Trötter

Nu har alla åkt hem och jag är super trött, har haft en bra dag, lyckades med maten och allt!
Imorn är det skola, skönt att man slutar vi 15.00 sen efter det ska man träffa Mimmi och sen hem och färga håret..

Nu ska jag gå och mysa med Kristoffer.. sen gå och sova!!!

Hoppas ni har det bra allehopa!

Pratade med mormor nyss, så skönt att höra hennes röst.. Älskar dig

Nästa vecka firar vi ett år jag & Älsklingen

Söndag!

Sitter här och väntar på att Kristoffe r& co ska komma, Kristoffe råkte till Uppsala för att möta upp dom sen köra bil in till Stockholm, Så jag har städat lite, klar nu, så då sitter jag här vid datan. Senare kommer kanske Madde också , skulle vara kul om hon kom, ska bjuda på bullar idag & mat hoppas det blir trevligt..! Ska bli så kul och träffa Carina..!

Imorgon är det skola som gäller, ska faktiskt bli kul.. ska sen ta en fika på stan med Thilda!!


Saknar min mamma  ♥, ska nog åka hem och hälsa på familjen, saknar min mormor också!

Nu ska jag gå och fixa mig lite.. hoppas ni får en bra dag,..


Haha

Hittade en bild på Emma & Mig sen i onsdags! haha dansae som galningar med en varsin cider.. HAHA och härregud!

image315

Godnatt

Nu ska man snart gå och lägga sig, är lite trött. men ska först kolla om man har fått kanal 3 och toon disney! heh det visar sig vid 00.00 hehe!

Kollade på Babben & co idag där Magnus Uggla var gäst. han skriver blogg hela tiden han sa att om man ska hålla en blogg vid liv så måste man skriva 6 inlägg varje dag! Var inne på hans sida för ett tag sen (blogg) och kollade. jävla kul och se/läsa..!

http://Www.Magnusuggla.nu

Nu ska jag gå och sätta mig famför tvn och vänta tills klcokan är 00.00 och kolla om vi har fått tvkanalerna. hoppas värkligen sen ska Kristoffer & jag gå och sova. Mysa!

Kollade på ett tvprogram om hajar nyss, hur läskigt som hälst, men måste kolla nästa lördag också!
Asså jag är licrädd för hajar..

Gillar ni hajar?

Myslördag

Somande framför tvn så skönt, efter 3 timmars sömn inatt!!

När Kristoffer kom hem från jobbet så gick vi till ica och köpte saker till pizza för vi ville göra hemmagjord pizza, köpte olika saker, saker vi aldrig hafr på pizza förut, HAHA! Men den vart as god! Ska sanrt kolla på svensson svensson, och äta ostbollar till!

Imorn kommer Kristoffer mamma,bror, morfar & mormor och hälsar på oss, så då ska jag laga mat.=), ska bli fläskfele med råstektpotatis och sallad. + kantareller..! Gotti! Längtar faktiskt till maten imorn! Hoppas bara på att den blir bra!
Sen kommer vi får gardiner imorn också! ÄNTLIGRN!

Var paff för ett par dagar sen, har inte kunna smält det förns nu, min kompis Malin är med barn. GRATTIS gumman! Måste träffa dig snart så jag får känna på magen. i januari ska beben komma ut..! Hoppas allt brar löser sig, Du vet..! ♥

Och så är jag fortfarade avis på Kristoffers mobil !! Och på Jossan som tagit hål i bröstvårtan!!!
Ska kanske sova någon dag hos jossan nu i veckan, sakanr henne så!

Nä nu ska ajg gå och kolla på svensson svensson har redan missat 11 min ! Hoppas ni får en bra kväll!

Madde har tråkigt

Jag har inget och göra idag, Mimmi har åkt hem och Kristoffer jobbar..! Det finns inget på tv och jag längtar tills vi får 3an..! Kanske ska äta frukost? för frukost är ju fiffigt!
Det är lördag och jag har tråkigt,
 
Vad ska ni göra?



!

image314

Inte så bakis!

Såå skönt idag är jag inte så bakis, har liite ont i hucucdet och känner mig seg, men det är sånt man får ta när man har varit ute hela nätter och partajat..!

Is perfect!!

Gårdagen var kanon, gick ner på stan för att träffa Mimmi så kollade vi läget. hittade inget spec, Sen så vart vi bjudna på en gratis höstmakeup, vart fint så jag behövde inte sminka om mig till kvällen, sen gick vi och handlade mat så det vart tacos med kyckling, as gott med lite dricka hehe! Sen efter ett tag kom Sabina så då gjorde vi i ordning oss och drack ännu mer, sen så gick vi en bit men orkade inte gå så vi tog en bulle. gick inpå ett ställe som heter mera ligger vid stureplan, as kul...! (Helt klart bättre än SEVEN i Uppsala) Vart en kanon kväll, kvällen slutade med skavsår för Mimmi och en trött och hungrig Madde, så vi tog en bulle hem och taxiföraren var as rolig, sen när vi kom hem var Kristoffer vaken. fast han skulle upp och jobba idag, stakarn fick typ bara sova 3 timmar. haha! Hade en as bra kväll..!

Bilder

image309

image310

image311

image312

image313

Nu bjuder jag inte på nå mer bilder, det blir bara värre & värre!

Goo girl´s

image308

. Love you honey!

God morgon!

Nu sitter man här och gluffsar i sig en macka från cafet! Ska sanrt gå ner till stan och träffa Mimmi, har ju fått studiebidraget idag. wee!

Längtar tills ikväll...

NattiNatti

Ska snart gå och ta en kopp te sen ska jag gå och lägga mig. Är så trött efter gårdagen... Så måste man ju ladda upp för imorn, först städa lite och dona, sen gå ner till stan och träffa Mimmi & Sabina, sen hem och laga mat.

Nu ska jag gå och fixa te sen krypa ner i sängen med Kristoffer. (NAKEN)

Imorn ska Jossan ta hål i bröstvårtan, JAG VILL OCKSÅ!!

Njut för fan!

JAG är hungrig, men orkar inte gör mat, men jag måste!! JAG ÄR JÄTTE hungrig!!!
Och så vill jag att Kristoffer kommer hem så jag kan få mysa med han ♥, Imorn blir det partaj med Mimmi och god mat.. Längtar.

Nää nu får jag gå och göra MAT..

!

Vad tycker ni om den här bilden?

image307

You give me something

You give me something

EGO

image306


En liten ego bild, Den bjuder jag på !

wonderful..

Kollade nyss på min mobil, såg att jag hade tagit bilder igår.

 

You should let me love you

Kristoffer har köpt en ny mobil, tror ni jag är avis eller ? JAAAAAAAAAAAAAAAA!
Jag vill ju också ha en ny mobil, men får vänta till tomten kommer!

Damn girl!

image303



it's thursday!

BAKIS, BAKIS , BAKIS .. ! Behöver jag säga mer? Blää!

Det vart utgång igår ändå, åkte till Uppsala och där träffade jag Emma,Emma & Therese, sen tog vi bussen hem till Ina där alla hade drick utom jag, men fick sen några groggar av Ina & en öl av Therese, sen var man i fin form, åkte ner till stan in på lotus där vi hade det hur kul som hälst, dok för full, Ska inte sitta här nu och berätta allt jag gjorde men hade en KANON kväll!

Kom nyss ut ur duchen, snart kommer Kristoffer hem på lunch..!

Hatar att vara bakis!

Blir ni lätt bakis?
Vad är erat bästa tips mot baksmälla?



Osäker

Ska jag åka till Uppsala eller inte, Åker jag till uppsala kommer det kosta massa pengar och om jag är hemma är jag med Kristoffer. OSÄKER

My boyfriend <3

Du, Bara du!  Älskar dig Kristoffer Karegård

image302

Onsdag

Ikväll banakas det upp för utgång med brudarna, står på gästlistan på Lotus (gratis buffe) och för hoppnings vis på Seven också, hoppas på en toppen kväll. Runt 17.00 ska jag och kristoffer ner och köpa tågkort eller busskort, beror på vilket som är billigast och fiffigast :P, sen begär jag mig av till Uppsala hem till Therese där Emma & Ina är förkörk och sen ner till stan.

Har inte gjort så mycket idag, har pluggat religion eftersom vi har prov nästa vecka. Tycker det är gasnka tråkigt men ska fixa det här nu..! Sen så har jag gjort mat och städat lite. hehe!

Ledig imorn & på fredag hur skööönt som hälst, ska bara soooova och ha det bäst, på fredag får man studiebidraget och då ska jag & Mimmi gå på stan och sen blir det förkrök hemms hos mig o Toffe sen drar Mimmi & jag iväg och har dunder kul haha! får se hur kvällen ser ut..!

En i min klass har bytt namn helt plöstligt efter alla år så har han bytt namn, ? fråga mig inte varför, Asså jag tycker om man har fått ett namn så ska man ha det kvar, inte byta till något annat.
Tycker ni att man ska byta namn? bara för att?

Häliga tider

SNOOK den 12 oktober

TAKIDA den 26 oktober

I Wanna Here YOU scream my NAME!

image301

Gör vad ni vill, men döda henne inte..!

En bok att rekomendera är Gör Vad Ni Vill Men Döda Henne Inte.
Ångest, smärta och förnedring under 20 år. Yolanda - min egen brättelse.



Modevisningen var as Kuuuul, måste bara säga det igen!!

Har nyss kommit hem från en riktig tråkigt skoldag, för det första så kunde jag inte sova inatt, var helt pigg och sista gången jag kollade på klockan var den 04.49 något, sen vakande jag när klockan vart 05.00 då var det bara 3 kvart tills jag skulle gå upp och göra mig ordnign tills bussen skulle gå. Han precis somna så ringde min klocka. Buuuu! Tog mig upp efter mycket om och men, somande på bussen vakande av att bussen stanade i Uppsala..! Sen träffade jag Micke en snabbis sen kom ekeby-bussen, så var man på väg till skolan. Religionen gick bra, naturkunskapen också! ska ha prov nästa vecka i religion, hoppas på att det går bra! Tog tåg hem idag till tockholm eftersom mina resor e slut på busskortet, haha Men pengar på fredag.
Så nu sitter jag hemma, väntar på K ska komma hem så ska vi gå ner på stan och kolla läget.
Idol blir det ikväll om nu det är det idag. har inge koll alls!

Nu vill jag att det ska bli helg, Mimmi & jag ska ut här i Stockholm och göra stan osäker. haha! Nä då men hoppas på en riktig trevlig kväll!! ♥

Imorn e det ju onsdag, och det kanske betyder utgång, beror på...!

Modevisning

Kom nyss hem från modevisningen, var kanon kul, bjudna på campanj och allt, kul att Mimmi var med ♥
Nu ska jag o Kristoffe räta pizza sen gå och sova..
NATTINATTI

Bebis!

image299
image300

Ljuspunkt!

Sov inte så bra inatt alls, nu har mina ögon börjar bli bättre och nu börjar jag se igen efter att ha sätt suddigt i en veckas tid. Men ser lite dåligt då & då, får sitta och typ blunda lite då & då, fick 20 kr av Kristoffer idag så jag ska gå och köpa nå gott, Ikväll blir det modevisning i Uppsala, så dit med Kristoffer och så ska vi försöka komma tididgt så vi får en påse med saker i, tro det var dom 20 först gästerna får en påse. haha! Sen ta tåget hem och gå och lägga sig´, skoooola dagen efter, tycker det e så tråkigt at åka in när man har 2 lektioner bara, men ska gå och höra med rektorn hur det blir med engelskan. (VILL VÄRKLIGEN KLARA DET), har nu försökt i 2 år...! Jag är värkligen kas spå ENGELSKA, Buuu för mig, men man kan ju inte vara bra på allt, och då är min svaga punkt engelska. Och det e jävligt jobbigt, för värkligen överallt pratar dom engelska...! aja jag klara det där nog någon gång..! Asså det einte så svårt att prata och förstå, det e stavningen som e svårast.. och det e ju det skolan går på, stavningen.. Men hur mycker skriver man engelska i vardagen? när man e svensk och ska jobba i sverige som kock?

Tycker ni det är svårt med engelska?
(SVARA)

image298

When the music make love to you.

  

WILL I AM - I GOT IT FROM MY MOMA

JUSTIN TIMBERLAKE - SUMMER LOVE

AKON - SORRY, BLAME IT ON ME

FERGIE FEAT. SEAN KINGSTON - BIG GIRLS DON'T CRY (REMIX)

SEAN KINGSTON - BEAUTIFUL GIRLS

TIMBALAND - THE WAY I ARE

=)

Jag är å himmla trött just nu, trött på ALLT. De ända jag vill göra är att ligga i sängen och skita i allt, men nu går ju inte det eftersom man har skola, och imorn ska jag hem till Thilda och vi ska kolla efter resor och ha en myskväll, vi ska nog strunta i modevisningen, och bara åka hem till henne och käka god mat och äta chips. Längtar faktikst..! Tisdag blir nog en lugn dag. undra bara vart man ska sova. orkar int eåka hem till mamma i våla, för lång väg hah! och orkar inte åka hem till stockholm häller..! Onsdag blir det utgång tro jag, står ju med på gästlistan..! sen skulle det vara kul och hitta på något med kompisarna också! Nu när man e ledig dagen efter i skolan!

Nu ska jag gå och mysa med Kristoffer, han kom nyss ut ur duchen också ;)
 
GODNATT 

Bullar igen

Bakade nya bullar idag, dom vart mycket godare.. haha!

image296

Alla bullar, goda och fina.. sen tog formarna slut så Kristoffer gjorde en ny bulle av degen som var kvar.. haha


image297

Kristoffer bulle.. !

Söndag

Bakar nya bullar idag, för dom nadra snakade inte ett piss, så hoppas på bättre bullar idag..!
Har bara tagit det lungt hela dagen, Kristoffer har mublerat om i lägenheten och så.

Skola imorn igen, sen på kvällen blir det modevisning med Kristoffer,Pekka & Thilda. Sen åka hem till Thilda och äta mat och kolla resor..

Ledig torsdag & Fredag, blir nog krogen på onsdag :)

Tv- tittande ikväll =)=)

Bullarna!

Så här vart kanelbullarna, vi hade inget pälsocker hemma så dom vart utan.. haha

image295

Bullar

Idag har jag tagit det lungt, städat och fixat om lägenheten, håller fortfarande på kl är 21.19. Har varit och pantat burkar idag vi fick 66 kr typ och då köpte jag chips med dipp som jag och kristofffer sitter och äter nu medans vi kollar på Babben & co!

Har bullar i ugnen, vi vart så sugna på att baka det idag..
Mummmmss!

Bye

Inte bra!

 - Jag har jätte ont i ögonen!!!!!!!!

+ En ny lälerol ask med Fresh drops saliv (Y) PRÖVA DOM!

www.vasuma.com

http://www.vasuma.com/

image294


Min vecka!

 

Tilda och jag på fika i torsdags, kollar i Apollo katalog och Fritidsreor..

 

På väg hem i onsdags kväll / torsdags morgon.

Home sweet home

Nu är man hemma i Stockholm efter en hel vecka i Östervåla! Det har varit kul att vara i Östervåla men har saknat att vara hemma! Träffade mormor & morfar igrå, hur kul som hälst, har inte träffat dom på länge. Sommnade as sent pratade i tele, sen gick jag upp och såg mamma ligga och sova vid tvn, så jag väkte henne sen gick jag och la mig igen! Morfar körde mig till bussen idag, SKÖNT..!

Ska nog ta det lungt ikväll eftersom jag har ont i ögonen, synd att man missar Jossans födelsedags fest. Men jag ser lixom inget, plus har inget att dricka så inte så kul att vara nykter på en fest och sen ska ju dom ut på krogen och det har jag inge lust med, det räkte för i veckan, var så trött i torsdags efter korgen!!!


http://sajk0.bilddagboken.se/

Måste bara fråga vilka läser min blogg??
Ingen!!!
Ska nog lägga ner den!!!


<3

=(

LEDSEN

GRATTIS

image278

GRATTIS JOSEFIN PÅ 19 ÅRSDAGEN

hellre sent än aldrig..

Vart utgång igår igen, måste börja lugna ner mig nu tycker jag, har varit ute alldeles för mycket på senaste tiden. Men kvällen började hos Therese drack några öl (det smakade okej) och kollade på IDOL,sen tog bussen ner till stan, där gick vi in till seven, tog en cider och pratade. Sen kom Mimmi,Kirre och Malin förbi så pratade lite med dom också! Men sen fick vi reda på att vi stod på gästlistan på Lotus så vi sa hej då till alla tjejerna och gick dit. var lite osäker på att det skulle bli kul, eftersom det var as tråkigt i sommras när jag & Emma var där, men så vart det inte. vart en kanon kväll, en bartender bjöd oss på lakrits shots och sen dansade vi hel kvällen. vart bara med på vimmelbild på seven när vi satt och pratade. Så skönt att slippa alla vimmelfotgrafer...! Har nog aldrig sätt Therese & Emma sa glad när dom dansar :)

 

Idag har jag tagit det lungt, fick panik för ett tag sen trode jag ahde tappat bort min plånbok med ID,Bankomatkort och allt i, men sen ringde jag Therese och då hade jag bara råkat lägga den i fel väska. så ska få det imorn =). sså fatta paniken jag hade fått om jag hade tappat bort det....! Inge legg på typ 2 veckor & inge bankomat kort , och det betyder ju inga pengar.. Bu!!!

Thilda och jag pratade om resor idag efter studenten, vi har siktat in oss på Alanya 08 haha! några dagar efter studenten. haha! har redan kollar på hotel och priser och så! Så nu är det bara dags för mig att fixa jobb och spara pengar. Fick nyss 100 kr av mormor så en bit på vägen haha! Faaan vad jag måste ligga i, Det blit mycket för mig, betala resor till skolan, behöver nya skor och allt. ojoj..!
Det bli mycket nu i vår för oss, mycket praktik, Italien resan med klassen, studentskivan, STUDENTEN och änligen Alanya. asså hoppas värkligen att jag har fixat pengar så vi kommer iväg..

Bye



Trött

Nu är man jätte trött, ska kolla Desperate Housewives sen ska jag gå och sova.
Imorn blir det utgång med Emma & Therese (inte så laddad just nu) hoppas på att det blir kul. Står ju på gästlistan.

Torsdag - Bakis,Praktik och träffa Korre Jossan 19 år
Fredag - Praktik, hem till Jossan på fest sen utgång (kanske åker hem istället för krogen)
Lördag - Trött, troligen utgång med Emma & Therese igen..
Söndag - VARA MED KRISTOFFER

Hello Biches

image286

Peace out

I dont like!

Var as jobbigt att gå upp idag, och det e så typiskt att lillsyrran ska bråka hela tiden, jag fatta inte att hon orkar. Men men tog 07.00 bussen fast den gick 07.15 istället så fick står och vänta en kvart i kylan, men träffade Nicole då så det var ju ku. har inte träffat henne på hela sommaren! Hade 2 lektioner idag, relion och naturjunskap på relionen kollade vi på film och mitt i filmen böjade brandlarmet tjuta så alla vi på hela skolan gick ut sen kom branbilar och så, men var ju bara falskt alarm, så där var det 5000 i onödan som gick bort. sen på naturkunskapen dissikerade vi fisk, as äkligt. :S blää! hela skolsalen stank ju, efter det hade vi en snabbis i klassråd inget viktigt alls. så ag tog då bussen hem till Österåvla somande så skönt så, sen helt plöstligt var vi i Östervåla haha!
Och nu sitter jag ensam hemma, ska lägga in en ljus tvätt sen åka och hämta lillasyrran på dagis sen blir det dags för mat.
Ååå saknar min Kristoffer <3 Vill bara åka hem till dig nuuuuu!
På tprsdag fyller Jossan år, så ska dit på fredag och ha kalas med mycker saft :) haah! sen blir det nog krogen senare på kvällen, sen har man 2 andra brudar som vill att vi ska ut på lördagen men får se om jag orkar. tror inte jag har råd häller, sen vill jag ju hem till Kristoffer också så !

Undrar hur våran studentskiva ska bli? asså ingen vet något. Men nu har Mimmi & Camilla tagit hand om det så vi får se hur det blir. Måste ju sätta igång någon gång så man kan fixa in pengar...! Studentskivor är ju inte så billgit direkt...! ungefär 9 månader tills jag tar STUDENTEN...! aja nu sa vi inte prata om det. men jag vill så jätte mycket gå ut skolan nu! Är så trött på den....!

HÖRES!


Älskar dig

Nu snart ska man åka till skolan och jag kommer inte träffa Kristoffer på en hel vecka igen, känns as jobbigt. Jag har haft världens bästa helg, är så glad. Party på fredagen och mys lördag & söndag har inte tjafsat något och det känns så himmla bra! Du är värkligen det bästa som har hänt mig, och om 4 veckor firar vi 1 år ♥ tiden går så himla fort. Jag kommer ihåg den kvällen vi träffades för första gången och hur kallt det var ute när vi gick om kring i våla, sen den dagen har vi varit med varandra nästan varje dag . hehe


ÄLSKAR DIG


image243

Min idol

image285

Emma du är värkligen min IDOL

ooh YES

Lite mer bilder från i fredags

image283
Steffen & Madde

image284
Madde + hennes finne & Anna-Katarina

Snart över.

Snart är helgen över och en hel skolvecka till. Men helgen har varit kanon, i fredags var vi ute med Madde & Steffen + några till vart bjuden på allt, så var i fin form när jag och Kristoffer kom hem till lägenheten, haha. lördagen bestod av huvudvärk och en förjävlig baksmälla, men tog oss ur sängen och knatade ner på stan. tog en myskväll och hade det toppen.
Sen i dag har vi haft städdag, men har mycket kvar, haha våran middag bestod av donken hah! och senare blir det nog bara tv,tittande. haha!
men har haft en toppen helg. haha!




Är lite orolig, du måste klara dig

Från pontus till debaser.

image280

image281

image282

Lite bilder från i fredags.
Första utgången i stockholm, tack för en trevlig kväll Madde & Steffen m.m

21.37

Sitter här ska snart gå och lägga mig för att sova, är ganska proppmätt efter maten, gjorde tacos hur gott som hälst. Har bäddat nytt i sängen så kommer sova gott i natt. förutom min mensvärk. HATAR värkligen mensvärk. Fyy för det. Men på ett sätt är mens bra. å på alla ansra sätt dåliga!
Nu ska jag gå och sova praktik imorn med Ida ♥, hon i serveringen och jag i köket..


NATTI NATTI

"Perfekt"

Igår satt jag och kollade på ticnet.se för jag skulle kolla efter biljetter till Lars W då, men då kom jag på världens bästa julklapp till mina småsyskon, biljetter till Disney on Ice. Så när jag kommer hem till mamma nästa gång ska vi sitt också kolla på det, så kanske hon hjälper mig med att köpa dom och kanske lägger till en slant.  Ååå världens bästa julklapp. ♥. Jag kom ihåg när jag var där när jag var liten, jag bara ÄLSKADE det, har min mugg kvar.

                                                         
image279

Alla mina Disneyfavoriter är med!

Musse Pigg, Mimmi, Kalle Anka, Långben, Timon och Pumba, Alladin, Lejonkungen Simba, den modiga Mulan, Rymdjägaren Buzz Lightyear, Woody, Askungen, Snövit och den lilla sjöjungfrun Ariel. ♥

Superhjältarna ,clownfisken Nemo, hans pappa Marvin och fantastiska Doris  på den glittrande isen.

JAG BARA HOPPAS ATT JAG HAR RÅD ATT JAG FÅR FÖLJA MED



Varför har man skuldkänslor?

Skuldkänslor får man om man tycker att man har gjort något fel, eller om man känner sig otillräcklig. Men ofta har man skuldkänslor alldeles i onödan, och att alltid känna skuld för olika saker gör att man inte mår bra.

Men har man till exempel varit dum mot någon kan skuldkänslorna lära en att inte göra om det, att visa hänsyn och be om ursäkt för sitt misstag.

Ibland kan andra människor få en att känna skuld, för att man ska göra som dom vill, och inte göra som man själv vill. Då frän man säga ifrån, men kan inte alltid vara alla till lags, och det är viktigt att lyssna till vad man själv vill och behöver, Att prata med andra om sina skuldkänslor kan vara bra, då förstår man att alla gör fel och har skuldkänslor ibland.

Har du skuldkänslor över något?

Källa - en mjölkförpakning.


Sorry

Akon - Sorry, Put the blame on me


Lars winnerbäck

Ååå vad jag vill gå på lars winnerbäck den 12 november i Uppsala.. villvill


I wana fuck you

haha Jossan i wannaaa fuck yoooooooooou (8)

image278

you miss me, I know you do.

Kunde inte sova inatt, jag låg och pratade & pratade med Kristoffer hela tiden, fast han ville sova, haha! sen vart jag hungrig så båda vi gick upp tog varm mjölk & tunbrödsmacka, satt där nakna i sängen och åt ! haha! Sen somnade jag & Kristoffer.

Jag är sjuk fortfarande, gud vad jag missar saker i skolan, men imorn måste jag åka in eftersom jag har praktik. Kommer vara lite små strässad eftersom mina kockkläder ligger i skolan så jag måste förbi skolan innan jag ska till praktiken och sen åka ner igen på stan och springa till praktiken, byta om och sen dags att börja, kanske inte så bra att springa när man är förkyld?!
Snart kommer Kristoffer hem på lunch, (Mysa)
sen ikväll blir det IDOL..! 

you miss me, I know you do. Feelings don't lie

image268
 

Tröja

Fick en ny tröja va Kristoffer igår. tack älskling ♥

image277

K.

Han är det bästa jag har, Älskar dig Kristoffer Karegård ♥

Bild.

image276

En gammal bild på mig, typ ett år gammal, var på nå fest i våla. haha! Helt vit i fejset Men hade kul den kvällen ska jag säga. saknar alla hemma fester med tjejerna..!
..

Har blivit sjuk.

image275

Torrboll?

image274

1. Sov med luftfuktare eller öppet fönster. Ett alltför varmt sovrum kan vara uttorkande på vintern.

2. Drick ett stort glas vatten det första du gör. Eftersom energin du får av mat försvinner över natten och din kropp torkas ut bör du fylla på med vätska när du vaknar.

3. Drick två liter vatten per dag. Kroppen förlorar närmare 2,5 deciliter vätska per dag enbart genom hudavlagringar.

4. Smörj in kroppen minst en gång per dag, helst efter dusch eller bad då kroppen fortfarande är fuktig.

5. Skrubba kroppen minst en gång per vecka. Kroppspeeling hjälper till att avlägsna döda hudceller och påskynda cellförnyelse = huden blir fräschare.

Praktik.

Som ni alla vet så har jag praktik nu, och det går upp å ner, det jobbigaste är ju att kocken pratar bara engelska/Franska, och det e jävligt svårt för mig att förstå eftersom jag är dålig på engelska och fatar 0 av Franska, tycker det bara är massa babbel..! Men nog om det, ska försöka byta plats till Orange där jag fick först. Ska ringa som imorgon. sen måst ejag ju leta efter en praktikplats nu till efter jul. som är i hela veckor i 8 veckor det betyder inge skolan på 8 veckor, bara praktik, då maste eller jag känner att jag vill ha en bra plats, jag vill ju ha på en båt tex viking line, någon av dom båtarna, typ 24 timmars eller 36 timmars, om det nu inte funkar vill jag nog ha utomlands med Thilda, men 8 veckor utomlands utan älsklingen? Hur kommer det gå? asså skolan betalar ju resan och allt har jag hört. Så vi ska kolla upp lite. Om inte det funkar blir det kanske Åre eller något..! som jag har tänkt på länge.. Mycket att tänka på nu Madde..!

Projektarbetet? Jaa hur ska ajg fixa det nu då? Alla är i grupp förutom jag för jag är ensam :/ LEDSEN, Varför ska jag behöva vara ensam? Mobbade Madde. hehe Nää men har kommit på en ide kock bok  för studenter. Men frågan är hur gör jag? PANIK...! Någon som vill hjläpa mig? några som har något på hjärtat..?

PANIK


Linslusar ;)

image273
En till bild på soos från i fredags :)

ONLY YOU!!

Trött,trött,trött. Det var ju inte Killer instingt förns sent på kvällen så jag kollade på någon annat sen gick vi och la oss, vaknade fö ett tag sen. Ska städa lite idag och sånt.
Ååå vad jag ska sattsa på skolan i år, jag måste värkligen för att visa alla som inte tror på mig att jag inte klarar skolan, men vafan jag ska visa dom att JAG kan klara skolan..!
Men ett litet problem jag längtar redan till lov hehe! jobbigt läge. haha! Men är ju ledig den 27 & den 28 onde sep så det känns skönt, då ska ajg bara ta det lungt =). Och den 14 Oktober ska vi till Kolmorden och klappa vargar, eller inte jag Kristoffer , Sebastian och hans pappa, jag & Ulrika får gå å klappa apor i ställer :P
Hehe
Bye!

Godnatt, min skatt

Nu ska jag gå och kolla på killer instinkt med älsklingen sen SOVA.
Gotnatt..

Bilder från i Fredags!

image271

image272

Hade en as trevlig kväll Älsakr er tjejer ♥

Hopp!

Ja då var det snart slut på helgen, i fredags var Emma,Moa,Therese och jag ute på krogen, vart seven som vanligt. Vi hade det as kul fast vi fick i oss lite för mycket. Kvällen slutade på donken och sen att Emmas mamma kom och hämtade oss. Igår lördag åkte jag hem till Stockholm hem till älsklingen min, då vi kollad epå tv och kälad eostbågar tog det bara lungt. Och idag vakande jag kvart över 12. Då det vara är några timmar kvar tills Kristoffer komme rhem från jobbet, medans jag väntar kollar jag på Idol reprierna. hehe!!

Undra vart man ska sova i veckan?!?!

/M

Fredaaaaaag

Då har en hel skolvecka gått, har inte träffat Kristoffer på en hel vecka, men imorn får jag det :). Ska snart åka till skoan för att vi ska knäppa skolgota till skolkatalogen och sen ska jag träffa Jossan för att jag ska få alla mina grejer , och hon sinna sen så ska jag & Emma åka hem till henne, där ska vi äta och senare ikväll blir det utgång. (att vi aldrig får nog) hehe!
Men nu ska jag gå och fixa mig lite.

Hoppas ni får en trevligt fredag !

Ok!

image270

?!

Hur orkar han!?

image269

?

Blogg?

Jag är inte så bra påatt blogga just nu känner jag. Har lixom inget att skriva om! Men ska försöka ändå! Idag var första praktik dagen, Det första jag fick göra var att kläcka 60 ägg och dela dom i 2 delar asså ena gula och äggvita. det skulle bli majonäs, trode jag skulle vispa 60 ägg + massa senap och dom andra grejerna som ska vara i för hand, men yur så behövde jag inte det, så jag fick stå och hälsa i olja bara försiktigt i en maskin, Och när det var klart fick jag beröm för majon =), Men den kom det bara skit göra, fick 3 påsar med typ 100 lökar i, då var det bara dags att skala lök...! TRIST!! Somnade på bussen hem och när jag kom hem så satt jag på tvn, (var ensam hemma hos mamma) så jag tog en liten skål med chips och käkade ost. haha fetto :P
Nu ska jag snart åka ner till dagis och hämta Fanny sen ska vi in på afären och köpa grejer till räksmörgåsar :).
Sen blir det väl Idol eller Topp modell !!!

Imorn blir det praktik,fotografi i skolan sen kanske utgång med Emma eller åka hem till Karln min <3

image268
Älskar dig Kristoffer ..

Panik.

Idag hade jag 1 lektion, Alkoholhantering. Efter det gick jag upp och käkade med Mimmi & Therese, efter det så följde Kim med mig till Tandläkaren, gick bra där,fick beröm av att jag har borstat dom bra! Sen åkte jag hem käkade god mat och lekte med lillsyrran, Sen ringde jag Korre så jag gick till henne och lekte lite. Sen klippte jag mig, vart fint.

Imorn är det dags för första dagen på praktiken...! Och han som är köks kock är Fransman och pratar Franska/Engelska. PANIK, Jag kan inte engelska och absolut  INTE Franska.. Får se hur det går i köket..!

Nu ska jag gå å äta nå gott

saknar Kristoffer ♥

Idol 2007

Ja idag börjar IDOL 2007, Jag & Jossan ska kolla på det ... ♥

Cha.

Har nyss kommit hem till Jossan, slutade skolan 11.10. Så nu väntar man bara på att Jossan ska komma hem så hon och jag kan ha lite kul.
Hade min första relion lektion idag, var ganska kul, sen hade vi naturkunskap också, där vi fick kolla på bakterier i vatten..!

Jag känner att det nu är dagsa att fixa ett jobb, är värkligen sugen på att få lite extra pengar i månaden. Det finns så mycket jag vill köpa just nu, Ny vinterjacka,Nya skor båda viner och ett par pumps, Och nya KLÄDER över huvud taget. Vi ska ju knäppa kort i skolan på fredag, tror ni att jag har nå kläder att ha på mig?? Neeej men tur att man ska få låna kläder av jossan.. Så börjar praktiken på torsdags också + att man är sugen på utgång(iigen)...!


Jobbigt

Nää nu får Josefin komma hem

image267

Utgången

image266

=)

image265

Imorn åker jag till Jossan och sover där i några dagar. Kommer bli så kul eftersom hon och jag inte har träffats på länge, förutom en snabbis i onsdags på krogen. Kommer aldrig glomma våran SOMMAR gumman..

♥ ♥ ♥

Film dags´

Igår kollade jag & Kristoffer på filmen Knocked up

image264



 


Söndag.

Gick upp när Kristoffer skulle till jobbet, har kollar lite på tv och ätit ostbågar.
Imorn är det dags för en till vecka av skolan + parktik..! Ser inte eframimot praktiken så ska gå till skolan imorn och prata med Norbert om att få byta plats. Får lite pranik när jag inte kommer att vara hemma på hela veckan, kommer inte träffa Kristiffer på en hel vecka, ska bo sätta mig hemma hos Emma några dagar och sen åka hem till Östervåla och hälsa på...!
Nu ska jag go och kolla på tv, och vänta på att Kristoffer kommer hem så ska vi gå och handla potatisgratäng och kött..
Bye

Fit-for-fight.



image262

image263

Fit-for-fight

Så är man hemma i Stockholm efter några dager i Uppsala. Vart utgång både i onsdags & igår, var trevligt.
Var ledig från skolan eftersom jag inte fått nå praktik plats än, så mamma & jag käkade på restauran i går och sen gick vi lite på stan. fick ett linne.. Som jag senare på kvällen hade på mig, Åkte till Emma & Veronica runt  17.00 där jag blev bjuden på mat och efter maten började vi dricka och fixa oss, sen vid 20.00 åkte vi in till stan och träffade Therese då vi efter ett tag gick in på seven. Beställde en varsin cider och sen bestod rästen av kvällen av att dansa och vi hade galet kul..!
Kom i säng runt 04.00 så idag har jag inte varit på pigg. mamma & Kristoffer ringde och väkte mig, man tog mig upp och åkte på nå marknad med mamma & Syrran , sen kikade vi förbi Ica Maxi där jag fick kräftor av mamma att ta med mig hem. Restan hem till Stockholm träffade jag Manne som skulle på kalas i Stockholm, så satt och pratade med han lite, sen så sov jag restan av vägen till Stockholm.
Har nys ätit, sen ska vi kolla på film och ha mysigt.


image261

RSS 2.0