Utgång !

image260

Det vart utgång allfall & det vart en lyckat kväll. Får se om det blir ytgång ikväll igen..

Bye

Dom 2

image259

Älskar er tjejer.
Älsakr den här bilden på er <3

Partysugen

Någon som är sugen på utgång imorn Onsdag?
Jag är jättejätte sugen...!

Födelsedag.

image258


Alexandra 11 år. Grattis honey


?

image255

Söndag

Har nyss kommit hem från en runda på stan, kom hem med den där basken/mössan jag ville ha, fick köpa den för Kristoffer ♥ "Ler". Sen så var det så svårt att hitta något tiill Alexandra men hittade ett halsaband och öfängen sen. as fina skulle vilja ha dom själv, så får väl låna det va henne sen då.
Imorn är det skola igen, Schemat ser lite konstigt ut man vet ju inte vad man har för något, men jag åker in imorn ändå i tid så man inte missar något viktigt. Sen efter skolan åker man till hem till Östervåla och grattar lillasyrran..!
Nää nu ska ajg gå och slå in paketet och kolla på tv.
Hej då / M

yeah.

Idag har det varit en bra dag, ( Fint väder ) efter vi hade ätit frukost så gick vi ner på stan. Kristoffer & Oscar köpte strumpor. Men efter ett tag skulle Oscar åka till Lina så då vart det bara Krisotffer & jag kvar, så vi gick runt på stan, då jag plöstligt fick tandvärk. Så jag ville bara hem och lägga mig. Efter att tandvärken hade släppt gick vi ner på stan igen och kollade, har hittat en as fin mössa/basker som är stikad som jag vill ha, 79 kr. Antagligen vit eller grå..! F¨r se när man har råd att köpa den. Sen gick vi in i lite mer afärer, gick in på Hemtex och köpte ett sängkitt. Örngott med påslakan = Brun & ett underlakan = brun också! as fina..! Knatade förbi Åhlens också där Kristoffer köpte hårfärg. Men sen vart vi så hungriga så vi knatade hem, när vi då gick förbi Duka där vi gick in för att titta med kom ut med en tavla. Sen efter det knatade vi hem.
Det var meningen vi skulle på tattomässan idag igen, men vi vart så trötta efter maten så vi stanar hema och kollar på Shrek 2 och äter Ostbollar. En liten mysig kväll ♥.

Imorn jobbar Kristoffer helg så då ska jag ner på stan och köpa födelsedags present till Alexandra som fyller 11 år på måndag, ska hem då en snabbis och fira henne, sen antaglien åka hem till Emma och sova där =), saknar dig Eemmss.!

 Hell yeah, Godnatt!!


Tattomässan.

tog vi tunellbanan till mässan, förs gick vi lite fel med hittade efter ett tag, frågade lite folk. När vi kom fram så var det inte så mycket folk, men när vi väl kom in var det PROPP fullt, och en massa surrande.. haha! Gick runt och kollade på alla som tattuerade och blev tattuerad. Jag vart sugen på en stjärna i nacken, men vågade inte. 500 kr för den skulle det bli..!
Efer ett tag var vi hungriga, så vi knallade ner till gammla stan och köpte en varsin pizza, sen tog vi en bulle hem till lägenheten.
Kollade lite på tv och käkade pizzan sen var vi alla trötta, Kristoffer & jag gick till sängen medans Oscar la sig på soffan.
Hade en trevlig dag.

Plus fick en tröja av Kristoffer as fiiin..


Perfect!!

Sitter nu och kollar på sjunde himmlen, och sanrt kommer Kristoffer hem från jobbet också.
Har varit och letat praktikplatser idag, får se om någon av dom hör av sog och vill ta emot en praktikant som jag :P. Sen gick jag förbi Cafet som jag har jobbat lite på, där vart jag bjuden på paj och vatten. pratade lite och så. Så nu har det blivit ändrade planer. blir tatto mässan idag iställer, med Kristoffer och Oscar om jag nu inte åker till Emma, det känns mer lokande tycker jag.. aja nu är reklamen slut, lär kila..
Ha det bra!

7th Heaven.

7th Heaven är ett bra program sitter jämt och kollar på det, och efter 7th Heaven är det one tree hill så det känns bra. Lite jobbigt nu eftersom man börjar skolan när man har kommit in i dom serierna, komer ju missa om jag går långa dagar. men men skit samma går ju att ladda hem serierna på Tankafett.com

image254

Finast,

Igår fick jag popcorn av Kristoffer som jag hade till ghost whisper, satt fint i maggen..Men just nu sitter jag och äter en cocosboll, till frukost. Men ska snart ge mig av till köket och göra riktig frukost. Får se vad som händer idag, Oscar kommer någon gång idag och hälsar på oss, får se vad som händer då! Ville ju åka till Emma och käka med dom och umgås med eftersom jag inte fått in nå pengar på komtot så går det INTE...
Men Om jag är riktig snabb nu så kan jag vara klar till 12.00 då när jossan kommer hit till Stockholm med Emma,Linn och Henke. Dom lyckosarna ska på Grönan..
Men vi får se hur dagen blir för min del, men behöver ju inte göra saker hela tiden. Imorn blir det tatto mässa med Kristoffer, kommer bli så kul tycker jag. men 150 kr för att komma in var väl lite och ta i tycker jag. :/
Nu ska jag gå och käka frukost, kanske göra lite popcorn också.. Älksarrrr.

Ååå dom på praktiken eller där jag vill ha praktik har inte hört av sig så jag ska gå och fräga några andra ställer idag. HoppasHoppas! 


Bästa



Imorn ska jag träffa den här tösen, kommer bli så trevligt har inte träffat henne sen vi festade ihop sist. hehe
Älskar dig hjärtat <3

image250

Har inte hört nå från det ställer jag ville ha praktik på, så imorn blir det leta efter praktik. buuu

.







 I need you right know..





a pretty face!

Ledig idag, känns hur bra som hälst, så jag gick upp för ett tag sen, sitter och äter potatisgratäng, medans Kristoffer och några av hans jobbarkomoisar sitter i vardagsrumet.
Har inte hört nå från där jag sökte praktiken än, tråkigt. men hoppas på att dom hör av sig idag. Annars får jag gå till det andra ställer, det är rätt nice det också!

Får se vad som häner idag, ska nog ta det lungt och städa liiiiite.

Drömde om KIBAB idag, heeh!

Have a nice day!

Det ordnar sig

Josefin Andersson det kommer att fixa sig det där med killen, Du är en bra persson och han med. Jag hoppas att det löser sig bebiis. Jag hoppas att du får en bra kille i livet, för det behöver du, du behöver alla världens kärlek hjärtat. Inte bara av vänner och familj, av en pojken också. Och jag hoppas DU får det snart.

Älskar dig hjärtat

image160

Lite panik.

Dom från praktiken eller nu restaurangen har inte hört av sig än, vill ju så gärna vara där. så vill att dom ska ringa nu och saga att jag får praktik där.. villvillvill..!

Min klass vart som förväntat
HR3AK

Gjorde kyckling med potatis-gratäng till middag idag, hur gott som hälst,  kollade på tv medans vi käkade. Nu sitter jag vid datan och har tråkigt medans Kristoffer ligger framför tvn och kollar på nå tvprogram. Jag hoppas på att det blir nå bra på tv idag...! Är sugen på tv-tittande..

I helgen blir det
tattoo mässa

image246

Första dagen på ett helt år av skola.

Idag fick jag åka tåg till skolan, när jag satt på tåget så ringde Jossan mig, då hade dom ändrat tid igeeen på skolan att vi skulle samlas halv 9e istället för halv 10, så när jag kom fram till centralen i Uppsala träffade jag Emma som hade väntat på mig, så vi kutade till anslutningsbussaarna med det kom inge buss, mer och mer Ekebyfolk stod och väntade, tillsist kom en gubbe och frågade vart vi skulle, så sa han att ekebybussen går inte längre, så vi fick kuta till 2a, som hade bytt plats, så vi sprang runt som dårar och letade, precis när man ser bussen så åker den iväg, så vi fick vänta på nästa buss, tur som var ringde jag Jocek så han sa till läranra att att jag & alla andra var försenade, kom till skolan, fick veta min nya klass. hehe nya & nya den gammla vanliga fast en klass till. hehe! Alla i klassen hade valt kök förutom 3 stycken..!
Jag fick en bra början på min skolstart, först kommer man försent och sen på dagen fick man veta att man ska ha APU nu näste torsdag, fick panik jag måste ju fixa praktikplats här i Stockholm..! Men dagen bättrade sig med att man är ledig imorn & på fredag..

Träffade sen Emma & Veronica utanför jallajalla, där dom hade svullat i sig kebab, sen vid 13.09 tog jag tåget hem till Stockholm, gick förbi den restaurangen jag vill ha praktik på, såg att det satt nå folk där inne så jag gick in, pratad elite med dom, så nu hoppas jag bara på att få praktik där, dom skulle höra av sig under kvällen/ eller imorn.. HOPPASHOPPASHOPPAS!!!


Topp modell

image245

Kommer ni ihåg Freja Kjellberg Borchies från topp modell? Hon van topp modell sverige,
Hur nice tjej som hälst (Y)

ID

Igår efter Kristoffer kom hem från jobbet gick vi ner på stan och kollade, gick till clasolssons och köpte så vi kunde sätta upp spegeln i lägenheten sen köpte Kristoffer ett block till mig som jag ska ha till skolan, sen efter det gick vi till Hemtex och där hittade vi en duk som vi har satt på ett bord i sovrummet, så gick vi förbi konsum också däe vi köpte mjölk,bröd och aftonbladet =), Jag gjorde korv med pommes till middag medans vi kollade på det nya programet på kanal 5 ID, Vi trode det skulle vara roligare än vad det var..!

Kollade nyss på ekebys hemsida, kollade på alla köks klassers schema, han som har lagt upp schemorna är ju inte så duktig kan jag säga, ser inte eframemot att gå till kl 18.00 på fredagar direkt. men man får hoppas att det bara är tillfellet schema. Ja imorn är det dags för skolan då, dags att gå och lägga sig tididgt ikväll, får slippa mina tv program jag brukar se, vill vara pigg första dagen i skolan. Undrar hur min klass blir. hum? hoppas de blir bra!

Nu ska jag fixa tvätten och sen gå och kolla på tv, det kommer bli en riktig slappdag idag

♥ ♥ ♥


Vart tog sommarlovet vägen?

Vart tog sommarlovet vägen?
Tiden har gått sjukt fort, och har haft en bra lov. Har hunnit med ganska mycket. förutom att solat, har ju inte varit nå sol. men men , så är det bara 2 dagar kvar på sommarlovet. idag och imorn, sen är det dags att bli störst på skolan. sista året på ekeby. och jag ska sattsa på skolan det här året, Det ska jag värkligen göra. Ska bli en duktig kock har jag bestämt, hoppas på att få en bra praktikplats här i Stockholm bara!
Tänk jag har bara 1 år kvar av skolan sen är det daga för vuxen livet. hehe men man har ju redan provat på vuxenlivet lite har ju flyttat hemmifrån, saknar syskonen kan jag säga. missmissmiss..!

Nu ska jag gå in på IKEA´s hemsida och kolla lite, vi funderar på köpa nytt till lägenheten.

Have a nice day!

Smedjebacken

image244

Här hoppar Kristoffer stuttsmatta och jag får en sån bra bild på han. hehe
Mitt i luften och allt.

Long time ago!

Nu är man hemma efter en mini resa med Kristoffer till Smedjebacken. Det bärde av vid 19.00 tiden i fredags och så var vi frame vid 21.45 tiden, där stor dom och väntade på oss. Vart bjudna på mackor när vi kom och sen kollade vi lite på tv, senare gick vi och la oss och sov, Dagen där på började med att både jag och Kristoffer fick massage, hur skönt som hälst. ute i solen och allt. Sen blrjade vi bajka ner mot sjön där vi skulle åka båt till en stuga, där bytte vi om och hälsade på dom som var där, sen tog båten till en fin restaurang, där vart det gös med vitt vin, gott gott. Sen efter maten kom båten tillbax och hämtade oss, åkte tillbax tll stugen, satte på oss badkläder och åkte ut med båten igen och så åkte Kristoffer och Basse ring efter båten. hehe jag gjorde det inte, ville inte bli blöt. hehe. sen åkte vi till bajkarna och bajkade hem till huset. Där vi efter ett tag beställde Kina mat. gotti och sen kollade på film och sen vart det dags att sova :)
Och igår söndag var det dags att åka hem, vi fick åka bil hem med Kristoffers pappa, först för bi Östervåla för att lämna Basse, där stannade vi och käkade tacko´paj hos Caina och tog det lungt ett tag, sen var det dags att åke hem till Stockholm, var hemma runt 17.00, då vi började mublera om i lägenheten, så nu triva man mycket bättre =). LER.


Resa,

Ikväll bär det av mot Västerås, sen Smedjebacken, vi ska vara där hela helgen. hoppas p fint väder så vi kan åka båt och sola. imorgon lördag blir det middag på en restaurang.

Vaknade för ett tag sen, Kristoffe kom hem och väkte mig, hehe, så nu är man uppe, ska ner på stan ett tag och kolla, sen hem och se på sjunde himlen och one three hill, som vanliiiing. Sen bär det av vid 19 tiden.

Have a nice day!

Titta, Patric Dempsey i klänning..

Patrick Dempsey håller ju på att spelar in en ny film (Made of Honor) och nu börjar massa bilder läcka ut...


image240 image241

haaha! snyggt

Desperate?

image239

Desperate housewives
bilden ser ju inte klok ut ;S

Idag är det en dag som ingen annan dag!

Vart lite ledsen igår när jag kollade på  So You Think You Can Dance, när min favorit dansare åkte ut, men men sånt är livet. Tur att man har en favorit till.

image238

Vaknade lite när Kristoffer skulle till jobbet, hade jätte ont i ögonen, så jag sommnade om, och vaknade för ett tag sen, trode det skulle vara finare väder med nej, rusk väder. Är bara en tidsfråga innan det börjar regna. Jag som hade önskat att det var fint väder, så man kunde bättra på brännen lite. hehe!
Så idag blir det en kolla på tv dag, och lite städa dag. Vi har tvätt-tid vid 15.00 - 19.00, bäst att tvätta kläderna nu innan vi åker iväg till Kristoffers pappa! Ska nog bara ta det lungt idag, sen ta och laga mat när Kristoffer kommer hem, det blir nog något med potatis..!
Shiiit vilket liv jag har just nu, sitter bara och ugglar framför tvn eller datan, blää! Men det blir nog bättre sen när jag börjar skolan igen, Shit 6 dagar kvar av sommarlovet. Och i helgen åker vi bort, sen bara 3 dagar kvar.
Ska bo hos Emma onsdag,torsdag sen åker jag hem på fredagen efter skolan..

Ha en bra dag!


Ung08

Igår kom Emma på besök, hur kul som hälst. först gick vi hem till mig och fikade kollade på sjunde himlen och one tree hill, sen gick vi och handlade, och käkade köttfärsås med spagetti. efter maten fixade vi oss och sen gick vi ut på stan ett tag, sen såg vi att det var något i kungsträdgården, Ung08 festivalen, så vi gick in, kollade runt lite och sen stod vi vid senen, medans massa sjöng karioke och sånt sen runt 21.00 var det uppträdande av artister och dj´s, går nå as DÅLIGT dand, och sen kom Danny. hur bra som hälst. haha! (hade ingen kamera med mig) haha ! men tog bara ett kort, för sen vart det för mörkt..! Efter Danny så gick vi hem, orkade inte stå upp hela tiden, gick för bi Seven eleven och köpte coola och chocklad. Sen var Emma röksugen s¨å då satt vi oss i en park, sen ville jag gå hem till K så då gick vi, när vi kom hem så satt vi och proppa i oss Chips med dipp.
Sen var det dags att sova..

Hade en trevlig dag.

image237

Have a nice day!!

Vaknade för 10 min sen, låg en lapp bredvid mig, skriven fårn Kristoffer ♥, mysigt.
Gick direkt upp till skaferiet, tog en muffins jag bakade igår, hur gått som hälst. och nu funderar jag på vad ajg ska göra för lunch till Kristoffer, han kommer ju hem om 20 min. heeh!
Vart så glad när jag gick upp idag, för det är SOL ute, så funderar på att ta på mig bikini och gå ut och sola ett tag, behöver få lite mer bränna. haha!

Så nu är det bestämt imorn ska jag träffa Samantha i stan, hon kommer in med några klompisar till henne, men får se sen om hon sover kvar eller åker hem till Östervåla.

Nee nu ska jag gå och fixa upp lite här hemma, (vart LITE stökigt igår) sen tar jag nog på mig bikinin och går ut och solar.

Have a nice day!!

Foood


  

Idag har jag ätit som en gris. Om jag fortsätter så här kommer jag att bli fet ju :S


Ballerina paket. hah men jag fick 3 st, resten har Kristoffer ätit.


Frukt har jag också ätit idag. as gott



Och nu blir det majskolv med salt och smööööör.


Och ikväll blir det korv med macaroner. haha!



...

image230


Panik.

Snart börjar skolan, en vecka kvar av sommarlovet (mitt sista sommarlov är snart slut) PANIK. Det är precis 10 dagar kvar til skolan börjar, tänk nu är man störst på skolan igen, hah! Tänk att jag bara har ett år kvar av skolan, sen är det dags för jobb och bli vuxen. hah!

Men i veckan ska jag ta det lungt, idag om 30 min kommer morfar hit och hälsar på sen blir det en biltur mot Södermalm och sälja kantareller, sen hem en sväng, funderar på att gå ner på stan och kolla, sen en massa tv tittande blir det nog i veckan. Syrran ska nog komma in för att köpa sitt löshår, så då ska jag tärffa henne också! =). Sen på fredag runt 19.00- 20.00 åker jag och ♥ Kristoffer♥ till Smedjebacken till hans pappa som fyller 50 år, så vi blir nog kvar hela helgen, vi hoppas på fint väder, så vi kan åka ut med båten och sola lite.

Men tillbaka till SKOLAN, nu är det så att skolan inte betalar minna resor till skolan, så jag får lägga ut 1500 varje månad för att ta mig till skolan, INTE KUL ALLS! Men jag har ju valt själv att flytta så :), Men det känns lite surt ändå, skulle ju vilja köpa nya skor å ett par nya jeans, men får vänta med det. Har man tur så får an skolkortet från östervåla så då åker jag gratis buss till skolan, (anslutningsbussar) så då slipper jag gå eller SPRINGA till Ekeby frän centralen i Uppsala :)

Nu ska jag gå och plocka upp lite i lägenheten innan morfar ♥ kommer upp. och så ska jag kika lite på Nalle phu som är nu på tv.

image227

Big..!

Jag tycker om den här osten så mycket, finns att köpa på Lidel !
19 kr ungefär.



Te & Ost,

Vaknade runt 10.00, sen fixade vi oss, sen var det dags att gå ner på stan. För Oscar skulle träffa sin morfar eller vad det var, sen gick K och jag hem och kollade på Bamse i trollskogen, och gjorde mat, råstekpotatis med kött vart det och beasås, as gott, synd bara att vi inte hade fler köttbitar än 2 st, så vi fick käka 1 var. haha! Men gjorde vitlöksbröd också, sen kollade vi på Hjälp jag är en Fisk. as rolig. hehe men hade sätt den förut. Vi har tagit det luuungt hela dagen, så imor kommer morfar in till stan, med lite sakerm (Hoppas på minna påslaken,örngott,överkast,dvd och lite sånt) , skulle vara kul om mitt skåp förljde med okcså, men men får se vad den gammle gubben tagit med sig!! Han kommer runt 09.00  - 10.00 så ska vi till Södermalm och sälja kantareller, sen hem till längenheten och visa runt morfar lite..!

Nu ska jag gå å kolla på tv med K
Kram

Honey,

Tycker om dig hjärtat ♥

image224

Du har allt en vän ska ha Emma, Du får mig att må bra. Har nog aldrig skrattat så mycket på länge som när jag är med dig. Älskar dig honey ♥♥

KNOW IT,

image223

Älskar.

Sommardag

Har varit på stan idag, hittade inget, men sen gick vi til Eden och där hittade vi lite saker. så kom hem med lite nyare saker till lägenheten.
Sen gick vi ut och solade en timme typ, hur sköönt som hälst..! Sen så tog vi det lungt framför tvn, sen gick vi och handlade på Lidel, köpte OST, som vi inte har haft på lääänge. båda vanlig hushållsost och cambertost. men när jag skulle ta en bit ost fårn camberten, så var det en SPINDEL i, så jag käkade färdligt pizzan sen så knallade jag ner till Lidel igen och bytte det. Har varit en låååång dag, just nu sitter jag har och har tråkigt, medans K ligge ri soffan och kollar på tv.
Om någon timme kommer Oscar hit och hälsar på, får se vad k och O hittar på. och jag hittar på, jag lär nog gå förbi Apoteket och köpa Ipren, har fått tandvärk igen :(, Längtar tills jag ska få sövas å fixa mina tänder..!
Imorn åker min kära Josefin och Sara till Bulgarien, eller inatt kl 04.00 haha! Är faktiskt avis på er tjejer, men hoppas ni får det super duper kanoon där borta i värmen. Älskar er <3
Nu ska jag gå å ta en bulle som jag fick av mormor igår =)

Hemma igen

Då är man hemme efter en liten mini resa till Östervåla, åkte till Vellingby för att träffa morfar, seb åkte vi hem till Östervåla, hur varmt som hälst i bilen, bläää! Sen när vi kom hem till mormor å morfar så var mormor ute på gården å fipplade med blommorna, sen så åkte vi ner till Östervåla, hem till familjen Lövgren, Alla var hemma så jag träffade Fanny <3 Alexandra,Mamma å Samntha, var väl ok, sen när det var dags att åka hem till mormor å morfar så fick jag nykeln till mitt rum, och där var det tomt, då har mamma å Samantha plockat ut ALLA minna grejer förutom aängen å lite skåp, vart bråk som vanligt, så jag åkte till afären helt förstörd :( hatar att grina..! Köpte god mat :), Medans mormor å jag gjorde maten så var morfar ute i skogen och plcokade svanp, sen när ha nkom tillbax käkade vi kfräftor, kött å poptais ;).
Kollade på tv på kvällen och tog det lungt, Sov inte sååååå mycket eftersom mormor snarkar hela tiden :/. haha
Igår torsdag så var mormor å jag ensama hela dagen, eftersom morfar hade åkt till jobbet,vi plcokade vinbär och käkade potatisbullar med fläsk sen på kvällen, å kollade på en film. Lite upp å ner med mamma..!
Idag kom mamma förbi på morgongen, vart bråk igen, men sen kom morfar hem från stockholm, så då körde han min till bussstationen i östervåla, så åkte jag hem till stockholm, Så nu sitter men här hemma å väntar på Kristoffer, har nu varit hemma i 15 min :) haha!

Hej då!

Mini resa!

Då är det dags snart att ta tunellbanan till Vallentuna, ska träffa morfar vid nogon dam, sen bär vi av mot Östervåla. Det är fint väder idag också, så jag har packat ner min bikinimormor och jag kan ligga och sola, hoppas på god mat ikväll, sen får vi se om jag träffar Emma & Petter eller om jag träffar dom imorn, får se.
Det ska bli jätte kul att åka hem till mormor å morfar har inte varit där sen i midsommars, låååång tid, jag som jämt brukar vara där. när jag var liten <3. hah!
Nää nu är det dags för frukost sen är det bara att röra på fläsket och dra ner till tunellbanan, Kommer att sakna Kristoffer♥, har inte varit hemma på 3 onsdagar, lite jobbigt. Aaaww!

image222

/ Sola,lungt (Y)

OST.

Nu sitter Josefin Andersson och äter OST.
JAG ÄLSKAR OST..
Är lite avis på dig faktiskt, för vi här hemma har ingen OST.!

Jossan jag tycker om dig vännen <3

Solbränna .

Har precis kommit hem från solturen, idag har man fått lite färg kan jag säga, fast jag bara låg ett tag, haha! GLAD,

Morfar ringde för ett tag sen, imorn ska jag åka med morfar hem till Östervåla (Gåvastbo) skönt att hälsa på dom igen, hoppas det är fint väder imorn så man kan åka å bada eller något, sen hoppas jag att jag får träffa lillasyrran Fann & Alexandra <3 Jag saknar dom så!

Nu ska jag gå och ta ett glas med saft och sitta och vänta på att Kristoffer ♥ kommer hem från jobbet.


image221
 
/ Madde

Say it right,

KRISTOFFER., Du är världens bästa pojkvänn, JAG ÄLSKAR DIG.


EXKLUSIVT:

Har inte sovit så bra inatt, varit lite orolig (vet inte varför), men jag sommande till slut. När jag vakande runt 07.00 så var det inte nå fint väder alls , så jag var as arg för jag ahde ju bestämmt att jag skulle sola idag, men sen när kristofer kom hem på 10. rasten så sa han att det var fint väder. :D
Nu har sommaren äntligen kommit, så typiskt nu när skolan börjar om 15 dagar.
Gud bara 15 dagar kvar på sommarlovet, Mitt sista sommarlov, 

Men mitt sommarlov har varit bra ändå, ibörjan var de tlite segt, men som sagt den har varit bra, har flyttat hit till Stockholm med pojkvännen, sen fått jobbat på ett cafe,

Har haft en bra midsommar tillsamans med Irina och Jonas, sen på midsommar dagen var jag till Åland med mamma,samantha och morbror Tomhas.
Har träffat Ida Bergren också, gått på stan med henne,

Sen har jag varit på Allsång på skansen med Syrran, kollade på per gessle, Måns å någon brud till, sen kutade vi till centralen, där jag träffade Thilda från skolan, haha!

Sen har jag varit ute på krogen med tjejorna (utom Veronica), :( ,

Har haft Threse på besök här i Stockholm, när vi då bakade hemmagjord pizza.
Sen har Kristoffers mamma varit på besök, när vi då var på skansen, har varit på skansen med Krisotffer också. 4 gånger har jag varit på skansen den här sommaren, en gång med skolan,sen med syrran,sen med kristoffer.

Och tillsist med kristoffer & Carina , <3 haha! Sen var jag bjuden hem till Jossan på middag, tjejmiddag då vart det en SUPER kväll..

Och dom här sista veckorn har jag varit med Emma, vi har varit ute på krogen, varit hemma & käkat räkor, varit med petter och sånt. det har varit as trevligt. Jag har haft en as bra sommar.

Undrar vad som händer dom har sista 15 dagarna, ikväll åker jag nog till mormor & morfar, åker hem imorn igen,

Sen den 18onde är det The Voice konserten i Kungstredgården ;) Någon som vill gå? med mig?
Men nu ska jag gå ut  och sola lite.
Ciaoo!


The way i are,

Nu har man haft en låååång dag igen, men pratade nyss med Jossan, fick lite låtar av henne så nu har man nya låtar på mobilen. Är så avis på Jossan å Sara som åker till Bulgarien på söndag. JAG VILL OCKSÅ! Men nu har vi tänkt att vi ska åka nästa år, om nu alla kan fixa pengar :). Det blir då lite problem för mig, eftersom jag MÅSTE betala 1500 ´varje månad för att ta mig till SKOLAN, som inte hjälper mig att betala resorna till skolan å hem till stockholm, jävla piss skola. men jag ska snart sätta mig och skriva ett CV, så ska ajg försöka hitta ett jobb som jag kan ha på helger och efter skolan. (Inte mycket till fritid här häller) men men . jag vill inte att Kristoffer ska få betala allt. Men får hoppas att det blir bättre sen när jag slutar skolan å har fixar ett riktigt JOBB.
LÄNGTAR...!
LÄNGTAR..!


Wait a minute,

Hoho, vilka är det som läser min blogg?
haha!
skulle vara kul att veta ;)
skriv en komentar och erat namn.

kraaam Madde

På väg hem ,

image219

Be my super hero,

Har nyss kommit hem, har varit ute och solat, var hur varmt som hälst.
När man kom ner till parken där jag skulle sola var det as mycket folk. s¨g en liten plätt där jag slog mig ner, plöstligt känner jag en stink lukt av BAJS. När jag kollar åt höger och ner i gräset ser jag en stor bajshög berdvid mig, Jag fick panik och tänkte att tur att jag inte lag mig i bajset.. ! Blää! tog alla grejer från den lilla plätten som såg så bra ut och flyttade mig en lååång bit där ifrån. Sen var det dags att smörja in mig med solskyddsfaktor, slå upp boken och sen börja jobba på brännan..! haha ! Man är ju vit som snöö!
När jag inte oekade längre gick jag hem, så nu sotter ajg hemma med en dunk med saft och en skål med glass. Imorn ska man träffa Ida´, ska bli kul, då ska vi sola hela dagen, hoppas på bra v'der bara. hah
Och hoppas att inte jobbet ringer bara, å såger att ma´n ska jobba, ´Jag vill ju jobba men inte nu när man har bestämmt att man ska sola å träffa en gammal kompis. hah!


Ikväll blir det mycket tv,tittande


Körsbärskyssar


ÄLSKAR

   

Skor: Fårn Nilsons (499kr) Fått av Kristoffer.
Väska: Från H&M (98kr)
Linne: Rött från Gina trocot.(99kr)
Halsband: Fårn Ginatricot. (15kr)

Lägenheten,

Har tagit lite kort på lägenheten. så nu får ni se hur den ser ut!
Hallen först.

image192

image193

Sen köket.
image194

image195

image196

Sen den lilla toaletten.

image198

Sen vardagsrumet.

image199

image200

image201

Sen Sovrummet.
image202

image203

image204

Sen badrummet.

image205

image206

Och tillsist klädkammaren/garderoben.

image207

image208

Det där var våran lägenhet. <3



Hottie

Har inte skrivit på ett tag, men har varit hos Emma från onsdags till lördags, har varit riktigt trevligt, i onsdags gick vi ut på seven, dansade och hade sviin kul. Torsdagen solade Emma medans jag väntade utanför, sen så åkte vi hem toh det lungt, kollade på film, gick ut och gick 2 kilometer, haha! sen hem och sov, fredags var vi hemma hos Emma hela dagen/kvällen, hennes familj hade främande, Dom skulle äta surströmming, snacka om att det stank i HELA huset, fast dom satt ute, Emma å jag käkade RÄKOR drack lite vin och cider sen gick vi över till Passoan. Sen kom Petter på besök så vi åkte en snabbis in till Uppsala och hämtade Emmas lillberor Micke. Sen käkade vi popcorn å hade mysigt..! Åkte hem på lördagen, vi gick å handlade direkt, sen tog vi det lungt kollad epå film och så, kom isäng ruint 01.00..
Idag kom vi inte upp ur sägen förns kl 13.00 - 14-00, gick direkt till afären och köpte saker till soppan, sen så har vi bara legast å slöat hela dagen. Har varit inne fast det har varit as fint väder..!

Nu är Kristoffer å handlar, skulle köpa glass och POPCORN, Sen ska vi kolla på film. Blir nog en tidig kväll eftersom Kristoffer ska jobba, sen imorn ska JAG sola om det är fint väder, måste bli brun...!

Ska åka till mormor å morfar någon dag i veckan om jag orkar..

1..

Nu sitter man hemma hos Emma, Emma plattar sitt hår, medans jag leker datanödr ;), ikväll blir det räkor med cider och vin ;) kommer bli en kanon kväll, synd att det inte är sol bara.
Längtar hem till Älsklingen, tänk att vi snart har varit tillsamans i ett år, är så glad att jag har träffat dig.

Älskar dig.

Allitd glad!

image191

DELUXE,

Tog det lungt igår, var en timme på jobbet, haha fick lönen å allt. Sen gick man hem då hade Kristoffer lunch, :) gick till afären och köpte tunnbröd, och nå ost. as gott. sen kollade jag på tv hela dagen och städade lite..!
Vi bestämmde oss sen för att gå på bio jag och kristoffer, Beställde en popcorn och 2 stora coolor, vi fixk sitta på balkongen ;) först gången.. haha!
Filmen var as bra ska jag säga. haha. Nu blir det nog ingen bio på ett tag.

image190


RSS 2.0