080428 .

Är stressad som fan, hittar inte mina grejer eller något, och ska sanrt åka tåg till Uppsala , sen ta bussen hem till Östervåla, där jag ska hem till Carina först sen hem till Lisa, men Lisa kommer hem sent så d¨blir ajg ensam där ett tag, sen så ska Pilla, och Bea eller Bella sova där också! Så det kommer bli trevligt som fean, 
Dricka och sånt är fixar :) äntligen..
Nä nu ska jag gå och paka lite till sen åka iväg.
Ha en bra valborg! 

*

image675

Hoppas solen håller i sig

Sol problem!

Sol idag och jag blir så glad, fundera rpå gå ut och lägga mig i någon park och sola lite, om jag orkar, hehe! alltid så tråkigt, men jag vil ju inte vara vit till studenten, och just nu är jag värkligen kritvit. blää!
Så ska bara prata med Kristoffer när han kommr hem från jobbet(lunchen) om valborg och så! Sen ska jag fan gå ut fast jag inte vill sola i en park, haha! men vad gör man när man bor mitt i stan?
Alla stockholmsbor vart solar ni ?


Mina skoldagar!

     


Valborg ..

Valborg - vad händer då?!
Jag har 2 altenativ, det första är att åka till Uppsala, ha champanjefrukost med tjejerna i stadsparken, sen hem till Lisa och grilla, sen krogen på kvällen. Det jobbigaste med det altenativet är att det kommer att gå så mycket pengar.
Och den andra altenativet är att först åka till Uppsala träffa några tjejer och kolla läget, sen åka hem till Östervåla för att käka och fira Lars som fyller år, sen fest hos någon gammal vän. Och om jag väljer det altenativet så kostar det typ inget alls. förutom buss & så!

Vad ska ni göra på VALBORG?


Holding you!

image665

Så många steg måste DU gå om du ätit...

Hamburgare - 11 750 steg
Korv med bröd - 7250 steg
Pizza - 15 000 steg
Chips - 11 875 steg
Delicatboll - 6 250 steg
Glass - 5 500 steg
Jordnötter - 8 750 steg
Kanelbule - 4 000 steg
Lösgodis - 9 000 steg
Mjölkchoklad - 13 000 steg
Mörk choklad - 9 750 steg
Ostbågar - 12 000 steg
Popcorn - 10 000 steg
Semla - 11 000 steg
Wienerbröd - 7 625 steg
Läsk (33cl) . 3 000 steg
Likör (4cl) - 1 500 steg
Vin (1,5 dl) - 1125 steg
Lättöl - 2 500 steg
Smörgåstårta - 11 000 steg
Red bull - 2750 steg.

Undra hur många jag går per dag?!


For the love

Har nyss kommit hem från skolan, har varit en okej dag!
Dagen började med magont, men gick till skolan ändå, och i skolan fick jag veta att jag bara har 10 skoldagar kvar. shiiit. det är inte många dagar alls ju. men nog med det, Käkade en god luchs också! Sen hade jag min sista alkoholhanterings lektion, och imorn är jag ledig, och veckan framöver.
Sitter just ni och klurar ut att skirva nå nytt cv, sen skriva ut, för NU måste jag värkligen gå ut och söka jobb..
Nä nu ska jag gå och kolla på tv. sen ikväll blir det mys med pojken! <3

Underbar dag!

Nu blir det dags för mig och min pojkvänn att gå och sova,
vi ska spela vårat nya spel i sängen innan vi bäddar ner oss i sängen för att sova.
Slut på sovmorgon på måndagar imorn, 3 timmars arbestmiljö och säkerhet.  att se eframemot..blää!

Sleep tight


080427 - T

image664

080427

Har nyss ätit lite mat, jag stod för matlagningen idag, det vart hemmagjord pyttepanna med ägg,
Bara för att göra det mysigt så tände jag lite ljus och la upp maten fint.
Kristoffer dukade och nu sitter han och spelat tv-spel. vilket liv han har!
Så bestämde vi att senare ska vi spela vårt nya spel som vi köpte idag, så det ska bli mysigt.


Kom på att det är bara några dagar/veckor var i skolan nu! + att det är en del ledighet också! Så skönt det kommer att bli, men det skönaste blir nog att komma bort från skolan, men det kommer vara en viss sanade också!
Nu blir det fortsätta kolla på DWH!


Söndag

Söndag, och det betyder skola imorn, tråkigt nog, men det är ju inte långt kvar nu så det är bara att kämpa på!
Idag har jag och Kristoffer varit på stan, köpte ett spel, som vi ska spela ikväll hoppas jag, sen gick vi in på din sko och jag hittade ett par skor som jag vill ha på studenten, men det fanns bara i svarta, så det vart inga skor, vill ju ha vita skor eftersom jag ska ha vit klänning ! tycker inte svarta passar så bra just den dagen, men vart så kär i dom skorna, så kanske köper dom någon annan dag!
Just nu sitter jag här framför daton, och Kristoffer spelar tv-spel. jag funderar på att kolla på DHW som jag laddade hem igår kväll. grymt bra!
Sen har vi tvätt tid idag också, men inte så mycket tvätt. hehe! ORKAR inte tvätta! men aja!
Nu snart blir det dags för mat, och laga mat i den nya stekpannan (Y).


i´m yours!


So, i won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate
our time is short
this is our fate, i'm yours



ett gott skratt förlänger livet?

Du får säga vad du vill om mig,
jag bryr mig inte, jag bara skrattar.
som man brukar säga ett gott skratt förlänger livet?

Tips!

tips!
Någon av dom här 2 tatuerastudiorna ska jag tatuera mig på!
Komma in!


http://www.swahilibobs.com

http://www.kingcarlos.se/


Hanky!

Har inte bloggat på någon dagm, men det är bara för jag har varit upptagen med att jobba till Italien resan i 2 dagar nu. i tprsdags gick det bra, nästan all mat var färdig, så vi slappade hela klassen, kom hem funt 23,00. sen slutade kvällen men att en full pojkvänn kom hem! Igår fredag vart den en lååång dag/kväll, började med storkök 08.35-14.00, sen en halvtimmes rast, sen från 14.30 till 22.45 hade vi bokning till 75 perssoner, fick först stå i kök, sen ut och servera. gjorde en del drinkar och fatservering. as kul. men jobbigt, fick gå tidigare än alla andra så jag skulle hinna med mitt sista tåg hem till Stockholm. men väl på stationen i Uppsala fick jag vänta 45 min på mitt tåg, tåget gick 00.09 så var hemma 00.50. och var hemma i sängen kl 01.20 typ, sen somnade jag direkt.

Idag vakande jag av att solen sken in, men somnade om, sen väkte Kristoffer mig, mysigt! Så då gick vi upp käkade frukost och kläde på oss, gick ner på stan för att köpa lite saker. bla , cyklepump,cykellås och linsvätska, sen gick vi och köpte en varisn cesarsallas, sen gick vi hem, käkade salladen och sen kläde vi på oss igen och tog tunnelbanan till nå ställe (kommer ej på namnet) och tog sen bussen till Kungens Kurva. shoppade loss på IKEA!, Kom hem med en ny panna,fotsalt,fotfil.balja,bestik,4 st svarta talrikar,tavla,ram och 6 st nya glas! as nöjd !
Sen väl hemma fixade vi upp lite och sen gick vi ner till donken och tog en varisn burgare.
Nu sitter jag här, äter popcorn och pratar med Jossan på msn! medans Kristoffer spelar tv-spel.

Grattis till min morbror som fyller år idag också!

Oblow!


image661


image662


image663


Älskar rosa!

24 April

Är så trött på vissa människor i min klass!
Men kommer sakna dom så mycker sen när vi har slutat skolan! hehe!

Aa joo mh aha!

Jag är så trött, har haft kök heela dagen, först stor kök sen en halv timmes rast, sen var det en beställning på 72 personer, så då var det bara att gå in i köket igen, gick bra, var på kallis med Thilda och Mimmi, så bakade blåbärskaka och gjorde veg mat.
Fick hjälpa till i serveringen också! sen gick allt så himmla fort, fick åka bil ner till centralen och tog tåget hem och nu sitte rjag här helt ensam hemma. Kristoffer är ute med sitt jobb , dom firat att deras chef har blivit pappa!
Och bebisen är såå söööt!
Nä nu orkar jag inte skriva mer, ska kolla lite på Insider sen gå in i duchen! Sen bara soooova!
Natti!

080423 - Dags för Cv skrivning

Tog en promenad ute i skolan idag och köpte en pigelin as gott. Sen gick jag hem och städade och väntade på Kristoffer, när han kom hem satt vi bara och kollade på tv. Och nu är han på träning och då passar jag på att skriva cv, fick ett mail av SF-Bio idag, och dom ville bara veta lite mer om mig, så snart kanske jag har något jobb, bättre än inget ju!  Haha! Biograf lixom! haha! Vad tänkte jag med! haha! men kommer säkert att trivas om jag nu får jobbet!

Ska sen ta och popa ett paket popcorn och kolla på greys, sen kommer Kristoffer hem så då ska han få läsa igenom mitt cv. Gillar värkligen inte att folk ska se det jag skriver när det gäller cv, gillar inte när "folk" på pekar fel jag skriver eller har skrivit, men någon måste ju kolla!
Är ni bra på att skriva CV? några tips?

Imorn blir det först skola och då ska jag vara i storkök, och sen efter skoldagen blir det jobba in för Italien resan med några i klassen också i skolan, ta med mig skjorta och skor fall det behövs serveringpersonal.


Love in stereo!

Onsdag och det betyder ledigt, så himla skönt, Dagen började med ett glatt humör, men ändrade snabbbt efter ett samtal. Arg jag blir när människor i min närhet inte tror på mig eller litar på mig. aja! Dem får tro vad dom vill.
Satt nyss och kollade på Våra bästa år, som jag tycker har spårat ut en aning mycket, men vad gör man när det inte finns nå på tv en onsdags morgon. Och nu kollat jag på Oprah Winfrey show som handlar om Hanna Montana, shit att hon kan vara så stor, själv vet jag knappt inte vem det är . ahah!
Nä nu ska jag gå och klä på mig sen gå ut i det fina vädret.

Glassigt!



image659




Imorn blir det dags att skriva CV & skriva ut, sen är det bara och ta tag i sig själv och gå ut och lämna på olika ställen, och sen bara hoppas.
Ska ringa Hilton också, och fråga om dom fått mitt mail.
 

Have you ever.

Kom hem från Kristoffers kusin för ett tag sen, satt och bara pratade på, och helt plöstligt var klockan mycket, så tog på sig skorna och sprang iväg till t-banan och där fick vi vänta ett tag, sen var vi hemma på 20 min ungefär, då jag var så hungrig, gick förbi donken, beställde en lilla menyn, och sen gick vi hem, kastade i mig alla mat och nu kollar jag runt på massa bloggar och ska snart gå och sova, Kristoffer ligger redan i sängen, Så ska snart gå jag med och lägga mig. Det värsta med att gå och lägga sig är att jag blir så teppt i nästa jämt, bara jag blir lite trött så blir jag täppt, och det värsta är när man vaknar mitt i natten och INTE kan andas, Och ett måste är att ha näsprey på mitt nattbord..

4 bloggar jag följer nästan varje dag ! och tycker ni borde kolla in.

http://peyre.blogspot.com/
http://www.blondinbella.se/
http://carolinaenvall.blogg.se/
http://moahelmersson.blogg.se/

Gillar dem grymt mycket!

Nu är det dags att gå och sova.
nattinattii


Dream!

Man kan inte alltid ha rätt!
Men huvudsaken är att man erkänner att man felat & inte fegar ur

Cry! Cry! Cry! Cry!

image658

Ellen Pompeo

Sitter här och funderar på att fotsätta att städa, ska bara sätta på musik och sen fortsätta!
Jason Mraz ,  Daughtry, Gavin DeGraw

You're my sweetheart

Sitter här och äter vindruvor, och kollar på våra bästa år, Sjukt länge den serien har hållt på. aja!
Var går och letade efter pressent till Kristoffer kusin, hittade 2 jätte fina saker som jag skulle vilja ha. ska snart gå och slå in dom, sen vid 19.00 ska vi dit och fika, trevligt, men missar ju hemma fruarna tråkigt nog. men det är nog i repris någon dag!


Så här ser mina dagar/ veckor ut fram till studenten:

26 April Morbror Tomas fyller 41 år
30 April köpa pass. Blivit bjuden på middag hos Lisa och fira Lars som fyller år, sen fest på kvällen.
1 Maj Ledig
2 Maj ledig
10 Maj Maskerad fest i Märsta.
12 Maj Korre fyller 18 år.   alla pengar in från klassen till skivan!
17 Maj Kristoffer fyller 23 år <3
20 - 23 Maj klassresa till Italien
25 Maj morfar fyller år
26 Maj Studentskiva
5 Juni Studenten


Nu ska jag gå och klä på mig , slå in paketen och sen ta en kopp kaffe.


Önskning.

Gör en önskan och placera det i ditt hjärta,
Vad du än vill,
Allt du vill.
Tro att det kan gå i uppfyllelse,
Du vet aldrig var nästa mirakel kommer från,
nästa leende, nästa önskning går i uppdyllelse.
Men om du tror att det det är runt hörnet...
Och du öppnar ditt hjärta och sinne så mycket som möjligt, till säkerheten av det,
så kanske du får den saken du önskat.
Världen är full av magi.
Du måste bara tro på det.
Så önska dig något
Har du det?
bra!
Tro på det nu, med hela ditt hjärta.


Från One tree hill.

<3

Jason Mraz - I´m Yours <3

some deep problems

Min helg i Östervåla har varit så himmla bra, Så jag somnade med ett leende på läpparna, och nu sitter jag här och tänker på det roliga som hände, Så himmla kul att träffa alla där, gamla gänget hehe! Dok inte killarna men tjejerna var där, så jädrans kul!
Och så var det så himmla kul att träffa Lisas familj igen, som gammla gamla tider =)
Nu sitter jag och kollar på våra bästa år, ska plugga lite idag också! Sen när Kristoffer har slutat så ska vi gå och händla födelsedagspressent till hans kusin Madde, vi ska dit  imorn och bli bjudna på fika.
Nä nu ska jag gå och klä på mig sen plugga.!

Söndaaaag

Äntligen hemma i Stockholm igen, har haft en toppen helg, mycket fest och träffat gammla vänner. nästa sveng till våla blir nog dagen innen valborg:P
Bilder kommer.

För jag tar studenten

image657

Snart så!

Lördag

Hemma i våla, mycket kul. Träffat Korre <3 hehe!
Igår var jag och hälsade på Gästis, och sen gick jag hem till Carina och käkade, men sen träffade jag Henke och Turken, så pratade med dom lite, sen gick jag hem, och sov,
Idag har jag träffat mormor & morfar, och ska snart gå till Lisa så ska vi hitta på något idag, sen ikväll kommer Kristoffer hem till våla också, så då vet jag inte vad som händer.

Nu ska jag gå och prata med mamma & syrran

image655 image656

Det goda!

image653 image654
Syskonen Lövgren

Äntligen fredag

Igår kväll sökte jag masså jobb på båtar, hoppas att få svar så fort som möljligt, Sköta också på SF-Bio heh! Men nu e det så att jag värkligen vill ha ett jobb, och jag vill träff människor, så jag tar det folk vill ha!
Men jag hoppas värkligen på båtjobben!

Det står mycket på schemat idag.
Packa
Äta
Åka till Uppsala!
Kl 14.30 träffa Ida en snabbis på stan.
Kl 15.00 träffa Korre utan för Åhlens, ta 15,25 bussen hem till lilla Östervåla och träffa familjen.
Jag ska kika förbi Gästis en snabbis på kvällen, och träffa dom underbara människorna.
Föröka träffa mormor & morfar.

Har världens huvudvärk idag, så det äe inte så bra att sitta och skriva på datorn, men ska snart gå och lägga mig igen, fram till när jag ska ta tåget in till Uppsal!
Om jag orkar ska jag plocka undan lite här innan jag drar, så det är fint när jag & Kristoffer kommer hem på lördagkväll,söndag dag eller Måndagmorgon.

lycka

image652

Det kommer vara dött här ett tag nu, efterom jag åker till Östervåla.
Men skriver om jag kommer åt någon dator.
Men det jag kommer göra är att njuta av familjen och vänner.
Kram

sjungit sin sista vers

Sitter här nu & funderar på vad jag ska ha med mig till våla, hum?
Imorn ska jag också träffa Josse "kore", och åka hem med henne till våla. =)
Nu ska jag gå och sova, skola imorn. sen e det äntligen fredag! ! !

Sleeping

Ska nu snart gå och diska, sen packa, för imorn åker jag hem till Östervåla , och ska hälsa på syskonen om dom e hemma, annars bara vara med mamma & Samantha, sen på lördag ska jag leka med Lisa <3 ska bli så himmla kul asså!
Nä nu ska jag gå och diska, annars blir K arg. heeh!

image650*

17/4

Jag har hittat min klänning, som jag vill ha på studentskivan och studentkvällen =),
Åå vill köpa den nuu! 150 kr på H&m..!
Kom till mamma!

My misstake

Har nyss kommit hem från en lång köks skoldag, bara jag som var tjej i köket, så himmla skönt.
Gjorde veg,pizza & gluten pizza fick mycket beröm, satt och pratade om Italien resan också med alla killar, och jag bara längtar tills den kommer, Tog första bästa tåget hem och nu sitter jag här, funderar på om jag ska åka hem imorn till våla eller inte.
Ikväll blir det kolla på efterlyst och sen gå och lägga sig, sen bara drömma bort i drömmarnas värld.
Har panik över att inte ha så mycket pengar, hur ska jag klara nästa månad? my misstake.

Vad händer på valborg?

Nu ska jag fortsätta kolla på Oc. (fast jag redan sett det)

16 April

Sitter nu ensam hemma, kollar på rent hus och tuggar tuggumi, ska snart gå och diska sen bara mysa i soffan, imorn är det skola igen och det ska bli kul, ha storkök med halva klassen, gillar min klass bättre när vi är uppdelade. Sen ska jag träffa Ida efter skolan, ska bli kul, sen ta tåget hem och ladda för efterlyst.

Läser ni blondinbellas blogg?
Jag tycker hon bara är fär mycket, men värkar ändå vara en skön persson.


Nu ska jag fortsätta kolla på rent hus.


Sunshine


Please, don´t worry

Vad händer efter den 5 Juli?
Då börjar vuxenlivet..


let your tears rain down on me


Mycket som händer i min värld just nu!



image649

I´m out of bounds!

Kom nyss hem från stan, åkte bara ner pch köpte linsvätska ocg sen åkte bara hem, gick in på ica och köpte en frystpizza, veg, as god, och en cola, så nu väntar man på att pizzan ska bli klar.

Jag är så trött på kött asså! Jag hatar ju skinka, och köttbitar med mycket fett på, och så gillar jag inte typ när det kommer sega grejer i dom häller, tex hamburgare, så när jag är på donken blir det för det mästa kycklingburgare eller nuggets, men om det är nå seg grej där då slänger jag hela skiten,
Skinka började jag ogilla för några år sen, men då kunde jag äta det då & då, men nu får set inte än ha varit skinka på maten/macka för då smakar det hehe! as jobbgit, för julskonka e ju gott, men har börjar ogilla det också!
Älskar Kyckling & fisk, man kanske ska bli vegetarian? Blir man bara vegetarian så där. humm!
Nä nu har vegpizzan blivit klar.

Bye!

Jag gör det så bra!

Onsdag och det betyder ledig, så hilma skönt, låg och sov rätts så länge sen gick jag upp när Kristoffer kom hem på lunch, så nu sitter jag här uppe helt ensam, har kollat på våra bästa år, och nu kollar jag Oprah, som handlar om döden, att man vet att man bara lever några dagar,veckor,månader år, och vad man ska göra.
Vad jag skulle göra om jag visste att jag hade en dödlig sjukdom var nog att vara med min familj,resa och bara njuta av den sista tiden, men skulle också nog vara mycket nere.
Vad skulle ni göra?

Ska sanrt gå och köpa ny linsvätska, sen kanske gå lite på stan, sen bara hem och laga mat, blir julensam ikväll så det blir nog mysigt. kanske Sabina kommer och hälsar på. Är det Greys idag?
Nä nu ska jag gå och klä på mig sen kila iväg ner på stan.

Back in the days!

memories

        


Doll

Har nyss kollar på DHW 2 avsnitt, var så himmla bra, satt klistrad farmför tvn, och nu snart ska man gå och lägga sig, fast man har sovmorgon imorn, hehe, men känner att jag behöver värkligen sova just nu, ögonen är så trötta. ska ladda hem vi på saltkråkan avsnitt 1-16 så jag bara kan mysa imorn till det, sen blir det nog lite städa imorn också!

Godnatt trogna bloggläsare.

Oh

image639

I think.

Har nyss skrivit ett cv till hotel hilton, hoppas på svar, för jag vill vrkligen jobba där, så himmla fin och så himla bra ställe.
Alla sitter värkligen och pratar om studenten hela tiden, och det gör det inte bättre, man längtar ju ännu mer til just den dagen, och för ett tag sen ringde mamma och frågade vad min klass heter, jag tror hon ska göra en skylt, heh redan!
Undra hur studentdagen ser ut asså!
Hur var eran?


Oh, that nice

Så trött på det här nu!

I just loove it!

Då har man kommit hem från skolan, och jag e så himmla trött, jag fattar inte att man kan vara så trött, hade bara 2 lektoner idag så det var ju skönt, men var ändå kvar för att fixa studentskivan lite, så nu e det snartt klart.
Földe med Mimmi till hennes "jobb" och där vart vi bjudna på mat, åt pasta och currysås och raggmunkar medfläsk hehe! vi orkade inte äta upp allt. sen gick vi, fick åka med mimmi på hennes cykel, sen åkte jag bussen ner till centralen, och tog första och bästa tåget hem, somnad epå tåget.
Ikväll är det äntligen Desperate på tv, ska göra något gott till det och bara njuta, sen ska jag bara ta det lungt, och om jag orkar kolla på CSI, eftersom jag är ledig imorn (varje onsdag). hehe! Sen får vi se vad som händer.
tror vi har tvättid idag också! tråkigt nog.
Nä nu orkar jag inte skriva något mer.


I just loove it!


Saknaden

image637

Saknar

Måndag

Har nyss kommit hem från skolan, skolan gick bra idag, visade min bok för Carina och hon tcket den var så bra så! hehe äntligen något jag är bra på! Åkte fort hem efter skolan, var på så jävla dåligt humör.
Vilken jävla fitta du är asså! Uch! fyy faan!
Fick biljetterna idag också, så det känns så himmla bra! snart e det skivan =), måste bara få in alla pengar! Kom igen klassen!!
Nä nu ska jag gå och plugga lite sen kommer älsklingen hem och då ska det mysas!
Tänk att vi har varit tillsamas 1 år och 6 månader. tiden går så fort. <3

...

vänner kommer och går men vissa består <3

070413

Så himml trött, fast jag ändå sova jätte länge, sitter fortfarande i morgonrock, och har kollat på Gossip Gril, och nu kollar jag på the L Word, medans Kristoffe


Svenskar !

   

snoozar.

Snart dags att gå och sova, har pysslar lite nu under tiden K spelat tv-spel. vart as bra!
Imorn ska jag träffa Sabina, ska bli kul, sen får vi se jur dagen blir.
Ucch skola snart igen!
God natt..

(gud vilket roligt inlägg) NOT!

Lördag

Kvällen igår började bra, men vart kort och jobbig. det började med att Sabina  kom hit, vi fixade oss, oc hdrack lite, sen sprang vi till t-centrale för att hinne in till 23.30, men då hade jag glömt mitt legg och kort hemma, så fick kuta tillbaka, sen helt plöstliget var klockan 23.40 och då var det försent, men det fixade Jennifer, Väl framme på Kitten Klubb, fick jag komma in, men inte Sabina (för full), så då gick vi till the ice, men där kom hon inte häller in så då knatade vi till donken för att få något att äta, me vart bara knas allt där också! Så jag vile bara hem, fick tillslut med mig Sabina hem, med mycket om & men, väl hemma, hände det mycket, men tillslut fick jag tag på Eddi & Anton som körde hem henne, <3 . Gick och la mig, vakande sen av att Kristoffer kom hem, somnade om och drömde en fantatisk dröm!

Idag gick vi upp någon gång vid 8 - 9 , duchade och gick ner till centralen för att möta upp familjen Karegård, gick och fikade och sen till slottet, väl där skulle vi se Basse marchera, var faktiskt jävligt kul att se. En sak jag inte kommer att glömma var orkesten, så jävla grymma! Synd bara att det var så jävla kallt.
Sen vid 14.00 träffade vi Basse och pratade, sen gick vi och käkade, sen en snabbis in på hemtx, där vi fick 2 bäddsett av Kristoffer mormor & morfar. as fina!

Nu ska jag bara gå och mysa med älsklingen, och sen kolla på tv.
Hoppas ni haft en bra dag. 

 image632 image633
=)

älskar dig, bara dig

1 år och 6 månader idag , älskar dig Kristoffer <3

image630

Dömmarnasland.

chile - mitt mål i livet. dit vill jag NUU!


What goes around

sitter nu här och smuttar på en cider, vart inge Uppsala, orkad einte åka fram och tillbaka, men snart kommer Sabina hit så ska vi drick lite och sen dra ner till kitten klubb och där väntar Jennifer och oc, ska faktiskt bli kul.
Men det får inte bli för sen kväll, för imorn bitti kommer familjen Karegår hit. mysigt.
Nä nu blir det dags att fixa håret.

This is why im hot


Muffinsprojekt

Har precis bakat 3 sorters muffins, en muffinssort var rosa,med nå godis i, den andra sorten vart smartissmak, och den sista vart choklad med vit löschoklad i. sitter och väntar på att få provsmaka dom sen, sen e det bara några pecept kvar, sen e jag klar med mitt projektarbete. ÄNTLIGEN!

Kitten Klubb ikväll med tjejerna <3


not so bad, ey!

image629

Ingen vanlig dag

Idag är der Lisas födelsedag, grattis gumman! <3

Har blivit bjuden på tårta idag,men jag känner att jag inte oakr åka till våla bara för en tårta, fast det skulle vara en god, hehe! Får se vad som händer ikväll, antagligen vara med tjejern här hemma och fest, eller bara vara ensam hemma, imorn kommer ju familjen Karegård hit, så ska vi fika och sen upp till slottet och kolla på Basse.
 Nää nu har ajg blivit trött på det här, ska gå och kolla på tv tror jag, nu när jag ändå är uppe så tidigt.



Gräset är grönare på min sida.

Vissa människor växer upp, vissa inte.

Nu ska man snart gå och lägga sig, skola imorn och sen är det helg, blir nog lite tjejkväll här hemma imorn, men får se om jag orkar, imorn får man dom efterlängtaande biljetterna. äntligen, några steg närmare det roliga.
Snart slut på skiten, men kommer ändå sakna vissa perssoner, och vissa inte.
Nattinatt

The only

Jobbsökande på högnivå, det är läskigt att snart vara i vuxenvärlden..

Nice to meet you!

image628
vill verkligen ha dom här drömmarna till sommaren

Over-Rated..

Gick bra i skolan idag, stod i kallkök med björn, var inte så mycket att göra direkt. jag var den ända tjejen i klassen idag, heh känndes bra!
En sak som har gjort min dag helt underbar är att jag har träffat Kim, mitt lyckopiller.
känndes som det var 100 år sen, hehe.
Nää nu blir det bara ta det lungt, sen kolla på efterlyst.
Och imorn får man studentbiljetterna, någon som vill köpa? =)
Skivan är den 26 maj !

image627

Jag ska köpa vingar för pengarna

Har nyss kommit hem från en underbar middag ute med Sabina, satt och bara mumsade i oss och snackade skit, känns så himmla bra att ha någon här i stockholm att umgås med. Och nu e det bestämt att det blir ferre här hemma på fredag. heh! kanon. ser väldigt mycket eframemot det faktiskt, en riktig tjejkväll!

Skola imorn, kök som vanligt , tråkigt men ändå, snart slut på skiten.


dags för sverige pussas & kramas!


Namsdag

Grattis morfar på namsdagen.
Grattis Tomas på namsdagen. <3

9/4 2008

image626

Vissa männisor gör mig arg.

Du är fan patetisk, skaffa dig ett liv
Vakna upp någon gång..


I'll do my best!

Hemma från Uppsala, och har äntligen fått min studenmössa, den var precis så jag hade önskat mig, men det tråkigaste idag var att det fattades saker jag har beställt, så hoppas på dom kommer sanrt, för annara blir jag arg, har ju lagt ut 600 kr på det där paketet. Ååå nu är det inte långt kvar. hehe!
Träffade mamma och så satt vi och fikade, visade min bok, och hon tyckte om den, sen träffade jag Frida pratade lite och så, träffade Teo på tåget in till Stockholm också, länge sen man såg han, kul var det. hehe!
Nu sitter jag här och väntar på Sabina, hon ska komma hit så ska vi bar ta den lungt, snacka lite skit och så.

image625

Onsdag = ledig

Ledig idag, men är ändå upp tisigt. hehe! ska till Uppsala nu snart och hämta min studentmössa, som har kommit, bara leta upp han som har dom, jobbigt, sen ska jag leta upp Carina och visa min bok, sen träffa mamma på stan, fika lite sen åka hem och träffa Sabina, det är en fullspeckad dag/kväll..
Sen får vi se vad som bjuds på mat ikväll, är ju ensam hemma så får se. är lite sugen på kyckling.
Nä nu är det dags att springa iväg, annars missar jag tåget.
Bye!

I like a lollipop

image624

Den ska jag tatuera mig.
vad tycker ni?

snart där.

Nu har studentmössorna kommit, ska hämta den imorn.
Åå nu närmar det sig. längtar..

Ett stort tack.

Ett STORT tack till  http://lillafi.blogg.se/ , som har fixat min blogg.

image623


Taking about love.

Då är det tisdag och jag har fullt upp med mitt projektarbete, boken är snart klar, och jag längtar tills få visa upp den för min projektledare. Idag blir det baka muffins som gäller och hämta ut ett spel som mamma har köpt,men jag beställt.
Idag händer det inte så mycket, blir nog en lugn kväll, men tvätttid och så, sen är man ju ledig imorn så hoppas på sova länge imorn.

Nu ska jag gå och dricka lite te och macka medans jag kollar på våra bästa år.

<3

arg

Nu hemma, men fan var arg jag bli på bloggen, när jag var nere på Kristoffer jobb kunde jag se alla mina kontakter, och kolla att dom hade uppdaterat sina bloggar, men nu när jag kommer hem, har dom inte gjort det alls. varför e det så?
ända sen alla bloggar var cp, har min varit det hela tiden..
Är det någon som fårstår vad jag skirver? ELLER är det bara jag som har plobrem?
ARG..

Snart klart

snart är min muffinsbok klar.
Har hållt på med massa saker hela dagen, skrivit och hållt på, sitter just nu på Kristoffer jobb och håller på, men jag måste ju med olika mellanrum skriva och titta in i min blogg

Hur många timmar om dagen håller ni på med eran blogg?


Just friends.

Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes, all you need is one...

Goodbye my lover

Sov inte ett piss inatt, vet inte vad som är felet.
Så var hemma idag från skolan, har hållt på lite med projektarbetet, och städat lite, ska snart gå och handla något fika, sen hämta ut lillasyrrans spel som jag beställde igår. Sen bara vänta tills K har slutat jobbet, då ska jag nog ner dit och plugga lite, skriva ut lita saker till min bok.

Igår när jag låg  sängen och tänkte på massa saker kom jag på att jag någon gång i mitt liv skulle vilja skriva en bok, även om den inte ska ge uts i en bokhandel, hehe.
Vad tror ni?

Jobb skiten hörde inte av sig igår, hoppas på att dom ringer idag, men ska ändå skriva ett CV till Hilton och så får vi se vad som händer. måste värkligen ha ett jobb just nu. pengarna jag har räker inte till en klubba äns.. 

Nu ska jag gå och klä på mig sen bara fixa och dona.

Bye!


7/4/08

image620

Davin DeGraw - More Than Anyone

This is not our farewell.

Gavin DeGraw
Howie Day
Håkan Hellström
James Blunt
Johnny Cash
Looptroop
Millencolin
My Chemical Romance
Promoe
Teddy Geiger
Timbuktu....!

All good things come to an end!

Så jävla tråkig dag, blää!
Och imorn är det skol skiten igen, men inte långt kvar nu, och det är skönt.
Jobbet har inte hört av sig, så de blir dags att söka nya, måste ha ett jobb..
Pengar till Italein blir svårt att samla ihop, samt studentskivan och studenten, hoppas på min goda familj vill hjälpa mig lite. hehe!
Nu blir det dags att gå ner med tvätten och sen diska, sen bara kolla på tv..

Hatar söndagar!

image619

Söndag

Besvikne som fan.


mycket kommer att hända.

Jobba i fredags gick kanon bra. hoppas på att få fortsätta.
Idag har jag bara tagit det lingt, gick på stan med K en sväng, sen gick han och klippte sig. vart as fin <3, sen har vi stor städat hela lägenheten, så nu är den fin över allt, i skåp och allt. :)
Har kollat på körslaget, singe long, extra extra och så ska det låta idag, heh helt galet..
Nu blir det fortsätta med mysfaktorn <3

Ha en trevlig lördag kväll !

..

Lördag och det är mysfaktor på topp.. <3

non-stop

Åå har nästa inte sovit något alls inatt, är så himmla närvös, men det kommer att gå bra hoppas jag.
Vaknade flera gånger av att K snarkade och det gjorde saken inte bättre, hehe ! Sen vaknade man av att man drömde mardrömmar igen, uchh!
Nu sitter jag här framför datan och nördar mig, ska snart fixa något att äta sen fixa sig inför jobbet, närvös!
Sen får vi se hur kvällen slutar, undra hur länge jag jobbar? :S! aja! hoppas på det blir kul !

Så imorn får vi se om det blir någon utgång på Theice, hade riktigt trevligt sist. rekomenderar det stället helt klart!
Nää nu ska jag gå och gör anågot gått att äta..

Håll tummarna för mig nu!
Bye!

Uppdaterad.

Hatlistan är uppdaterad...

All i think about is you

image617 image618

Saknar den tiden.

for you

image616

Blåbär

Lite ruggit väder idag, känns som man blivit lite lurad av vädret, igår var det hur fint som hälst, men idag lite kallare, kan inte bara solen vara frame varje dag?

Har idag bara tagit det lungt, fikat med mamma och syrran, syrran och jag gick på stan, mysigt, var länge sen vi gjorde det. Köpte ett par tofsar på h&m för 10 kr. bra köp.
Sen nu sitter jag här hemma, funderar på att jobba lite med min muffinsbok, men måste kuta och köpa lim, med det orkar jag inte, men skriva lite på daton kan jag ju.

Imorgon blir det jobba, närvös som fan, men det kommer nog att gå bra. behöver värkligen lite extra pengar i fikan just nu. är så mycket som ska köpas och fixas.

Hjälpa Kristoffer med att betala hyran. 3050 kr var.
Mat.
Pendelkort / t-bana kort
Kläder,smycket,godis,krogen,resor,fika med vännerna, och massa saker.
Studentklänningen
Studenten
Studentskivan, kläder till den och pengar till dricka på krogen.
Italien resan, fick pengar
pass.
Jaa du, det är massor...!


Nu vart jag sugen på blåbär..

i'm dead.

Är helt slut, fast jag inte gjort något idag, och jag vet att när jag g coh lägger mig ikväll sen då kommer jag vara helt klar vaken, som varje kväll/natt.

Är nu ensam hemma, K är på träning och jag kollar på tv, kollar just nu på rent hus, fy fan vad äkligt vissa människor kan bo, jag fattar inte, så jävla äkligt. När man ser på det programet inser man faktiskt att man är duktig på att städa och hålla ordning, fast man inte tycker det..

Min kväll ser ut så här :

kolla klart på rent hus, och sappa mellan kanal 5,
Kolla Greys, och äta något kvälls fika till.
Kristoffer kommer hem, bara mysa
Dags att gå och sova, skola imorn..

Imorn i skolan blir det träning på att bära talrikar...!

do you like?

image615

Yesbox!

Börjar jobba på fredag, Livet lever och leker..


Pick och pack

Blogg jävle. fattar inte att det ska vara kanas hela tiden,
När jag ska kolla på min blogg, kommer det bara fram gammla sidor jag har skrivit, inte dom nya,
Hur kul är det då? INTE kul alls..
Hoppas värkligen det inte är så när ni som läser klikar på min blogg.

Nu är det dags för sminka sig och göra sig ordning för inteljuven som ska ske kl 15.00.
Hoppas..


Ska träffa Josse på fredag, ska bli så himmla kul, har inte träffat henne  på as länge, heh känner att det är dags att få lite skvaller från Östervåla. HAHAH! Skojja..!

Och en sak till Josefin Andersson är utomland, tänk att hon ligger just nu med en drink i handen och solar. AVIS. 

smile for you

Det bästa som har hänt mig är, när DU försvann ur mitt liv.
Du är så skrattretande!


Sunshine, I just loove it!

Sitter här nu och muimsar i mig Ben & Jerry´s ice cream, så himla god. Min nya favorit. Sitter också och laddar för jobbinteljuven som jag ska på kl 15.00, hoppas värkligen det går bra, sen ska jag gå lite på stan och sen köpa sallad som får bli våran middag idag, är så himla sugen på det.

Äntligen är min muffinsbok på G , känns så himmla bra, var nere på Kristoffer jobb igår och fin skrev på data och skrev ut, så snart är det bara börja klistra och dona. Och baka...!
Sen är min muffinsbok klar.

65 dagar kvar tills studenten.



image614

Äntligen

Äntligen funkar bloggen igen, har haft fullt upp dom senaste dagarna, igår var det första skoldagen, Hade samtal med läraren om hur det går i skolan och så, gick bra. Sen efter skolan gick jag och Emma på stan, vi fikade och kollade efter kläder, och jag kollade eftet skor till studenten, hittade igen, men hittade en klänning som jag hemskt järna vill ha på studentskivan..

Tiden går så himmla fort just nu det är redan April, och om 66 dagar tar jag studenten, längtar. Idag har det varit skola och bara gått på stan i det fina vädret, har köpt en bikini på Gina för 15 kr delen, så 30 kr för en bekini. bra där, sen köpte jag 2 pennor och en glass hehe! Medans jag gått på stan oc hroat mig har jag gårr och jobat på mitt projetkarbete, frågat folk och så. kanon.. men nu har jag väldigt ont i ryggen.

Imorgon är man ledig, ska på jobbinteljuv och sen bara mysa.

Have a nice day.

RSS 2.0