Årets kock utsedd
Igår satt jag som klistrad framför tvn, när det var dags för årets kock, tycket det var roliga rätter dom gjorde, På fem timmar skulle kockarna laga två restaurangrätter för 13 personer vardera. ... på 5 timmar. shiit.
Det roligaste med det just Tom Sjöstedt vann, var att jag har pratat med han i tele, när jag skulle ha praktik där, men sen vart det inte så, är just nu på ett skit ställe.. Skulle hällre vara på Pontus catering där just han Tom jobbar.
Vinnarrätten :
Det roligaste med det just Tom Sjöstedt vann, var att jag har pratat med han i tele, när jag skulle ha praktik där, men sen vart det inte så, är just nu på ett skit ställe.. Skulle hällre vara på Pontus catering där just han Tom jobbar.
Vinnarrätten :
Variation på kål med crème på kålrot smaksatt med brynt smör, äggrulle med löjrom, dinkelstekt siklöja samt pepparrotsbuljong.
Citronsyrade säsongsgrönsaker med murklor, pressad kål samt selleri- och hasselnötscrème. Serveras med sylta på märgpipa, krispig oxfilé och rödvinssky smaksatt med brynt smör.
Kommentarer
Trackback