pice of me

Imorn blir det utgång här i Stockholm, men Ida,Lisa & Mimmi.
The new vibe. v.i.p :)
Kom och skaka rumporna  med oss!!!!


Sista Januari

Har gjort alla ärenden idag.
(x) Städat lägenheten
(x) Handlat shampo,balsam,fryspåsar och togykt grej.
(x) pratat med Norbert.
(x) tagit fram korvbröd
(x) Kollat på 3 avsnitt av One tree hill sesong 5. =)

Nu väntar jag bara på att Kristoffer ska komma hem, sen att efterlyst ska börja, ska kanske gå och köpa lite kinapuffar. är så himmla sugen på godis..!

En oskriven regel

image545

Slantarna gör jag av med..

Idag fick jag studiebidraget, men nästan alla pengar gick till mitt studentpaket, blää

Tjejpaketet :
Studentmössa lyx Uppsala - 53
Sammetsband - svart
Visselpipa

Studentpenna m.etui .. ? ...

Champagneglas

Bella (Hipster) - s

Brodyr : Madelene 2008

Totat : 593 kr


Det blir dyrt med studenten, men man tar det bara en gång :).

Funderar på att gå ner på stan och köpa mormors pressent, sen är jag inte riktigt säker på om jag ska åka till mormor idag eller i helgen, får se. Sen ska ajg plocka undran lite och sen bara kolla på tv, funderar på at tlaga nå god mat tills ikväll. får se. Sen ikväll är det ju efterlyst... Aja får se vad som händer, har just nu igen planerat. varför planera, jag tar dagarna som dom kommer, bättre så !


Årets kock utsedd

Igår satt jag som klistrad framför tvn, när det var dags för årets kock, tycket det var roliga rätter dom gjorde,  På fem timmar skulle kockarna laga två restaurangrätter för 13 personer vardera. ... på 5 timmar. shiit.
Det roligaste med det just Tom Sjöstedt vann, var att jag har pratat med han i tele, när jag skulle ha praktik där, men sen vart det inte så, är just nu på ett skit ställe.. Skulle hällre vara på Pontus catering där just han Tom jobbar.


Vinnarrätten :

Variation på kål med crème på kålrot smaksatt med brynt smör, äggrulle med löjrom, dinkelstekt siklöja samt pepparrotsbuljong.

Citronsyrade säsongsgrönsaker med murklor, pressad kål samt selleri- och hasselnötscrème. Serveras med sylta på märgpipa, krispig oxfilé och rödvinssky smaksatt med brynt smör.

image544

My day 30/1

Vaknade av att Kristoffer ringde mig, sen kom Mimmi och la sig bredvid mig i sängen, hon ville inte ligga ute i vadagsrummet, hehe. efter ett tag blrjade jag må illa,och nu har jag oerhört ont i huvudet och mår illa. Har bara legat framför tvn, sen Mimmi drog och solade, sen kom hon förbi med marmelad till mig :D. sen drog hon igen, får se om honk ommer ikväll igen eller om hon åker hem. Idag är det inte än vanlig dag häller, för idag fyller min mormor år, har inte fått tag på henne, så har inte kunnat sjunga för henne, men fick tag på  mrfar, pratade lite med han, dom skulle komma snart och hälsa på igen, då får jag mina saker också. känns så himmla bra.! Fick ett samtal från Mejra för ett tag sen, hon berättade att dom håller på kollar efter cafe´r och frågade om nu dom köper et tcafe, om jag ville börja jobba där, fastanstäld, Klart jag sa jaaaa.  men dom har några att välja mellan, så får se när det blir. minna dagar kommer se ut så här då om dom nu köpet ett cafe. måndag till fredag skola. lördag & söndag jobba. sen när jag slutar skolan blir det varje dag. haha! kanooon. men får se vad som händer, allt kan hände...

Har funderat mycket på vad jag ska hitta på efter skolan, jag har så mycket jag vill göra. resa,jobba, mm.. Har bestämt mig att jag vill ha 2 veckor semaester, sen börja jobba, men man får ju se.Har haft en dröm nu ett tag, jag vill jobba på en båt, 24 timmare eller 36 timmars,  hälst i buffen eller i baren, hah! men jag vill, så ska faktiskt söka där.. Det jobbigaste blir väl då att vara bårta från Kristoffer. men va fan,, det är min Drömm att jobba på en båt..

image543


Nu orkar jag inte sitta här längre, ska gå och lägga mig framför tvn. sen när Kristoffer kommer hem ska vi gå och handla linsvätska och näsprej. hah!

Våran värld.

image542

då, nu föralltid. bästa vänner

Ett svårt val.

Antagligen är jag vkar på min praktik, där dom behandlar mig som diskare eller så byter jag till där Mimmi är, Tomas Brolins restaurang, asså där är är det hur bra som hälst, om jag ska lysna på vad Mimmi säger, men hållå JAG kan inte mycket alls... är osäker på mig själv, rädd att göra fel, treiv inte ute på resauranger eller krogar.. vill hällre vara i skolan och laga mat...! Där jag trivs..
Ibland vill jag inte sluta skolan bara för där är jag trugg och där vet jag vad som händer, Nu när jag kommer ut i vanliga livet efter skolan, vad händer då? jag kommer inte våga söka jobbpå en restaurang ju.. jag är för FEG för det..... paniiik.

Hur slutar jag vara osäker på mig själv, rädd att göra fel. och allt jag nu är rädd för.. Hjälp någon..

Nu ska jag gå och tänka på det här, och fatta ett beslut...

Bye

Det sår mig, gång på gång.

Jag älskar värkligen min familj.

Fanny - älskade lillasyster, sen du kom in i mitt liv har du gjort det bättre, du gör det värld att kämpa..
Alexandra - Du har en sån bra humor, du gör mig glad..du förstå saker när man berättar dom, sakanr dig älskling.
Samantha - Du och jag har alltid varit tillsamans sen vi var smår, det har alltiv varit du & jag. känns jobbigt att vi nu bara bråkar och har kommit från varandra, skulle var så kul att bara kunna ringa dig och bara ta en fika, prata om himmel och jord. jag älskar dig, mer än något annat.
Mamma - vi har då haft våra stunder (har), men jag älskar dig ändå! Vet inte hur jag bara ska förklara det. Men jag har mitt liv nu. (älskar dig mamma)
Mormor - Du har alltid funnits där för mig, sen jag var liten bebis, var jämt hos er förut, sakanr det ibland, ibland får jag dåligt samveta bara för jag inte kommer och hälsar på.. ÄLSKAR DIG MORMOR..
Morfar- du har också alltid fiúnnids vid min sida,, alltid så glad och rolig. du har alltid varit som en pappa för mig.
Kristoffer - älskar dig mer än över mitt hjärta. tycker om dig oerhört mycket..


Blod är tjockare än vatten

I wanna dance with somebody!

Har precis komit hem. har tillbringat 2 dagar hemma hos Mimmi i Nortälje, vi har bara tagit det lungt, kollar på tv, ätit mat och fixat varandra, igår fick jag hand massage och rygg massage av Mimmi, sen fixade hon mina händer, gav mig manikyr och plockad emina ögonbryn, senare på kvällen gjorde vi båda masiksmask, Har haft det så j'vla bra där hemma hos Mimmi, idag kommer Mimmi hem till mig efter hennes praktik. Fick min födelsedagspressent av henne också, 100 st värmeljus och 4st ljushållare :) tack gumman. Och hon fick ljus och ett fat av mig. haha! På fredag har vi bestämt att vi ska ut och fira oss.. (igen) men bara Mimmi & jag, längtar..

Nu ska ajg gå och fixa lite hemma här, sen vänta på att älsklingen kommer hem från jobbet. sakanr han sååå mycket..

Just ja, pratade med mormor igår, hon var så arg bara för postkods grejen var i östervåla i helgenm då alla som hade låt eller låtter van pengar, några vecor innan det hade mormor dragit sig ur, så hon var lite arg. haha! synd om dig mormor, men mamma vann fick jag veta, 10000 kr eller vad det va. mamma kan jag få en 1000 lapp kasnke? i födelsedags pressent ?? skulle sitta fint, har ju inte fått nå än fast jag fyllde år för 2 veckr sän :P
hah! aja bryr mig inteeee!

Ska dra nu och kolla på tv, sen planera lite till middagen..

Lördag

Sitter här och målar naglarna, har varit en bra dag, Kristoffer pappa och Ulrika kom och hälsade på, fick en jätte fin väska i födelsedagspressent :), sen gick vi ut ich gick, hittade dett ställe att hämta mat ifrån, tog hem det och var världens godaste :), Ska snart be ge mig ner till stan och träffa Sbin och Jonna, där vi ska gå ut ikväll igen, har varit lite osäker hela dagen om jag ska gå eller inte, men nu har jag sat tpå mig kläder och allt så! sitter bara o väntar på att Sabina ska höra av sig, så jag kan dra ner..

Imorn blir det paj och tårta hemma hoss Mimmi, ska bli så mysigt. ska nog vara där ett par dagar. bero på..

ska fortsätta måla naglarna nu,

ha en trevlig pary lördag.. wee!

Fredag

image541

.....

Avis på Jossan

Det är fredagen den 25 januari och jag sitter ensam hemma och äter chips och driker coola, Medans andra har fått lon och är ute och super eller handlar massa kläder. haha men inte jag jag är hemma och tar det så himmla lungt, ska kolla på film och sen bara softa.

Sitter här och är avis på Jossan, som har världens finaste klänning, så himla fin blå är det, jag vill också ha den, gå runt med en på nå studentskiva, den skulle vara prefect på studentskiva, haah! me Jossan jag lovar att INTE köpa den. lovar..

dags för chips.

Panik är inte kul.

Har fått räkningen på studentmössan, 593 kr och det ska vara betalt nu den 15 Feb, snacka om att ha panik nu när man knapt har råd med mjölk. men det är lungt, får ju studiebidrag nu på torsdag, sen så har jag inte planerat nå annat att göra häller. förutom att betala resorna till praktiken, som är typ 95 kr i veckan. blää! Jävla skit skola asså! Men ska ringa läraren på måndag.

Igår satt Mimmi & jag och kollade resor, tror det blir en resa till Ayia napa runt den 28 juli till den 11 augusti asså 15 dagar i solen. men om jag nu inte har hunnit fått ihop alla pengar blir det bara en vecka, typ den sista veckan dom är där. hehe! Men får se. annara drar mimm & jag någon stands sen efter sommaren, typ några månader. men det beror på jobb.. kanske extra knäcke rpå Lidel tillsamas med Mimmi, haha! bättre än inget ju.

Ikväll skulle det blir tjejkväll här hemma och sen utgång, men en av tjejerna glömde lägg & bankomatkort så dom lär åka tillbax till Uppsala, så dom tar en utgång där i stället, och jag har absolut INTE räd att ta mig till Uppsala och festa just nu, så jag blir ensam hemma ikväll för att Kristoffer har jag skickat iväg till en av hans kompisar. hah! men kommer bli skönt att vara hemma själv också, bara jag får popcorn eller chips :D. Kommer nog förmodligen att kolla på film eller något sånt.

Nu ska jag gå och göra oboy sen kolla på tv, kanske tar en promenad också!


....

   
  

....

   

Längtar till sommaren..

The vibe - Stockholm

image529

mina två favoriter..

Choklad, choklad.. är helt sold på choklad. vill bara ha massa som jag kan käka upp, Men tyvär så går det inte, inte mycket pengar kvar, och sen så vill man ju vara fitt i sommar, det är läge nu och kolla efter badmodet, har kollat på 2 bekinisar jag skulle vilja ha, men om jag beställer dom nu så hinner jag inte få dom innan Italein resan, för dom kommer efter den. så himmla typiskt, men får gå och kolla på stan eftet någon bekini som ska hänga med till Italien.

Idag fyller Mimmi 19 år, får se vad som händer ikväll, är ensam hemma så vi får se, kanske går ut och firar Mimmi men det beror på, får se hur det blir, skulle vara skönt att bara sitta hemma ikväll och kolla på tv, men nå glass eller Choklad. haha! Men blir ju inte ensam hemma hela kvällen, Kristoffer kommer ju hem efter middagen med jobbet så!

Fredag - praktik, utgång med tjejerna (fira mig & Mimmi.)
Lördag - får främmande av Kristoffers pappa & Ulrika. Sen kanske praktik på kvällen (beror på vad handledaren säger)
Söndag - är bjuden hem till Mimmi på mat & tårta, så kommer nog bli en trevlig kväll. längtar..
Måndag - sova och söka jobb
Tisdag - sova och söka jobb,
Onsdag - sova och söka jobb
Torsdag - Åker till uppsala, ungdomshällsan samt träffa Korre & kanske Dannie, samt få pengar & käka på Qupido!

..

Blir så jävla irreterad, låt mig va, sköt er själv...!

Ingen ska få ta natten ifrån oss*

Om personen du talar till inte tycks lyssna, Ha tålamod! Det kan nämligen vara så att han eller hon har fått lite ludd i ena örat" /NallePuh

.....

image525  image527 image528


minnen...

Ta en dag i taget. det fixar sig alltid.

image524

Så jävla glad.

Close your eyes

Onsdag idag, och det betyder att idag ska vi tvätta, tråkigt men sant, ska snart gå och handla också! har dok inte så mycket i kylen just nu, men snart blir det ändring på det. En skön sak idag är att Kristoffer har fått löneförhöjning. Grattis älskling, sen i feb har han jobbat på zoovillage i ett år, tänk vad tiden går fort. Mimmi kommer om ett tag då ska vi bara ta det lungt och prata, kanske planera en ålandsresa, skulle sitta fint. får se hur det blir, imorn fyller Mimmi år, så då blir det kanske en krogrunda för att fira henne, men det beror ju på hur praktiken är, hur jag börja och hur jag slutar. hoppas på att jobba dag..!

Sitter här och är lite nere , kan inte fatta att  Heath Ledgers är död, en så jävla bra skåderspelare. Typ den ända skådespelaren jag känner till. Är inte så bra på känndisar direkt, medans Kristoffer kan varenda kotte så sitte rjag där som ett frågetecken, medans har försöker förklare, men Heath Ledger är nog den ända jag kan, haha
ibland känner jag mig lite smått blond, har kollat på hur mycket filmer som hälst, men kommer ej ihåg vilka skådespelrna är. shiiit. måste få bättre minne.

Nä nu ska jag gå och plocka upp lite i lägenheten, sen kommer mimmi så får se vad som händer.

Heath Ledger - DÖD!

En av Hollywoods största, unga stjärnor är död.

I en lägenhet på Manhattan hittades i går 28-årige Heath Ledger naken och medvetslös.

- Heath har berört så många människor på så många olika sätt under sitt korta liv, säger Heath Ledgers pappa Kim i ett uttalande.


En städerska upptäckte Ledgers livlösa kropp när hon strax före halv fyra i går eftermiddag anlände till stjärnans lägenhet i Soho. Intill honom stod en burk sömnmedel.

Ledger hade beställt massage och massösen stod och väntade. När ingen svarade gick både hon och städerskan in i bostaden.

På sängen hittade de honom naken liggande på mage.

Fann olika preparat :

Drygt 20 minuter snare bekräftade ambulanspersonal att Ledger var död.

- Personalen fann både receptbelagda och receptfria preparat vid hans säng, rapporterade New York Times.

Skådespelarens familj tillbakavisade i natt rykten att Ledger tagit sitt eget liv.

- Han var inte den typen av person, sa de.

Från andra håll kom uppgifter om att Ledger led av lunginflammation

En sak är dock klar.

Sömnmedel hade Ledger använt förut.

"Kroppen utmattad"

- Förra veckan sov jag i genomsnitt två timmar per natt. Jag kunde inte sluta tänka. Min kropp var utmattad och ändå arbetade mitt sinne, berättade han för New York Times då han för två månader sedan var mitt uppe i inspelningen av nya "Batman".

En natt tog han sömnmedlet Ambien. Men det gav ingen effekt. När han tog ytterligare ett piller tuppade han av, bara för att vakna en timme senare, med tankarna fortfarande malande.

I fjol bröt Ledger med Michelle Williams. De hade inlett ett förhållande under inspelningen av "Brokeback mountain" 2005.

När han flyttade in till Manhattan bodde hon och parets dotter kvar i Brooklyn.

- Han såg det som ett stort misslyckande, säger en av hans kompisar.

Kanske försökte Ledger dämpa skuldkänslorna med droger. Brittiska Daily Mail rapporterade i går att Ledger redan i fjol tvingades söka hjälp för ett heroinberoende.

Också US Weekly rapporterade att stjärnan försökt bli vit.

- Bara dottern var en glädje för honom. Allt annat var elände, sa en av hans bekanta till tidningen.

- Tyvärr väntade han för länge med att söka hjälp.

"Berört så många"

Under dagen gjorde Heath Ledgers pappa Kim Ledger ett uttalande i australiensiska Sky News.

- Heath har berört så många människor på så många olika sätt under sitt korta liv, men få fick glädjen att verkligen lära känna honom. Han var en jordnära, generös, godhjärtad, livsbejakande och osjälvisk individ, och var en stor inspirationskälla för många, sa Kim Ledger.

- Var nu snälla att respektera vår familjs behov av att sörja och finna sig i förlusten i enskildhet, sa Kim Ledger.

Källa Aftonbladet.

image523

.....

...

image522

Spara till något bra.

Nu har jag bestämt mig, när jag frå penar ska jag gå raka vägen ner till Butterix och köpa denna sak. dags att spar pengar om det nu blir någon utlands resa med tjejern eller pojkvänn..

image521

29 kr

Ett liv av drömmar

Igår gjorde jag ett av årets bästa kap jag köpte min studentklänning och den kommer den 10 Maj i brevlådan, och jag vill bara ha den nu!!! Den är precis så som jag har drömmt om, precis så som jag har föreställt i mitt huvud, Så är så himmla nöjd, kommer inte berätta vad jag har köpt den (just nu) och det kommer inte upp någon bild än, vill vara lite hemlig, eftersom jag skulle vilja vara ensam om med den just "DEN" klänningen, k'nns så bra att jag är ute i god tid för en gång skull, men hållå i januari. haha! då är det bara dags at tleta efter skor och smycken till. sen är jag klar. haha! Har också kollat efter studentskivan kläderna, blir nog en klänning där också! men får se, passa på nu när man har några månader kvar, så slipper man lixom få panik över att inte ha några pengar...

Mimmi ringde och väkte mig vid 14.30, sen har jag bara suttut här och kolla läget, ska nog gå ut och ta en promenad nu när det är sol ute, sen kommer Mimmi ikväll , hon hade köpt nå kul till mig på Ikea. jag som älskar ikea.. <3. haha! Nu ska jag gå och drika lite oboy och sen får vi se vaddagen består av.

Praktik - torsdagar och fredagar + kanske om handledaren säger till blir det lördagar och söndagar. så hoppas på ledigt nu på lördag och söndag, får besök på lördag så vill lixom inte vara på praktiken då, men man måste ju. vill ha bra betyg. men får se vad gubben säger. haha!

..

   

Här och nu. precis nu.

Det är nu det gäller, nu eller aldrig.

Vad har vart de bästa med den här dagen?

Denna måndag har jag tillbringat i Uppsala, var hos tandläkaren först, gick hur bra som, hälst, fast mycket rädd, dom skulle kolla hur det har läkt efter operationen, och det hade läkt bra, fick jätte mycket beröm för mina tänder, dom har nog aldrig vart så här fina om jag ska säga det sjjälv, haha är så nöjd med min tänder nu, så nu ska ajg värkligen ta hand om dom.
Ta hand om era tänder, tro mig ni vill inte gå som jag gjorde i ett års tid. så ta hand om era tänder.
Efter tandläkaren gick jag vidare för att träffa Josefin *(korre) vi gick och kollade lite på stan sen gick vi och käkade på qupido, as gott, sen till ungdomsmotagningen, sen til lbussen, fick kuta till bussen sen nu sitter jag hemma, mår inget vidare, så ska gå och ta en kopp te sen bara kolla p åtv, älsklingen kommer ju hem snart så! känns bra!

Nu har räkningen på studentgrejerna kommit. :S men man tar ju bara studenten 1 gång... längtar..


Idag är det.

Idag är det: 4 dagar kvar till Mimmi fyller 19 år
Idag är det: 28 dagar till sportlov ungefär.
Idag är det: 61 dagar till påsklovet
Idag är det: 145 dagar till sommarlovet
Idag är det: 16 Veckor kvar tills Kristoffer fyller år.
Idag är det: 17 veckor kvar tills klassen åker till Italen
Idag är det: 18 veckor kvar tills vi har våran studentskiva.

Tar studenten den 4 Juni. längtar ihjäl mig, vill bara komma bort från skolan och börja jobba. Det kommer vara tråkigt att inte träffa den underbara klassen nå mer, men jag är säker p åatt vi kommer hålla kontakten, några av oss. Dom 3 åren på Ekeby har varit dom bästa. Kommer att njuta av att gå dom sista dagarna, veckorna,månaderna...


Det är okej att vara lycklig

söndag, söndag, har inte gjort nå spec idag, kollat på One tree hill som jag laddade hem igår, så nu är har jag kollat klart på alla avsnitt, förutom sesong 5, för den har inte kommit ut än. Kristoffer har städat lägenheten och nu spelar han tv-spel, jag funderar på att gå och handla något gått att äta, men får se. Blir nog CIS tittande ikväll med Kristoffer annaras bara kolla på tv, blir en lugn söndag, ledig måndag,tisdag och onsdag, praktik torsdag, fredag, kanske lördag, och kanske söndag, det får jag veta på fredag. Men hoppas p åatt inte ha det bara för Mimmi fyller år på torsdag, så ska nog hem till henne och fira henne.. beror på .


Måste bara tillägga en sak, Jossan fan  vad snygg du är, du passade så bra i kort hår, jag kanske också ska klippa mig, så ? hah , nä då, men du passade i det, as snyggt.


Nä nu ska ajg gå och göra något vettigt. hoppas ni har haft en bra helg.


Födelsedags firande, samt utgång


image516

Vart en underbar utgång med tjejerna igår, mycket dricka och skratt.
dansade så mycket så idag har jag ont i benen.
Tack för en bra födelsedag brudar <3

Lite avis.

Ja då sitter man har och är lite avis på två av killarna i klassen, det är så att dom har praktik i Teneriffa och just nu har jag kollat på deras blogg, och var så avis på dom att just dom är där, medans jag är kvar här i kalla sverige, och har en usel praktik plats, plus det är kallt och ruggit, inte en ända solstråke stiker fram. blä! Men jag ska göra allt som står i min makt att spara pengar och fixa pengar, bara för att komma bort här i från i sommar om inte nu på påsklovet. vem vet? Är bara så sugen ..

Hojta till om ni vet någon eller något ställe som söker perssonal eller extrajobbare.. hojta bara till..

Nu ska jag gå ocj sminka mig, dags för utekväll snart, och börja firandet av mig. haha!

Man lever lyckligt

När Kristoffer kom hem på lunch så fick jag en födelsedagspressent, jag fick 500 kr pressentkort på King Carlus, en tatuerar studio, så nu ska jag gadda mig, är fortfarande lite osäker på vad, antagligen en stjärna i nacken eller en fjäril, eller varför inte mitt stjärntäcken?! Får nog tänka igenom det är extra noga innan jag gör något.

utgången ikväll kommer att bli lyckat, hoppas jag..

Nu ska jag gå och skriva upp allt jag ska ha på smörgåstårtan.. mummsig


Hurra Hurra det är min födelsedag

Idag blir man 19 år, ingen speciel ålder direkt, men det är ju ändå ens födelsedag, Får se vad som händer idag, utgång ikväll med Mimmi & Sabina hoppas på det bästa, sen nu ska jag bara kolla på tv och ta det lungt. mimmi komme rom ett tag så ska vi gå ut och fika, födelsedagsfika :)
Hoppas på en bra dag,

Hurra hurra !


Det ordnar sig. ska du se.

image514

17 jan

Värdelös dag, allt har gått åt skogen, blää
Nu är studentskiva fixad :), ska ha med Jossans klass, känns toppen. tack älskling.
Nu ska jag gå och laga mat, sen bara glo på tvn, och deppa..
19 imorn då! ser inte erfamemot det :(.

Året var 2005

image512 image513

Hittade några bilder på mig och syrran sen sommaren 2005.
Här är ett par bilder från en ålandsresa och hemma fest i östervåla.
tider.

Längtar

StudentskivaStudent klänning? Skor? Pengar? mycket att tänka på, men jag längtar enormt mycket.

image511

Och jag vet att det är sant.

image510

Clumsy.

Gårdagen var en bra dag, senare på kvällen kom Mimmi hit och så bakade vi kladdkaka och kollade på film tillsamans med älsklingen, sen vart alla så trötta så vi gick och la oss! Vaknade runt 13.00 idag, fick mina saker från Vr som var 2 hårgrejer, bra att ha.
Ska snart gå ut på premenad med Kristoffer, förbi en tatuerarstudio, och kollar hur det ser ut och så, Kung Carlos heter den, Har blivit så sugen på att tatuera mig, antagligen i naken eller längre ner vid skuldran. Får se, beror på hur mycket det kostar och så! och så är det ju det stora beslutet, om jag ska ha en stjärna i nacken eller en fjäril.. Är helt galen i båda sakerna, men vi får se. vad tycker ni?
Ska också köpa balsam,shampo och tvål idag, haha!
Imorn är det dags för praktik igen, och jag vill absolut inte, känner mig inte ett dugg taggad. men vem vet kanske blir roligare nu! vem vet..

Nu ska jag gå och kamma håret sen klä på mig utter kläder sen knalla iväg med Kristoffer, får se om Mimmi kommer hit ikväll igen eller om hon åker hem till Nortälje, får se..

ska kolla utlandsresor ikväll också! kanske blir en sista min med älsklingen eller med tjejerna.
Hoppas ni får en bra dag.

Jag stör mig på ett ljud som inte hörs...

image509

Sluta upp att kasta pärlor åt svin..

Nu har mamma & syskonen åkte hem, var trevligt, vi gick och köpte tacos och käkade det sen kollade vi på tv, 2 av syskonen gick ner på stan så var bara mamma, Fanny och jag hemma. Fanny var så glad för att träffa kristoffer, sen att hon hade åkt under marken (tunnelbana), träffade Mimmi en stund också! men hon kommer tillbaka senare ikväll efter hennes praktik. får se vad vi hittar på då.
Nu ska jag gå och kolla på oc sen bara ta det lungt, lite ont i käkarna, haha ätit för mycket idag.

  

<3

Drömmarnas land

Gick upp vid 8.00 när kristoffer gick ill jobbat, har städat lite och bara tagit det lungt framför tvn, ska sanrt bege mig av til lafären och köpa ägg, sen blir det bakinig när mamma och syskonen kommer och hälsar på för första gången, lite närvös är jag ju, lixom visa hur jag bor. hehe! Sen kommer Mimmi en snabbis också! Mormor ringde för en stund sen och berättade att hon hade pratat med Fanny, hon hade vaknat så tidigt och var uppspelt bara för att få åka tåg och tunrlbana, gulllig unge.

Ikväll börjar I huvudet på gyllning hoppas på det bästa, sen kanske jag gå och köper nå gott till det också!
Men får se, mår lite illa har gjort det ett tag nu, men men, hoppas på det blir bättre. Dags att beställ tid hos gyn också.. beställa nya p-piller. men får se ska fråga o det finns nå annat bra. Det värsta e att jag måste sitta och åka till Uppsala för att fixa p-piller eller i värsta fall Östervåla. För eftersom jag inte är skriven än här, så får ja ginte gå till någon gyn/ungdomshälsa här. och det är skit tycker jag. blää!

Nä nu ska ajg gå och klä på mig sen lösa lite korsord sen knalla iväg och möta mamma och syskonen.

Honey, i love you.

image505


HE-RRE-GUUUUD!

Inatt sov jag inte bra alls, kvällen började med att jag och älsklingen kollade på CSI ner bäddade i sängen, sen var vi för pigga att sova så vi låg och pratade sen väl när jag hade örjat somna hör jag och Kristoffer ljud utaanför fönsträtt, Jag ber kristoffer kolla vad det är för något, Jo det var 2 jävla små brudar i 14 års ålden som larrvade sig. klocklan var runt 03.00. massa spring i trapphuset, och jag lovar er det hörs in, Men efter ett tag så slutade dom, och jag sommnade om, vaknade vid 05.00 att dom var tillbaka, skrattade och slängde saker på lägemheten över oss, jag vart så jävla förbannad så jag klädde på mig och gick ut och skällde ut dom. haha
Det finns faktiskt folk som jobbar. och om ni nu inte går här ifrån så ringer jag polisen . fick jag ut mig, plus mycket annat. haha!
En av bruden säger att hons pojkvän bor där, haha Men det roligaste är att Kristoffer jobbar med han och han har ingen flickvänn. haha!  aja. gick in efter jag hade skällt ut dom, efter ett tag vart det lungt och jag kunde sova. skönt. men vakande av att Kristoffer försover sig. 10 min haah! men somnade om ett tag, var vaken när han kom på lunch så vi pratade lite och så!

Har haft fult upp i mobilen nu efter lunchen, ringde läraren om resegrejs, till praktiken, sen har hon ringt mig ett antal gånger bara för hon inte förstår. haha! men nu gör hon det. Goood!!

Nu ska jag gå ner till donken och beställe en El natcio eller vad den nu heter. as goood.! hoppas ni får en bra mändag.
4 dagar kvar tills man fyller år. :)

tjejer är verklien charmigt.

Gårdagen bestod av en lugn dag, på kvällen vart det pizza på pizza hutt & bio, bon vi kollade på var ARN den var faktiskt bra tycker jag, bra sällskap. sen vid 01.00 drog vi ut för att träffa Pelle + några vänner till han. utanför ställer när vi stod i kö, vart det bråk så vi skulle dra till ett annat men vi begav oss hem och kollade på csi istället. sommande runt halv 4 på morgonen. hah!

Idag varit ute och gott och en snabbis på stan, kollat på film och bara tagit det lungt. Imorgon blir det en träff med Mimmi, hon är äntligen hemma. så vi ska nog hitta på nå skojj..
Nu ska jag och prata lite med älsklingen, sen kanske kolla på csi. haha! beroende..

Singin bee var inte nå höjdare direkt. jag som hade ett eframemot det. haha!

bye

Älskling..

Det finns en människa jag saknar grymt mycket  och det är Josefin Andersson, Hon ställer alltid upp för en och alltid glad, Hon är en sån persson jag kan ringa mitt i natten och bara saga att jag inte kan sova, Hon hjälper en i svåra situationer och förklara för en när man inte förstår, Hon har funnits för mig nu i några år, och dom åren har jag bara växt. från en myra till en elefant, haha!
Jag vill aldrig missta dig Jossan, aldrig, du betyder grymt mycket för mig, det går inte att förklara.
Kärlek är ett ord som många kan, men jag har något som är bättre, men har inte kommit på det än, när jag gör det så kommer jag berätta det för dig. Hur ska jag någonsin kunna förklara hur mycket jag älskar dig.. jag ka inte förklara, det är för svårt, orden går inte att hitta..

En sån som du är det svårt att hitta, men jag hittade dig, vill aldrig missta dig.

Älskar dig

Fast, Beroende, Tagen, helt sold, det är jag..

image504

Gillar ni serien?
Det gör då jag mycket...

Önskning.

Jag blir då mer och mer sugen på att följa med tjejerna till ayia napa i sommar, men då lar jag bara ligga i att spara pengar, tur att jag kanske får jobba varja måndag till onsdag fram till vecka 10 nu, är ju ledig från praktiken då! Så jag bara hoppas! Ringde chefen idag och hon skule ringa upp mig på söndag. hoppas hoppas.
vill värkligen följa med tjejerna.

önskar mig penga ri födelsedags pressent. hhaha!

image503

Äntligen fredag

Har tagit det jätte lungt idag, Kristoffer var ledig så vi har städat och bara tagit det lungt,
Kristoffer har laddat hem CSI serien så kommer sitta klistrad framför den nu. hehe! Älskart..
1 vecka kvar tills man fyller år. inget att hoppas på! men men !
Nu ska ajg snart gå och kolla på CSI Maiami.. eller hur det stavas..!

Mimmi kom hem nu behöver dig..
Och Jossam hoppas du & Sara hade det mysigt idag, saknar dig <3

ÄNTLIGEN helg!

MIN GUD

image502

" Älskar hans låtar "

5.

5 gillar

Fetaost och oliver gör en lycklig.
Bubbelbad
Jordgubbar med champanj
Kristoffer <3
minna vänner.

5 gillar inte

Tycker det är jobbigt att gå på ofentliga toaletter.
Får kvällningar att bortsta tänderna (jobbigt, men jag borstar dom)
Att var bakis
bråk
Människor som ljuger och hittar på saker.

Torsdag

Ser inte eframimot min födelsedag.
värkar som att ingen kommer, fast man har bjudit dom!
En födelsedag utan familjen! TOPPEN!

Praktik torsdag & fredag toppen eller INTE..

Tack Jossan att du finns, du gör mig till den lykligaste människan.
dig litar jag på till 100 %
Du & jag i ur och skur..


:(

Ibland gör DU mig så ledsen.

Schack matt!

Jag vill utomlands, men har ett stort problem, inga pengar.
Jag är hur dålig som hälst att spara och jag slösta på saker jag inte behöver eller ångrar, går ut nästan gämt när jag fått pengar, inte bra, men ändå dricker jag inget ute kanske bara en drink som kostar 65 kr. + garderoben som kostar 20 kr, det blir ju under 100 lappen, men ändå är pengarna slut någon dag efter mn har fått dom, köper lite mat till lägenheten och kanske nå godis. beroende av chips och läsk. jag kommer ju aldrig ha råd att åka utomlands med vännerna nu om jag fortsätter så här..
Åker ju til Italien med skolan, men jobbar ju i skolan bara för att få ihop pengar, sen måste man ju ha fickpengar, börja spar nu. JAA! Men kan ju inte, ska jag stå där som ett fån när alla andra handlar i Italien. .aja får skylla mig själv,

Har ni några knep hur man kan spara pengar?

Jag hatar att jag slösar pengar heeeeela tiden..

HJÄLP!


Smörgåstårta eller vanlig tårta?!

Vaknade av att min mobir ringde, var min handledare från praktiken, han undrade hur mitt lova hade vart och så skulle han informera mig om praktiken, ledig varje måndag,tisdag och onsdag, sen praktik torsdag och fredag, kanske någon lördag och söndag om jag ville. så får se, ska nog ringa Mari på cafet och berätta att jag är ledig måndagar till omdet onsdagar kanske jag får jobba dom dagarna, skulle sitta fint behöver värkligen pengar just nu.
Var och handlade igår på Pris extra så nu har vi lite mer mat, får se vad jag ska käka idag är lite sugen på ris och curry sås, haha kan man äta det utan något till? hah!

Ska träffa Mimmi en snabbis idag innan hon åker till Mora, ska följa henne till tåget och så! Sen vet jag inte vad som händer, kommer nog bara sitta hemma vika tvätten och så! planera lite tills min födelsedag, om jag ska göra smörgåstårta eller vanlig tårta eller båda. får se, det kommer ju barn (syskonen) hit och dom gillar kanske inte smörgåstårta. Men det gör ju alla vuxna så! Har ni nå bra tips man kan ha på smörgåstårtan & vanliga tårtan? HJÄLP!!

Rockar fett

- Människor som inte kan sköta sig själva. irriterar mig grymt mycket.
- Skaffa DIG ett liv.

Country.

image501

Know your rights


Idag har jag tagit bort julen ur lägenheten, fixat lite med blommerna och så! Men har fortfarande as ont i huvudet, har tagit iprem men har inte blivit bättre, Ikväll blir det kött med klyftpotatis tror jag om jag orkar, sen ska vi gå och handla fetaost & Oliver. så jävla gott.

Maskinen - Alla som inte dansar
Akon fast Eminem  - smack that
Timbaland -  the way i are (remix)
Timbaland - Apologizw
Hypnotized (remix)

image500


i don't care

Gick och la mig med världens huvudvärk, och vaknade med samma huvudvärk, ont som fan, kan kanappt röra mig, har vetekudden i mikron, sitter och väntar på den, har lute värk i naken samt axlar också! skulle behöva massage. Har suttit och kollar på våra bästa år, har varit helt uppspelt, rädd att mördaren ska döda någon, plus den där tigern är ju läskig, men man ser ju att den inte är riktig.


10 dagar tills jag fyller år, och jag vet inte hur jag ska göra, om ajg ska bjuda hem familjen på fredagen eller lördagen, samt vara med vännerna, äta middag och utgång. jag får nästan panik. Men det fixar nog sig ska vi se. Igår när jag var på väg in i duchen kom jag på världens bästa födelsedags pressent till Mimmi som fyller den 24 Jan. heh hoppas bara jag hinner fixa det jag har tänkt. Måste fixa syrran födelsedagspressent också, har ingen aning vad hon ska få, hon fyllde ju år på nyår, men funderar på nå underkläder eller smink..


Näste vecka börjar praktiken och jag vill absolut inte tillbaka till stället jag är på, men jag får väl kämmpa ändå! Vill ju vara på en restaurang här intill som är vestenbaserat. as coolt. Ska nog ringa läraren och höra.


Saknar Jossan så himmla mycket. <3


Dags att kila, kolla på tv och sen fixa tvätten..


Alla som inte dansar är...

Kom nyss hem från pratstunden om dom nya ägarna, en aning gammla men rätt sköna ändå! Fick en chok när jag gick in till cafet, allt var borta, dom har ju inte fått till allt än, typ flera veckor kvar tills cafet går att använga, Men fick se ritningar och fägrer + dom berättade hur det skulle bli så det kommer bli ett as nice cafe, sen gick vi och fixade nyklar på PUB, pratade lite och så! Sen kantade jag hem, ska höras i veckan lite om lite köringar.. Mednas jag var där och pratade fick dom ett samtal , för en köring i midsommar för AA. 175 personer, sov jag & dom andra 2 ska göra mat till, lunch och kvälls middag. shiiit. sen fick jag veta om en til lbeställning för några skauter, 50 lunch och 70 middag. ojoj..

Ska nu gå och fundera på vad jag ska göra för mat till mig & kristoffer, sen kolla på tv.


Ju fler människor jag träffar desto fler skiter jag i...

Måndag, vaknade av att Kristoffer kom hem på lunch, jag säger det bara synd om er som börjar i skolan idag, själv börjar jag min praktik nästa vecka. så skönt. Men funderar på att byta ställe, får ju bara hålla på med disk. blää! men får se vad som händer nästa vecka..
Har laddad hem en film igår som jag skulle se på idag, men då fuknar den inte, så är en aning arg, men Kristoffer får fixa det sen när han kommer hem, ska på jobbinteljuv idag, på cafet där jag jobbade förut, fast dom har nya ägare och stället är helt ny renoverat. undrar hur jag kommer få jobba, jag säger då det bara, tråkigt att man går i skolan, skulle bara vilja jobba och skaffa pengar...
håll tummanra för mig..

Nu ska jag gå och klä på mig och sen bara mysa framför tvn med en kopp te, sen bara vänta tills kolckan är 15.30 då jag ska till cafet och prata..

Ibland är det så mkt. lättare att strunta i det-

image498
Vart en utgång igår lördag med på The Vibe.
Hade en trevlig kväll.
Fick mitt VIP kort :)
Nu ska jag,Mimmi & Kristoffer kila iväg till Pris extra och handla..

Hoppas ni har haft en trevlig helg.

Pliiiis, let me.

Hej!

Åkte till Nortälje i torsdags hem till Mimmi, tog det lungt på kvällen kollade på tv och käkade oliver, sen igår fredag så vakande vi av massa männsikor i huset, trevligt, gick upp gick ne rpå stan ett tag Mimmi hittade massa saker, sen väl hemma hos henne käkade vi wook som Mimmis mamma hade gjort, sen färgade vi håret på varandra, var as bra! sen kollade vi på tv, vid ungefär halv 12 på natten fick vi bara sån lust att gå ut, så vi sminkade oss och fixade oss, slängde i oss en cider och ringde en taxi, väl framme var det helt okej, as bra ställe , bättre än Uppsala.. dansade hela kvällen, sen fick vi åka bil hem med Sudden..

Vaknade idag av massa folk igen, käkade frukost, sen drog jag på mig kläderna och fixade mig, knatade ner till bussen sen åkte jag hem till kristoffer, har varit inne i duchen nu, ska fixa mig nsart, Mimmi kommer senare så ska vi ut här i stockholm ikväll, får se om vi träffar Sabina och co också! ska föröska få med Kristoffer också!!

Nu ska jag gå och mysa med älsklingen..

image497

En förfärlig bild på mig sen igår på Mobergs i Nortälje...

Grattis

image496

Grattis Malin till din lilla Elias.
vilken julafton du fick gumman!!
Så jävla sööööt..

My happinesssss!

image494

Oh Hapy daaaay haha.

Gårkväll vart lyckad Mimmi kom förbi en sväng vi drack lite vin och lagade mat, sen kollade vi bara på tv, sen när hon väl hade åkt så var det bara jag & Kristoffer kvar, jag kollade på en ny serie Tak to me, eller vad den nu heter, dom 2 sista delarna idag, medans Kristoffer satt vid datan, vårt msn funkar inte..

Idag vaknade jag av att Kristoffer kom hem på lunch, gick upp och kollade på Alladin med han, sen har jag bara kollar lite på tv och suttit här framför datan. Mimmi kommer denare idag får se vad hon och jag hittar på. Jag lär diska idag. och det är ett måste..

Jag glömmde ju berätta igår att dom nya ägarna på cafet ringde igår och frågade om jag ville börja jobba där, så klart sa jag ja, men jag sa att jag bara kunde jobba helger, när jag var ledig eller när jag började sent i skolan samt praktiken, och det gick =), så vi ska träffas på måndag och planera lite,, ÄNTLIGEN ett riktigt jobb.. får se sen hur det urakar sig, om man får fortsätta med jobbet efter skolan eller inte, jag trivs ju där, vill inte jobba i ett kök, vill träffa folk.. så då passar cafer eller fil prima för mig..

År och år, det kommer mera


image493

2006, 2007 och 2008 har jag kännt dig, älskar dig

(bild från nyår 2007)


Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya

Gick upp för ett tag sen, men vaknade tidigt idag bara för Kristoffer har blrjat jobbat igen, men somnade om, så sov fram till lunch, han kom hem ensam idag, och det var så jälva skönt. Det var planerat idag att jag skulle träffa Mimmi, men vart inte så, får se om hon och jag ses imorn istället, det ända jag har planerat idag är att gå och köpa toapapper haha! Sen laga mat..!

Om 16 dagar fyller jag 19 år, inte för det är så jävla kul ålder att fylla år så, men ändå! det är ändå min födelsedag, födelsedag som födelsedag. haha! Tur att det är på en fredag så då ska vi dricka och ut och festa. veckan efter fyller Mimmi också 19 år så blir nog party då också! Jag har redan kommit på vad jag ska köpa till Kristoffer när han fyler år, men han fyller ju i Maj så det är ett ba tag tills det..

Nu ska jag gå och kolla på tv, sen kila iväg till afären..
hoppas ni får en bra Onsdag.

Mitt år !

År 2007, lite kort om det


JanuariJag fyllde 18 år, var ute på krogen för första gången med mina underbara vänner, började umgås med Mimmi (vännskap)

Februari - Några kompisar fyllde 18 och några 19, samt började umgås med Veronika. var ute på Krogn då och till som tätt.

Mars - Opererade knät, några killkompisar började fylla 18 år, så var då också ute på krogen. Var på en stor middag där jag och syrran fixade maten mm..

April - kommer ej ihåg så mycket om den månaden men det hände säkert nå kul.

Maj - Sökte ett extrajobb p åett cafe (fick det), Älsklingen Krisotffer fyllde 22 år, var på sjukhuset i stockholm och träffade min läkare som var med när jag föddes, plus mycket frågar och sånt. Hade grilldag i skolan, haha Och var på min första STUDENTSKIVA för Ekeby, med strippor. haha

Juni - Sista sommarlovet. Några kompisar eller föredetta kompisar fyllder 18 och 19 år. var på Krogen samt hälsade på då & då i Östervåla eftersom jag flyttade till Stockholm.

Juli - min mamma fyllde år, samt var bara hemma i Stooholm, da ut och da in. fixade tv. haha! vart lite krogen också!

Augusti - sommarlovet var slut och skolan började igen, mycket pluggande och skit.

SeptemberFörlorade vänner och skaffade nya vänner. (väner för livet) var lite ledig från skolan, Jossan fyllde 19 år.. var på snook på lotus. super kul.

Oktober - Firade 1 år med Kristoffer, var på kolmården och klappade vargar (dok inte jag stod utanför) Missade TAKIDA på lotus. :(  och 2 år sen min "pappa" stack hemmifrån.

NovemberHaloween fest här i Stockholm, vart dok för full. jobbade lite extra på cafet. lillsyrran Fanny fyllde 5 år. var hemma och hälsade på.

December - Lucia , Julafton och Nyår... Inget snö och  min och Kristoffers första jul tillsamans. 

VÄLKOMMEN 2008

image492

Nyår

image489

Firade nyår i Uppsala, var på förfest hos Babba ett tag mer Kristoffer och några till var kul, sen gick jag vidare til lJossan däe det var mycket folk, firade 12 slaget tillsamans med Jossan och co och Kristoffer. en lyckad kväll..
tack för en trevlig kväll..

RSS 2.0