igår) så gick vi på stan, Therese köpte massor av saker. Sen gick jag hem hade så ont i magen och Therese åkte hem till Uppsala!!!, Kristoffer och jag käkade korv med bröd + lite popcorn och kollade på So you think you kan dance.. heh! Sen gick vi och la oss i sängen...! Mysigt

Byee!

image107

Happy..

Ååå idag är det också fint väder :), Sen så fyller min mamma 37 år idag, Grattis mamma. Har städat lägenheten idag, damsugit och skurat alla golv :) kanon. Så nu är det fint! Ska snart ner och möta Tezz, hon ska komma och hälsa på :) <3 GLAD!
Det bli hemma gjord pizza idag. wee!

Men månste gå nu <3 PUSS!


Fyy!

Vi har hela tiden kännt att vårat golv i köket är klibbit å äkligt, men vi har lixom inte tänkt på det så mycket. Så en dag skulle kristoffer skura upp någor på golvet (kom inte ihåg riktiit hur det var) så han tog i med skurgrejen, så vart det vitt på golvet. Sen gnuggade ha nännu mer, det var ETT lager av skit på golvet. Så vi satt igång att skrubba golvet...! Gick väll så där, dagen efter gick vi ock köpte skrubbnings borste. Bilder..

  
K = Kristoffer, M = Madelene

Rent eller? hah!

Fyy vad äkligt. Dom som bodde där före oss hade nog alldrig städat..


<3

Han är det BÄSTA som har hant mig <3 , Du bryr dig alltid om mig, Du är alltid såp himla glad. Jag älskar dig. Kristoffer Karegård <3 Madelene Lövgren



 

Bilder fårn Allsång på skansen!

              / Så var det slut på bilder, Jag hade en kanon kväll. <3

Dags att skriva igen.

Det var ett tag sen jag skrev, har haft fullt upp, Har jobbat Onsdag & torsdag, sen på torsdagen kom Kristoffers mamma in till oss och Carro :) Eftersom jag jobbade så fick Kristoffer gå med dom på stan, men som tur va fick jag sluta tidigare, så jag ha gå med dom på stan också! Sen gick vi och handlade mat på Konsum, det blidde Köttfarsås med spagetti till mat (kristoffers mamma gjorde) hur gått dom hälst..! Tog det lungt på kvällen. Sen på Fredagen så gick vi till Skansen och kollade (såg vargen för en gång skull), var en mysig dag där, ingen orkade laga mat så vi köpte pizza, sen gick vi ner på stan igen för att byta Carinas skor. hehe gick bra. Gick in på Konsum och köpta grejer till paj, Äppelpaj vart det ÄLSKAR..! Käkade äppelpajen och kollade på tv. Lördag gick vi up tidigt, förjde med Crina till Tåget för hon skulle hem till Östervåla, sen gick vi en snabbis på stan, sen hem och hämtade filt och sånt, vi skulle ut och sola, solade typ en timme, orkade inte ligga dör nå länge. så vi gick hem sen! Tog det lungt på kvällen, Fick as MYCKET mat från mitt jobb, så nu är hela kyl & frys proppfull. :), Igår vart vi inne hela dagen flrutom när vi gick och handlade toapapper och hushållspapper. Käkade hemmagjord sallad och jag gjorde omellett.. haha (vet ej hur det stavas). Sen kollade vi på tv, Kristoffer speladelite på datan. haha! Sen gick vi och sov, vart en sen kväll.

Haft en kanon helg. <3




Hell's Kitchen

Hell's Kitchen I Like <3

image125

ROCKS!

Vaknade as tidigt, Vid 08.00 gick Krisotffer till jobbet, jag låg kvar i sängen ett tag till, sen så gick jag upp, var lite närvös för att jag skulle ju jobba idag (har inte gjort det på länge.). Så tog mig upp ur sängen satt i linserna i ögonen, sen klädde på mig, diskade lite medans jag hade the Voice på i bakrunden. Sen var det dags att gå till jobbet :), Det gick as bra, kom ihåg alla sallader,mackor å sånt :) Kanoon! Jobbat från 11.00 till 16.00 typ , ska jobba imorn också! Tog hem 2 sallader till mig och Kristoffer till mat :P sen massa ost! Som jag ska äta ikväll till alla tv.program jag vill se. HAHA!

TV IKVÄLL -  19:00 Hell's Kitchen ,  20:00  Beyond The Break , 21:00 Project Runway , 22:00 Pussycat Dolls FINALEN!
Vilken kanooon kväll :)


Men nu ska jag vänta på att Kristoffer kommer hem, sen får vi besök idag också Oscar. heh!
Byee!


Jag är GLAD!

Gick upp runt 09.00 typ sen slog jag på tvn, sappade igenom alla kanaler :) LYXIGT!!! Fast vi valte Medium 8 favoriter, så har vi as många kanaler. hehe!  (jag är en prinsessa) haha! Har lagat man till K när han kom hem på lunchen, vart macaroner och falukorv. haha! Sen så har jag inte gjort så mycket mer. Ska snart gå å kolla lite på tv, är ju så tråkigt väder ute..
Börjar jobba imorn då! Känns så jälva bra!! Äntligen käna lite pengar. haha!

Idag fyller Helen 18 år :) hehe! Dags för utgång snart <3

Nu ska jag gå och kolla på tv. Byee!


Åå Tv- kanaler <3

TV

Igår när K kom hem från jobbet så gick vi ner till stan, gick in på  Computer City , där fixade vi Medium 8 favoriter, Men när vi skulle köpa boxern så var den slut på Computer City, så vi fick gå till Siba. Där fick vi stå hur länge som hälst. Han som jobbade där fick det stressigt, haha En jävla unge som stod å hoppade bland tvaparater,radiosar + massa annat, Men tillslut sa han som jobbade åt ungens pappa, haah! Ungens pappa säger - så han inge gör illa sig? Hahah Neeeej PUCO, Så han inte tar sönder tvaparaterna.. haha Jag fick ETT skrattanfall. Pinsamt. haha! Men men, sen så var allt fixat med boxer och Comhem, så då var det bara att gå hem. Medans K fixade tvn med boxern så gjorde jag varma mackor . Muuums!
Gud vad jag har längtat efter tv-kanaler.. Ååå! Satt typ hela kvällen och kollade på olicka program:), medans K spelade Wow. hah!


En kanon dag
image124


 


Jag är

Bättre än er.


Kiss,

image123

It's funny..

En ny vecka, en vecka närmare skolstaren :/ Känns hur jobbigt som hälst, ingen sol har det varit dom här senaste veckorna, nu bara för att man ska börja jobba så kommer det säkert sol.!
Idag gick jag upp vid 10.00 typ sen satt jag  mig vid datan och kollade på en film, sen var klockan halv 12, så då fixade jag mat till Kristoffer :) <3 Så nu sitter man har och skriver sin blogg. Funderar på att gå ner på stan och kolla lite, skulle så järna ha ett par nya skor. Men men.. Ska börja jobba på onsdag igen (känns såååå bra) sen på torsdag kommer Carina in hit till stan så ska vi gå på stan.. hoppas bara på att det är fint väder och att man är ledig då ;) haha på fredag hoppas vi på ännu bättre väder, ska på skansen då med Carina och Kristoffer, om det  blir regn så ska vi gå å nå akvarium :P

Aja ska nu snart gå ner i tvättstugan och kolla vilken tid vi hade tvätttid :P Byeee!

Have fuuuun

Fredag - Vaknade tidigt, av att mamma sa att jag skulle vara barnvakt till Fanny, så pallade mig upp för att se till henne, hon och hennes kompis badade i poolen, så fick sitta och ha kolla på dom hela tiden, sen kom mamma hem då gick jag och packade mina saker sen åkte jag ner till bussen, innan bussen gick jag in till kiosken pratade lite med Jonas. Sen for det iväg till Uppsala. där träffade jag Therese, vi gick på stan ett tag, käkade lite på donken, sen så köpte hon lite kläder (AVIS). Sen gick jag till tåget, Så var det en 40 min resa till Stockholm, där kom Kristoffer och mötte mig <3, vi tog de tlungt på kvällen ..

Lördag - Vaknade ganska sent :/ skönt att sova lääänge. man har ju SOMMMARLOV!! Haha! Tog det lungt på dagen , sen på kvällen gick vi på bio Transformers, inte en sån film jag skulle ha valt. men men .. fick godis ;) haha! Sen gick vi hem och tog det lungt, Städade lite.. Och så bakade jag bröd.. 

Söndag - Jocke fyller 18 år =), Vaknad ei lagom tid, gick ner på stan, till clasolssons och köpte en borste så vi kunde fixa vårat golv i köket. sen så gick vi in på Pub och där hittade Kristoffer ett par mjukisbyxor, sen gick vi hem, regnade som tusan..! Sen när vi kom hem kollade vi på 2 filmer oc städade. Käkade soppa och så.

"Ingen sommar utan reggae"

Lillasyrran kom och väkte mig idag , sen gick vi och la oss vid poole, solade lite och kollade på när hon badade. Sen så har jag inte gjort så mycket mer. ska snart ner och handla sen ska vi käka taco´s. Ska åka till Irina idag när hon kommit hem från Stockholm. :)
Imorn åker jag till Stockholm hem till Kristoffer <3, ska bli så skönt, hoppas på bra väder.


Markoolio - Ingen sommarutan reggae
Danny - Play it for the girls
Frida - dunka mig gul & blå

image122


 


Det skulle vara bäst

image121







Ikväll

image120
Sitter bänkad framför tvn, har kollar på Men in trees och project runway, nästa program är pussycat doll Next doll :P. Tycker då bäst om Men In Trees & Project runway.
I LIKE Girlylicius kvällarna.

Sommar,Sommar,Sommar

Nu vill jag ha fint väder, piknink med vännerna och jordgubbar. I LIKE!image119


I Love

Du betyder så mycket för mig, Älskar dig Kristoffer <3

image117


Vad händer.

Gick upp till "pappa" idag för att hämta småsyskorna, gick väl bra. Sen när vi om hem så fick dom sakerna jag har köpt till dom,  dom belv jäte glada, Sen fixde jag lite mat till dom ,sen efter maten så bakade vi kladdkaka och medans den var i ugnen så badade syrrorna, sen kom mamma hem med mormor & morfar. Sen har jag fixat inbjudinnigkorten och så, har så jävla tråkgit.
KAN MAN HA SÅ HAR TRÅKIGT SOM JAG HAR..??
Ska gå och fixa maten nu tills ikväll. sen ska jag kolla på tv (var ett tag sen).
Kommer få en tråkig dag imorn med, :(

Känner mi ensam!

Allsång på skansen

Igår var man på Allsång på skansen med lillasyrran. Gick och mötte henne vid stationen en gick vi till skanse, när vi kom dit var det jätte jätte mycket folk, men vi trängde oss fram så vi såg ganska bra. :) (Bilder kommer upp sen)  Måns var KANOOON bra, Och Per Gessle. :) Weee! När det var slut så var det massa extra numer, han tyvär inte se alla nummer, vi fick springa från skansen till Centralen, sträss oss att köpa biljetter och springa på tåget, väl på tåget så hittade vi 2 platser, var ju fullt på tåget, Helt plöstligt kommer Tilda :) så kul och träffa henne !
När vi kom till Uppsala så var det 15 min till bussen gick så vi gick och köpta dricka och kexchoklad.
Väl hemma så gick jag och la mig och sov =)


Oooo

image114image115

Diamonds Are A Girls Best Friend!

Diamonds
image111

Min dag!

  • Ska snart gå och städa.
  • Efter jag har städat ska jag äta lite frukost.
  • Sen ska ajg gå och möta lillasyrran vid stationen!
  • vi ska äta nå gott.
  • gå vidare till skansen.
  • Kanske åka hem.

Vet inte riktigt hur min dag ser ut än, har lite problem att bestämma mig. Fick ju en CHOCK nyss när jag kollade på min interettbank..! :"(

Den 8de fyller Jocke Forsgren 18 år
Den 10de fyller Helen 18 år
och
Den 17de fyller Mamma år och Marcus 18 år :P


Morgon .

 Gick och la mig halv 2 inatt efter att jag hade kollat klart på hata Göteborg, Inte nå bra film alls, Men vad skA man göra när man inte kan sova på nätterna, Det roligaste var när man kom in i sovrummet , så ligger Kristoffer ock smakar och är helt galen :P partat och har sig i sömnen :P hur kul som hälst (SKRATT), Men sommande till slut :P, sen vakande man imorche av att Kristoffer ska upp till jobbet, (jag sommnar om) sen vid hans 10 rast vknar ma nav att ma nhör någon klika på taljenterna :P haha! Mén går och lägge rmig i sängen igen efter han har gått tillbax till jobbet,
Får se om jag åker hem till Östervåla idag eller om jag gör det imorn, knas med pengar..!
Snart kommer lillasyrran hit så ska vi gå på Alsång på skansen :) Kuuuul!

/ M


Natt.

Kan inte sova, det är jätte jobbigt, medans älsklingen ligger i sängen och sover sitter man här och knappt ser något, (har tagit ur linnserna), men ska snart gå & lägga mig igen, Imorn kommer lillsyrran hit till Stockholm, vi ska på skansen hon & jag. + några till. Sen är det dags att åka hem till Östervåla igen, Ska bli kul att träffa Fanny & Alexandra, Får lite panik. har typ inga pengar kvar :S JOBBIGT LÄGE, Kostar 59 och åka till Uppsala från Stockholm, sen 70 kr att ¨ka buss frå Uppsala till Östervåla. Det e as DYRT. Det ser tomt ut i plånboken för min del. :( Och sen lika mycket pengar som gå bort när jag ska tillbax till älsklingen <3 + 90 kr för skansen imorn . blää!
Nu vill jag värkligen jobba och fixa pengar!!!!!!! Behöver det värkligen NUUU!

Men nu e det dags för mig att gå och sova, att krypa ner hos älsklingen <3

Äntligen lite soooool

Helgen har varit bra, var ut med tjejerna i fredags, vart en kanoooon kväll. Och i lördags åkte jag hem efter en sväng på stan, Kristoffer kom och möte mig vid stationen, sen gick vi hem och tog det lung, I går söndags var vi på stan ett tag, gick hem och köpte pizza, kollade på Simpsons och så, gick och la oss vid 12.00 ungefär. Idag är det SOL, äntligen sooool. Skulle vilja sola nu asså, men VART?? Jag kan ju inte bara lägga mig någon stands. Får hoppas det är fint vände när jag åker hem till Östervåla, antagligen på tisdag eller Onsdag..! Jag måste bli brun, ser ut som ett lik..

Alsång på skansen på tisdag. ska bli svin kul.. HOPPAS..

Nu ska jag börja städa lite..
Byee!!!

I Fredags! Partyy

image106
Jag,Emma,Virr <3
image107
Tezz & jag
image108
Tezz & Moa
image109
Emma & jag
image110
Tezz!

Kvällen började med att jag åkte till Uppsala, träffade Emma, sen gick vi till Seven, sen efter ett tag kom Moa & Tezz förbi. började dansa lite och vi började dricka myckkket. haha! Sen helt plöstligt kommer Virr inspringandes.. HAHA Nu var hela hänget på plats.! Det vart en kanon kväll. Kom hem runt 05.00 på morgonen där på :),

RSS 2.0