F******k

Skaffa DIG ett liv.


Andas

Nu har man ätit mat, vart inte så som jag hade tänkt mig, men gott ändå! Sitter nu ähr vid datan medans Kristoffer & Carina kollar på tv, jag är super sugen på godis, men får inte gå & handla för Kristoffer. haha!
Det e ju lill lördag ju, då måste man få köpa liiiiite godis?!

Snart kommer ju snön också!

Sitter nu & tänker på alla brudar som är hema hos Ida på party, och sen ska ur.. Gissa om jag är avis??! svar JAAAA!!. hehe men ändå skönt med en hemma kväll.

Älskar Kristoffer.

Fy fan

Varit på stan en hel dag igen, hittade inget till mig själv bara julklappar, så nu är det bara n¨gra perssoner kvar som jag har kvar att köpa till, Man är då ute i tid i år.
Carina däremor hittade några saker, så hon är nöjd, ska ner på stan imorn igen och kolla. ORKAR inte...!

Håller på att göra maten nu, det blit då wok som man har längtat efter. Snälla tomten ge mig en större wokpanna i julklappa ? :)
Sen så blir det tv-tittande som vanligt, missade One tree hill idag.

Just nu blev jag jätte SUGEN på att gå ut, sista kvällen för seven att ha öppet. Men vill inte slösa pengar på att åka till Uppsala just nu. Kommer bara vara mer laddad förms på lördag om nu jag inte går ut.

Nu är maten färdig..

HATAR..

mörkret

Kristoffer kom hem på 10 rasten och kollade o, jag var vaken, Det var jag innan han kom hade mormor ring och frågat hur det var. Så jag låg och tänkte på massa saker. Men nu är jag uppe om ca en timme kommer Carina så då ska jag gå ner till centralen och möta henne, sen ska vi bara hem och ämna hennes grejer sen ska vi gå ner på staaaaan, har varit på stan varje dag sen i fredags. haha börjar bli trött på det nu. haha! Men nu e det ju lite anurlunda har ju pengar nu =).

Ikväll blir det wok här hemma, mummmsii! Det blit nog ingen utgång ikväll för miun del eftersom vi har besök här hemma, så jag längtar ännu mer tills den 3 november. då ni brudar.

Nu måste jag äta frukost och sen gå .

Ha en bra dag.

Grattis

Idag är det ingen vanlig dag, det är Idas födelsedag.
Grattis gumman på 18 årsdagen!


image393

wishfull

Sitter nu och kollar på Desperate, har nyss ätit mat, ska snart gå och sova, ska ju upp tidigt imorn, kanske köpa ett par skor imorn?! Humm!
Nu börjar Desperate igen, måste kila.


image392

Words.....

image391

to die for.

Pajen var as god, efter pajen var det kladkaka som gällde, mums, sen en sväng förbi fiket jag jobbade på i sommras. Blev bjuden på Chilatte, sen ner till stan, kom hem med en väska,2 par örhängen, en stjal¨, ett halsband & ett hårspänne.
Nu koller jag på One tree hill och gråter nästan floder. Är så jävla förbannad på den där Dan, haha tänk att man kan blir så arg på en skådespelare. haha!
Och det blir ju inte bättre för att det typ är kolsvart ute, och iskallt. Ska nog snart gå och göra en kopp te, sen bara mysa, Är ju toppen tv ikväll..

image390
Imorn kommer ju Carina också, då ska vi gå på stan & ha kul. Här är en blid på oss sen hon var här sist.
<3

Tisdag

Har nyss varit och handlat, har förberet pajen och allt är fixat. ! =)

Lycklig

Hon gör mig lycklig. bättre vän kan man inte ha.


image389

dreamy

Vaknade för ett tag sen, fick sms av Kristoffer. Sen kutade jag upp för och kolla om det var städat, lite skit här & där, men aja skit samma.


Jag ska göra kycklingpaj idag, och vi har ingen pajform, hur gör man då? PANIK...!


Ska snart gå och handla, sen fixa mig, sen får vi se vad som händer idag, måste förbi BR-Leksaker för jag ska kolla efter en dräkt till Mimmi.


Måste kolla på One tree hill idag, är ett måste. Vart helt galen igår när Khit blev sjuten av Dan. Fyy faaan! Jag vet ju vad som händer men måste kolla ändå!


Nu ska jag kila,


Baby Love

image388

En nervös Madelene!
Morgondagen.
Hoppas?

Oj.

Har haft en bra dag, dagen började med att städa & fixa sig, sen åkte jag ner till stan för att träffa Jossan, vi gick på stan ett tag, sen hem till mig och gjorde paj, sen nu för ett tag sen åkte hon hem.  Kristoffer sitter och spelar tv-spel och är en sån tråkig pojkvän just nu. blää! Men ska snart göra mat. blir en sen middag idag,

Imorn nervös...!

Nu ska jag gå & fixa maten sen bara kolla på tv.


remember,

Nu sitter jag och pratar med Kristoffer på msn, han är på jobbet, och jag har tagit en paus från städningen. Det är as stökigt, jag kan inte fatta att det kan bli så stögit när vi bara äe 2 personer, plus Mimmi städade ju lite här igår. Shiiit blir galen, och så snart måste jag kuta ner till tåget bara för Jossan kommer =) så då ska vi gå på stan och sen hem hit & mysa. Men lär gå nu & städa, köket är en himla röra. :S vågar inte släppa in någon här om det ser ut som det gör nu. blää!

Idag kommer Jossan, fan vad kul <3

Mimmi om du läser det är, ring mig om du har tid :) Love u

Bye

Kör så det ryker

Äntligen höstlov, nu börjar det kännas på riktigt, söndag idag får sova hur länge jag vill imorn bitti, men det ska jag inte göra eftersom Josefin kommer imorn hit, så vi ska hitta på något kul, sen så är det ju kallt ute så det är ett perfekt höstlov. Har massa saker jag ska göra på lovet.

Måndag - Jossan kommer, kolla på sjunde himlen & One tree hill..
Tisdag - tvätta, kolla på sjunde himlen & One tree hill.
Onsdag - Carina kommer hit, ska gå på stan. Får studiebidraget. =), kolla på sjunde himlen & One tree hill.
Torsdag - Carina & jag fortsätta gå på stan, handla julklappar. (börja i god tid). Sen åker hon hem då ska jag bara kolla på Sjunde himlen & One tree hill. Erotik mässa med Mimmi..
Fredag - Erotik mässa med Mimmi haha!
Lördag - Alla tjejer kommer, middag sen på någon fest. =)


Idag var Mimmi,jag & Kristoffer på stan, Mimmi hittade lite saker, samt jag också men har ju inga pengar så fick gå och fönster handla. men Kristoffer köpte maskara till mig, och ett par troror :) tack älskling, sen ett as fint ljus. Gick hem sen då jag & Kristoffer bärjade gära mat, sen åkte Mimmi hem. så då kollade vi på rattototoii eller vad den nu heter. haha! Nu sitter jag & käkar räksmörgås. ska snart gå & sova.

image385

Love you



flashback,

Det var trevlig igår, tills det spårade ut. Men aja, drack lite hemma hos mig, sen tog vi tunnelbana till t-centralen där vi träffade Helen/Helena (kommer inte ihåg), sen tog vi röda linjen till Södermalm, gick där ett tag, sen helt plöstligt kände jag igen mig, stod precis där mormor & morfar bode när jag var liten, Ååå fick massa minnen, sa nog flera gånger till Mimmi , där bode mormor :).
Tänk att man kan bli så glad över att se ett gamalt höghus där mormor & morfar bode förut. men har ju tillbringat massa tid där så =).
Sen gick vi till ett ställe som heter Baltazar, där drack vi lite & en pratade. as billigt ställe. 4 shots för 100 kr, de du!!
Sen åkte vi ner till Stan igen, gick till Soft kök & bar som det var en jääääte lång kö till så då gick vi förbi The ny vibe,
men var kö där också, stod en jävla kille på 25.30 år och pissade på ett skyltfönster, sen kom han till oss och började babbla, sen gick dom, sen får man en jävla sopttloska i håret, så Mimmi gick fram till han & började tjafst. Mimmi van så klart. <3,
sen gick vi en liten bit, sen skulle vi träffa en kompis till Mimmi, men jag var inte på humör eftersom sopttet i håret inte var så kul, men gick och väntade på den hon skulle träffa men den kom aldrig, så vi gick hem. väl hemma satt Kristoffer uppe & spelade tv-spel. sen gick vi och la oss.

Hade en trevlig kväll, men spårade.


image383
Mys på tunnelbanan <3

En nöjd Kristoffer

image382
Gick förbi en afär, där köpte Kristoffer nå svärd grej, han är så jävla nöjd. Hoppas älskling du får kul ikväll med dit svärd & tv-spel, medans Mimmi & jag är ute och myser med alkoholen. hehe

Lördag kväll

Mimmi,Kristoffer & jag käkade på kina för ett tag sen, satt där typ 3 timmar, Och nu fixar vi oss , dricker lite cider och tar det lungt. ska träffa en kompisa till Mimmi så ska vi bara sitta på ett uteställe och prata. =)
Sen ska vi nog hem och bara sova.

Ha en trevlig kväll !

image381
Så jävla söööt

Idag

Idag blir det städag, sen träffa Mimmi!


HERO, YES THATS ME!!

Gick så bra idag i skolan, börjar fixa det där nu, äntligen. Bara Mimmi & jag i kallköket idag, David fick vara någon annan stands, fixade nästan allt före lunch så vi satt länge och käkade & pratade, sen fick vi några bestälningar, det mästa bestälningar kom när vi hade städat & tagit bort allt nästan, men fixade det ändå! Sen tig jag tåget hem och satt och käkade på en godis påse, tills jag somnade, vaknade av ett ryck när Mimmi ringde till mig. haha men då var vi ändå i Stockholm. Sprang hem för att hinna kolla på One tree hill, väl när jag sat tpå tvn, så var det inte det, då börjar det halv 5 i stället....! & kl 17.00 kommer Kristoffer hem, lär börja fixa mig vi ska åka till gamla stan & gå på nå grejs med VASUMA. Hoppas på att det blir kul kanske hitta nå fina kläder, synd bara att dom gör killkläder & inte tjejkläder.. :/

Nu börjar One tree hill & så ska jag sminka mig lite, Får se vad som händer ikväll, ville ju på TAKIDA men fans inga biljetter kvar :(, så blir nog en hemma kväll eller vi får se vad kvällen har att erbjuda.

Ta hand om er.

Hapiness is the best!

Bryr mig inte =)

En helt vanlig torsdag

Gick upp vid halv 7, in i duchen och sen kutade jag till tunnelbanan, han precis med ett tunelbanetåg, sen gick jag och köpte en kopp chilatte & satt mig på tåget, bärjade läsa metro, sen åkte tåget en bit 07.11. sen medelade tågföraren att han skulle ändå lok och att det var nå fel, men vi skulle åka om några min, sen efter 30 min så medelar tågföraden att tåget är inställt och det går ett annat tåg, så ALLA kutade av tåget och gick till ett anat som gick 07.41, sen var vi iväg, gick bra tills vi kom precis in till Uppsala dä, vårat tråg inte fick plats på centralen,så fick vänta 10 - 15 min på att vi skulle få åka in, sen när vi  väl var famme på centralen, så hade jag redan missat min anslutningsbuss, men kutade till 2an, och var en snäll busschaför så vi fick åka före kl 09.00. Kom ungefär 30 min försent till skolan, men han med det vi skulle ändå!

Väl i skolan, var i kalkök igen, gjorde sallad,laxtalrikar & grillade avocados, gick ju bra. Sen fixade jag & Mimmi recept tills imorn, hittade as goda grejer. Kalkonspett med äpple & något mer. haha!

Dagen var kanon kul. haha! Har nog aldrig haft så kul på länge. =)

Köpte hem 2 morotskakor till mig & Kristoffer som jag ska överaska han med sen när han nu kommer hem. sen ska jag laga mat & kolla på Efterlyst.


Det var back in the days!!

Kollade nyss på en kompis blogg, där hon hade lagt ut massa gamla bilder. Tog några va dom, hoppas det inte gjorde något.

http://amandawenngreen.blogg.se/



image377

image379 
image380

Saybia - In spite of

Det vart ingen utgån, orkade inte. Blir det nästa vecka när vi har lov =)

Har ätit god mat och varit med mig kära man, han sitter & spelar tv-spel nu och jag sitter här och har as tråkigt, ska plugga lite har jag tänkt, sen om jag nu orkar kolla på Fråga Olle & sen Myggan, men är rätt trött så vi får se. Ååå så tråkigt det är när han har köpt XBOX 360 , Han vill ju spela hela tiden... Tråkig man när han spelar, han kan ju sitta i flera timmar. men det gör inge ÄLSKAR han ändå.

Längar ännu mer till den 3 November.

Ville bara saga God Natt och sov gott,

Men ska först sitta och prata med Jossan på msn ett tag. ♥


I just love it, NOT!

Var ner på Kristoffer jobb ett tag där bara Maria & Kristoffer var kvar, pratade lite med Kristoffer sen gick jag och handlade, hittade massa gott jag ville köpa men tog mit förnuft i fånga och köpte bara det jag skulle. Så nu har jag fixat falukorven, Mimmi berättade hur jag skule göra så litar på dig =). sen så nu väntar jag bara på att korven ska bli färdig & att potatisarna blir kokat s¨å jag kan göra hemmagjord potatis mos. Sen är maten färdig tills Kristoffer kommer hem. Sen ska vi äta & bara kolla på tv & mysa. Är ju fråga Olle idag, Och Myggan..

Den 3 November tjejer gäller det. Fan vad kul vi ska ha..
PARTY.

image372image371image373image374
Ida  , Lisa  , Mimmi & jag.

girls just wanna have fun

image370


girls just wanna have fun

Om två månader händer det...

Om prick 2 månader är det julafton.

SEXOTIC

Har kollar på våra bästa år, och suttit på helspänd hela tiden, rädd för att mördaren ska döda någon igen. haha! slutade tyvär med att Bo´s mamma vart mördad :(, Imorn missar jag det programet går ju till kl 14.00 imorn.Ska ha resturangkök igen, Jag & Mimmi i kallkök igen, får se vad vi göra för något den här veckan.

Nu ska jag bara ta det lungt, har varit på apoteket så dagen ärende är av klarat! Nu väntar jag bara på att One tree hill ska börja. (jag vet är beroende), men tycker det är så kul och se alla avsnitt igen.

image369

mina bästa år.

image368

Hittade en gammal bild på mig & Jossan, tror vi satt på Donken efter en fest hos hennes syrra Johanna, mycket alkohol för oss båda. En mycket rolig kväll. men bäst var det när vi skulle sova. så jävla skönt det var att gå och lägga sig i din säng. somnade direkt.

Upp !

image367

Jag gör allt för dig.

Isad ska jag till apoteket och köpa hudkräm,nässprayj,Iprem & ACO-acne grej. Sen bara vänta tills man ska börja med maten & one tree hill ska börja.

En toppen dag.

image366

klappa händerna när du är riktigt glad

Idag ska vi äta ungstektfalukorv med potatismos...

Didn´t

Har nyss käkat tacos med Kristoffer, tog en varm duch & nu ska jag kolla på DH, Sen bara gå och sova, mysa med Kristoffer också, skola imorn igen, måste fixa det där nu, mindre än 7 månader kvar ju. Inte mycket om man tänker på ALLA år man gått i skolan..

AjaGODNATT..
 


What happens in Vegas stays in Vegas,

Sajk0.bilddagboken.se/


image365

Älsko & varg

image364
Älskar den här bilden på Kristoffer & vargen.
Foto: tagen av Sebastian när vi var på Kolmården!

Ibland älskar jag mig själv.

image362image363

Dom bjuder jag på .

Du har ingen charm, och ingen stil!

Nu har man städat lite i lägenheten kollat på one tree hill & ätit massa godis, pratat med mormor & Mimmi i telefonen, sen nu sitter jag och funderar på om jag ska börja laga amten eller vänta tills min man kommer hem, han jobbar till 19.00 varaje kväll nu i en månad, lååånga dagar utan honom, tur bara att jag går i skolan.

Jag är så jävla trött på skolan, men bara något med 7 månader kvar & nästa allt går åt praktiken, skänt att slippa klassen och restan av skolan. Men ser i framemot praktiken som vi ska ha snart, ska ju får praktik här i Stockholm,¨sen så ska kanske Mimmi ha praktik här i Stockholm också så då blir det ännu trevligare, kanske få ha henna bo här lite också :) känns bra! Sen nu efter ju kommer de tgå så himmla fort, Jag fyller är i Januari samt Mimmi också, sen är det något lov där i mellan, sen kommer våren och dags för Italien resan med klassen, sen studentskivan som är den 28 MAJ, Sen efter det är den bara några veckor eller daga rkvar tills man tar studenten, sen åker man kanske utomlands med Mimmi & Ida. (Kanske fler tjejer också) sen är det bara att ta det lungt & lete jobb, vill värkligen ha jobb så jag kan åka utomlands & kolla läget..

Nu ska jag gå och kolla på Las vegas.

Du har ingen charm

oh lord i wish i was a kid again !

oh lord i wish i was a kid again !

image361


Mc Dreamy

image360
Saknar dig
Jag kommer alltid att minas vära stunder tillsamans, när vi var små & tills fram till nu.
Madelene saknar Josefin

What can I say?

Läs inte min blogg om nu ni tar åt er så mycket.
Jag skriver vad jag vill, upp till er om ni läser eller inte.


Inspiration of the day

En jobbigt kväll, men blev bättre sen =)

Vaknade, åkte till skolan, sen åkte hem, sitter nu hemma & ska snart gå och göra någt att äta, sen ska jag kolla på sjunde himlen & One tree hill, sen ska jag laga wock tills ikväll till mig & Kristoffer. ska kolla på tv hela kvällen och bara mysa, plcoka upp lite i lägenheten nu också . Men det går fort..

Sen imorn blir det skola & kanske utgång, Min så kära vän Mimmi har blivit festfixare på Lotus så hon fixar gästlistor mm. Så jälva kul, jag vill också! hehe

Köpte kransen jag gjorde igår på bordsdekurationens lektionen, så nu händer den här i lägenheten, ska hänga upp den på utte dörren sen. Men Kristoffer är rädd att någon ska ta den. Gulligt va?


image359


Me & The World!

Lillasyrran ritade nyss en tekning till Bolibompa, sen åkte vi ner till Fribban & då skulle hon köpa ett frimärke,

Lillasyrran säger : Hej jag vill köpa ett frimärke för jag har ritat en tekning till Bolibompa.

Tanten i Fribban säger : Oj då måste jag kolla på bolibompa.

Lillasyrran säger: Aaa..

Sen gick vi ut och postade berevet. malligt skuttar lillasyrran in i bilen och berättar allt för mamma.

image358

iknow!

image357

JAG VILL HA!!!!!!!!!!

- Sunshine

Det är svin kallt idag, det börjar varkligen bli vinter ute, dags att skaffa en ny vinterjacka. Skolan gick bra idag, hade bordsdekurationer där vi gjorde bordskransar/dörrkransar & nå blomgrej i pumpa, ska köpa min dörrkrans imorn och ta med hem till mig & Kristoffer sen sätta upp den på våran dörr. Ska vara i samma jävla grup som IDIOTEN. Men det kommer väl gå bra..
Sen kollade vi på filmer på alkoholhanteringe & Arbete grejen.. Tog första och bästa bussen hem till Östervåla, Träffade Cristoffer Vern pratade lite med han sen kom mamma med bilen och så åkte vi hem, käkade hamburgare med pomes & nu sitter jag här framför datan & tvn.

Avis, Syrran är på AIK-Göteborg. hoppashoppas AIK Vinner..

Längtar tills imorn när jag kommer hem till älsklingen.



 


om man ändå

Vaknade med min älskling vid sidan i sängen, sen gick vi ner på stan köpte översakningar till Fanny & Alexandra, sen tog vi en snabb lunch på donken, sen åkte jag tåg till Uppsala, sen buss till Östervåla, där jag sprang hem till Kristoffers mamma & lämnade lite saker som Kristoffer hade köpt till henne, sen spran jag hem till mamma, Flickorna blev glada för sakerna =), sen har jag bara kollat på tv, & lekt med Fanny, varit ute i mitt rum & kollat, ska sova där i natt, helt själv i mörket.. :S läskigt..

Nu ska jag gå och kolla lite på v och sen gå och lägga mig i det mörka rumet helt ensam :S

Ta och skaffa dig ett lexikon.

Nyss ringde min 4 åriga lillasyrra till mig och grinade, hon saknar mig. Så jag ska åka hem till Östervåla imorn och vara där tills på måndag, eller tisdag. Ska ner på stan imorn innan jag åker & köpa något till dom, sen åka hela vägen till östervåla, kanske får sjus av mamma som ska hämta soffor i Uppsala =)

Nu ska jag gå till Kristoffer & äta godis.

Nu är det krig!

image353image354

I will remember!

Har nyss kommit hem från en lång promenad med Kristoffer, vi gick ända till slussen och vidare till hamnen, sen vände vi och gick vid gamla stan, kollade och så, jag tycker det börjar bli så kallt ute nu, burrr! Sen letade vi efter ett ställe och äta på sen hittade vi en fin pizza/paste resturang, har nog inte ätit så god pizzasallad & pizza på flera år, heheh! sen efter det hade vi tänkt att gå på bio, men struntade i det gick och händlade lite gott och nu är vi hemm. Ska kolla på film ikväll & bara mysa!
Klockan är bara 19.14 och det känns som klokan är 21.00 det är så svart ute, nu börjar det bli vinter.

Nu ska jag gå och mysa med min käre pojkvän ♥

Hoppas ni får en trevlig kväll.

Ett sycke, sju ord..

image352

För att vi var på löjligt hömör & hade kul.

You made my day

Vart ingen utgång igår, var så trött, jag & Kristoffer gick och köpte ostbollar & coola, sen kollade på tv istället, sen hade vi tvätt-tid också, så nu har vi massa rena kläder, men vi glömde att aätta på torktumlaren när vi skulla torka lite kläder så när vi kom ner var dom kläderna blöta, så det var bara att ta upp all tvätt och hänga upp allt i lägenheten.

Idag skulle jag träffa Mimmi,Lisa & Ida men orkar inte, så det blir en hemma dag, sen ikväll ska jag nog hem till Jossan, har hört ryckten att vi ska hem till Rakel & dricka öl, sen gå ut. så får hoppas på att jag blir sugen tills på kvällen. annars sitter jag nog hemma & äter chips. haha

What ever.

Igår somnade jag framför tvn, Kristoffer kom och väkte mig och bärde in mig till sängen, precis så som morfar alltid gjorde när man var liten ♥

Har precis kommit hem från en kanon dag i skolan, allt var så jävla bra. Mimmi & jag var ensama i kallkket, tog det lung och så, fick inte så god mat till lunch men skit i det. Sen tog jag tåget hem & nu sitter jag har super trött, funderar på om jag ska åka på bjudningen eller bara åka hem till Jossan eller bara vara hemma & SOVA! Snart börjar One tree hill och då ska jag äta något. Sen får jag ta och bestämma mig hur jag vill göra i ikväll!

Imorn kommer Lisa,Ida & Mimmi in till stan då ska vi kolla på utklädningskläder tills på Haloween, Hahah Camilla ska vara en tjock neger. haha! Undra vad jag ska vara! Aja det fixar sig.

image351

Jag

JAG TRIVS MED MIG SJÄLV. JAG ÄR BÄTTRE ÄN ER. =)


Resturangkök.

Igår kom Mimmi hem till mig igen, gjorde blåbärspaj och myste, tack gumman för du kom, Hade en FÖRJÄVLIG dag igår, kan inte fatta att ni är så jävla duma i huvuvdena.. Ni som var mina bästa och nära kompisar kan tro något sånt. eller hitta på. Prata med mig iställer och få reda på fakta istället för att gå runt och snacka..

Jag har min Kristoffer

Idag började resturangköket igen, Har fått nya omklädnnigsrum i källaren, as fiiina. Sen så kom jag i samma grupp som Mimmi, idag var vi i kallsköket, känndes bra, gjorde skagenstuvnung,sallad & chokladsås..! Sen så fick vi 1 bestälning på hela dagen. Åkte hem sen och kollade på One tree hill & käkade popcorn. & Nu ska jag gå och hjälpa Kristoffer med disken sen bara mysa.

Utgång imorn med Mimmi, tjejkväll med campanj =)

image350

Patetiska.

Jag kom til dig när det var något, som du ALLTID har sagt, kom till mig om det är nåfot, finns här för dig. Okej, jag gick till dig om det var något, berättade för dig när jag måde dåligt, du sa att jag kunde det. Och nu får jag skit för det bara för JAG kom till dig när jag måde dåligt. Och helt plöstligt är jag Ekoist och allt handlar om MIG, och det är tydligen bara jag hela tiden..! Om du kommer ihåg vad du ALLTID pratade om då handlar ALLT om dig bruden, så kom inte och säg något. växupp någon gång, du/ ni är patetiska..!

Skrattretande.

Att ni orkar lägga tid på saker som ni inte har mågot med att göra.
Patetiskt.

Grattis

image349
Grattis älskade vän till körkortet, det var på tiden. Saknar dig.

My life

ARG, Har nyss kommit hem från skolan, hade bara en lektion idag som var inställd, så hade åkt in till skolan i onödan. Alla serverings lärare & elever var på serverings mässa här i Stockholm, eftersom vi hade alkoholhantering så vart den inställd eftersom vi har en serverings lärare...! Så då gick klassen och käkade, sen fick jag åka bil ner till stationen, med Jocke & Björn, så jag han med det tåget jag ville, var så jävla kissnödig, så när jag kom hem skrang jag in på toan. Han träffa Kristoffer också =).

Nu ska jag gå och ta en macka sen kolla på tv, kanske träffa Mimmi en sväng idag igen.


Vad ska ni göra idag?

image348


I've kissed your lips a million ways

Oj har inte skrivit på länge, men i måndags hade vi prov på bordsdekuratione lektionen, gick bra, sen efter skolan var Mimmi & jag på möte på Lotus om studentskivan, vart suveränt. Så den 28 Maj ska vi ha studentskivsa HR3AK & HR2BK, känns så himmla bra, det ända karavet dom hade var att vi skulle sälja 100 biljetter. Lätt som en plätt..!
Sen efter det gick vi hem till Mimmi där hennes morfar hade gjord gröt till oss, så efter gröten gjorde vi kladdkaka och mnsade i oss, hade en trevlig kväll, sen åkte jag hem till min kära pojkvän, kollade på tv, och sen sov.
Igår vart det en lugn dag, Mimmi kom hit runt 14.00  så då gick vi på stan, kollade på kläder vi ska ha på Haloween, sen köpte Mimmi en tröja och jag köpta popcorn. Gick hem till mig och myste, gjorde god mat och käkade glass,chips...! Vi var nere på kristoffers jobb okcås och röjde. hehe- Sen kollade jag på Desperate, medans Kristoffer satt vid datan.

bye

Lycklig

image346

image347

Kolmården

Har nyss kommit hem från Kolmården, Kristoffer,Basse & Janne klappade vargar medans stod jag och Ulrika utan för och kollade också. var kul att komma vargarna så nära.
Haft en bra dag, har införskaffat oss lite mer saker till lägenheten också. =)

image345

Snook

image341 

image342   


image343

 image344


lite dåliga bilder, men det var as kul =)


As grymt.

image339
Mimmi & jag på toan innan Snook skulle uppträda!

Det var Grymt!

Går dagen var grym, var ju först lite osäker på vad jag skulle göra, men sen tog jag tag i mig själv började fixa mig och sen åkte jag iväg till Uppsala hem till Mimmi där hennes morfar kramade omm in med värsta BAMSEkramen, sen gjorde vi oss lite mer fina och sen trallade vi ner till Lotus, var jätte mycket folk utanför, så tog ett tag innan vi kom in, men vi hade ju förköps biljetter, så kom in tidigare. Träffade massa gamla vänner från Östervåla,så kul och träffa alla igen, sen fixade jag en macka till Johan eftersom han inte mådde bra alls, sen blv jag bjuden på en as god drink.
Snook var grym fick as bra platser och allt, men tråkigt nog körde dom bara 5 låtar...! Men kul den lilla stunden det varade, sen vart det dansa igen som det bestod va hela kvällen, massa prat och så också, lite om studentskivan :).
Gick till donken efter stägning på lotus, satt oss på en trappa och käkade upp det. sen hem till Mimmi och sov, men sova kunde jag inte, för min kära pojkvän var ute och trallade i Stockholm så var orolig, han gick från sumpan till vasastan :S duktig pojke jag har, <3

bilder kommer upp sen, ska fixa mig lite för sanart kommer Kristoffers pappa hit och så, Kristoffer köpte Xbox 360 idag :)

Wee

Snook snart.

Studentskivan

Nu är det bestämt, vi ska ha våran studentskiva på Lotus, Mimmi  & jag ska gå på möte på måndag angående allt. hoppas det blir som vi har tänkt det nu =)

håll tummaran !

the world

Igår fick jag vet av en kompis att det snöade i Uppsala, medans här i Stockholm bara regnade det. Efter ha kollat på sjunde hilmel & Onte tree hill så gick jag ner till Kristoffer som var på jobbet, hjälpte han lite, Träffade lite folk och sp, sen gick vi hem tog på oss andra kläder och gick för att handla, handlade massa godis, + massa mat. Kollade på du bli vad du äter & ett till program, sen gick vi och la oss, det var Kristoffers dag igår.

Idag har jag bara tagit det lungt, ska ikväll åka till Mimmi så ska vi gå och kolla på Snook på Lotus sen ska jag sova hos henne, men är inte så säker på att jag ska åka nä eftersom hon slutar jobba kl 21.30 och jag ska sitter och vänta på henne, men har ju tvätt tid så, och jag vill ju se Snook så. väntat hela veckan på det.. Och så är det en speciel dag idag, 1 år med Kristoffer, ska jag vara hemma då eller borta?

Bry dig inte..

Ska nu gå och fixa mig, sen bara ta det lungt.

Even the best fall down sometimes . .

Sitter nu och väntar på att Kristoffer ska komma hem, sen ska vi gå och handla mat, sen ska jag bara kolla på tv och slappa, känner mig nere idag, vet inte varför, men efter jag kollade på one tree hill så vart jag jätte nere, men pratade med Kristoffer en snabbis i tele, så vart lite bättre då, Men nu vill jag bara gotta i mig massa godis och bli tjock allvarligt fet vill jag bli just nu.

Saknar mina lillasyrror jätte mycket, Alexandra, Fanny & Samantha, men saknar kramarna från Alexandra & Fanny som fan, och att bara hålla om Fanny, och bädda ner henne i sängen, jag måste åka hem snart och hälsa på, båda för min skull & doms.

Nej nu ska jag gå och göra en kopp te och sen msa framför Las Vegas.

SNÖ?

Cryin!

Vill inte vara ensam längre

Gammla goda tiden.

image335

image336

image337

image338

En fin guzzilago,

Jag är så sugen att gå på bio.

Om du lämnar mig nu

Sitter och kollar på vänner & dricker mjölk, har pluggat lite projektarbete, men det gå upp & ner, har fixat lite med studentskivan också, ringt och hört lite på både lotus & seven som nu ska byta namn till People, vi måste få ihop massa pengar & sälja 250 biljetter, Orkar inte hålla på, men vill ju ha en studentskiva, så ska prata med Mimmi idag så ska vi fixa det imorn =).
Har tvätttid idag så dags att tvätta kläder senare, sen ska jag gå och handla lite mat, och sen bara mysa framför tvn, det är ju efterlyst ikväll, får se om jag vågar se på det.

Imorn är det äntligen SNOOK med Mimmi, känns bra. Hoppas på en kanon kväll.

Jossan om du läser det här ring mig :)

Någon som vill ge råd till studentskivan?

image334

In love

image333

Förlåt för förra inlägget.

Men är inte på humör just nu, var inne på en tjejes blogg, där man kunde tästa sig om man var fjortis eller vuxen, prövade fjortis täster först. hah
fick 15.2% fjortis poeng till mig. alltså inte fjortis.

http://www.fjortispoang.se/

Har också prövat vuxen grejen, Hur vuxen är du?


http://www.vuxenpoang.com/

haha. Din vuxen poäng är : 17,3 ocd din ålder borde vara 31.7 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse. hahah..


Vad töntigt..

.


Kära bimos, ni är så fula. Går runt i 5 meter hög sula, Tror ni är beroende va cigg, Och skryder om ert senaste ligg. På JC ni köper alla era kläder. De använder ni sedan i alla väder. Ni slutar en dag, när vi börjar kommentera, Men hur fan tycker ni att vi ska reagera?

Vi är trött på er jävla attityd! Morgon när hon vaknar, å hjälp vad hon är sen! Hon hinner inte röka, inte raka sina ben. på med korta kjolen, och en massa puder. Ibalnd får man fråga, är detta ett luder? Nitar, glitter och blonderat hår, Buffaloskor och stora skavsår, Svarta string under sin vita kjol, ändå tror hon att hon är så cool

Plugga vad e det? hennes stora mål är IG, På fredagkvällarna festar hon, varannan minut byter hon strul åh det tycker hon är jätte kul. Tills hon till slut blir för full och somnar i en vattenpöl, Och ändå har hon bara druckigt en folköl.
Fjortis.

Onsdag,

Har värdens mensvärk, har så ont, ibland hatar jag att vara tjej/kvinna, nu vad jag är, haha! Som igår hade jag mensvärk fast jag inte hade fått mens äm, as konstigt, men aja, naturens gång.

Vad ska hända idag då? Jo jag ska kolla på tv & bara ta det lungt, plugga lite relion & projektarbete. Sen kommer Kristoffer hem efter jobbet, och om han jobbar över ska jag komma ner till hans jobb och hålla han sällsakp, får se vad det blir för mat ikväll, igår vart det ju pizza, as gott har min en liten bit kvar jag kanske ska värma och äta nu. hehe.


NI FÅR MIG ATT SKRATTA...




Är lite sur just nu också på en nära vän, att DU inte kan hålla truten, Jag sa en sak till dig bara för att DU inte skulle säga det till någon annan, DU lovade att inte säga något.. Nu vet jag att det var första & sista gången jag sa något till DIG. Hoppas du läser det här så du får något att tänkta på, tänk om jag skulle gå runt och berätta allt DU har sagt till mig, Hur skulle DU känna dig då? Ååå jag är så ARG...!


NI FÅR MIG ATT SKRATTA

NI FÅR MIG ATT SKRATTA, så jävla patetiska är ni, Skaffa er ett liv..

Jag kommer

Nu sitter jag har och hat jätte tråkigt, Kristoffer jobbar över och jag har kollar på mina program, funkerar på att göra mat. men jag hör något bekant ljud på tvn, Las vegas börjar nu, så ska knalla till tvn igen och sen bara sitta och slöa.

På fredag firar jag & Kristoffer 1 år tillsamans, och på kvällen ska jag på snook, snacka om en BRA fredag.

Dubbel-liv

image332

Det var tider.

Hittade en bild sen i maj när det var studentskiva för ekeby, hehe bilden är inte på mig, men på min sötnöt Mimmi
kolla här..


image331

fight!

Har nu kommit hem från skolan och är super trött, vart hos tandläkaren också och det gick bra, ska gå operera mig den 20 de December, så hoppas på en bra julafton & nyår utan tandvärk..! hehe, har nyss ätit lite lassange och en macka, sitter och väntar på att sjunde himlen & one tree hill ska börja & sen kommer Kristoffer hem så ska vi göra mat ch sen bara mysa, är ju desperat housewife ikväll så ska nog fråga Kristoffer om vi kan köpa popcorn, eller varför inte göra ne räksmörgås?! det är ju också gott.. hehe!

Igår köpte Mimmi biljetter till Snook som är på fredag, ska bli så jävla kul och se dom ,samtididgt vara med vännerna. sen sover jag hos Mimmi och sen dagen efter kommer Kristoffers pappa och hälsar på sen blir det Kolmården på söndag.

Nu ska jag och lägga mig famför tvn, sen börja plugga lite projektarbete.. !



image330
Snook på fredag...

Tandläkaren

Vaknade för ett tag sen, ska snart iväg till skolan för dagens första och sista lektion, sen ska jag till farbror tandläkaren, hoppas dom bestämmer tid nu när jag ska operera mig, vill lixom inte ha ont längre. Sen efter tandläkaren ska jag ta första tåget hem och sen bara ligga framför tvn tills Kristoffer kommer he,, sen dessamma när han kommer hem, kanske göra lite mat också. oj vad klockan var mycket lär skynda mig nu om jag ska hinna med tåget.

Hej då.
image329

People.

Fick höra idag arr Seven ska läggas ner och en ny nattklubb ska öppnas People.
Låter ju bra.. !

Äntligen hemma

Nu är man äntligen hemma från skolan, när jag gick till tåget idag var det jätte mörkt så Kristoffer fick gå med mig e bit, hatar mörket här i storstan och gå ensam då. Man har ju kollar på efterlyst. haha!!
Hade bordsdekurationer idag gjorde 2 saker ( bilder kommer sen) som jag vart nöjd med, sen på alkoholhanteringen kollade vi på film & på arbetssäkerhet jobbade vi med våra arbeten, han precis hem till One tree hill, kollar på det nu, men är reklam, sitter också och äte rpå en lassange bit. snart kommer Kristoffer hen också ska bli kul å få mysa med han..
Bye

3 månader utan dig..

Hur ska jag kuna kalara mig utan dig i 3 månader? ´
Utan dig i skolan?
Utan dig...!
Ingen Jossan på 3 månader, det kommer vara krig!!
Jag kommer att SAKNA dig Jossan, men kommer och hälsar på, det lovar jg dig..
Shiit 3 månader utan dig Jossan, 3 månader...!
Min telefånräkning kommer vara hög... haha

Kommer att sakna dig, men är glad för din skull också att du får chansen att åka iväg.

Det behöver DU..

time to say goodbye

Söndag och det betyder skola imorn...

Har tagit det lungt idag, efter jag & Kristoffer hade vaknat gick vi ner på stan, kollare runt skulle köpt singstar men det var så himmla dyrt, så vi skippade det, tar det någon annan månad, då jag hjälper till att betalar. Så vi gick bara runt och sen hem, när vi var hemma gjorde jag mat. och sen somnade Kristoffer medans jag kollade på sjunde himlen och efter det gick vi och köpte massa frukt som jag sen gjorde fruktsallad på. Idag har det blivit massa framför tvn, har bara varit sån dag.

Jag ser inte iframemot skolveckan, men man måste ju gå för att få ett bra betyg & närvaro, sen är det ju skönt att träffa alla kompisar och berätta om helgen som har varit.. haha!

Nu ska jag gå och packa ner lite saker i  min väska som ska med till skolan imorn, för om jag gör det nu slipper jag strässa imorn, och sova lite längre..!

SOV GOTT

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig framför tvn med Kristoffer, mysa lite, sen ska jag gå och sova. hoppas på att sova länge imornbitti.
Ser inte iframemot skolveckan alls...!

v 44 LOV.. Äntligen


GOTNATT..

Lördag

Vaknade av att kristoffer inte var hemma, fick typ panik, då jag kom på att Kristoffer var på jobbet, men sen kom han hem så då gick jag upp, fixade mig och sen ner till stan, kollade runt lite jag köpte 2 bordsunderlägg för 5 kr på In&Finn. Sen köpte jag lite saker man behöver på Eden, Kristoffer köpte mat och ett par jeans till mig, Han är för god min pojkvän, den här veckan har jag fått massa saker av han <3, Sen etfer ett tag kom Mimmi ner på stan så vi gick lite och kollade, sen kantade vi hem till mig och käkade, Har nyss kollar på Svennson Svensson med Kristoffer & käkat ostbågar, nu sitter han och kollar på luftens hjältar medans jag sitter här, och är nöjd med dagen..! För en gång skull så är det en lugn helg för mig..

It's everything

Kollar nu på sjunde hilmen och äter godis, har as tråkigt men snart kommer Kristoffer hem så ska vi ner på stan, sen ikväll kanske Mimmi kommer så kasnske vi går ut ikväll, beror på vad vi vill göra och så, annara blir det som planerat imorn,,

Nää nu är reklamen slut och jag lär kila iväg.


It's everything



Har Inte så stor lust att skriva av mig längre, känns som jag skriver om samma saker hela tiden, HJÄLP någon, NUUUU!

Äntligen fredag

Tråkigt väder idag, värkligen höstväder. men man ska inte deppa för det för idag är det fredag och det betyder att man har helg! Efter Kristoffer har jobbat ska vi gå på stan som inte vart av igår, så vi ska köpa linsvätska till mig, sov med linseran i idag :S, men men ! Och sen ska vi väl kolla runt lite. Imorgon kommer Mimmi hit så ska vi fik och äta kräftor. längtar..!

Får se vad dagen har att bjuda på.

Ciaoo!

En ny dag imorgon

Nu har man kollat på efterlyst och något sjukt program som var efter det, väntar på att någon program på 5an ska börja snart, har gjort te & tagit fram mackor som jag ska äta. Sen efter det ska jag sova, Pratade med Jossan i tele för ett tag sen, hon ska ha sin praktik i Åre så jag kommer inte träffa henne på 3 månader, om jag nu inte åker dit. Kommer att sakna dig vännen, måste ses innan och hitta på något kul..

Pratade med Mimmi nyss också, vi ska ha så kul på lördag, äta kräftor och allt.. <3

GODNATT

image326

Läskigt

Jag tycker efterlyst är läskigt..


vad tycker ni?

Hallelulja moment!

Sitter nu & kollar på OneTreeHill, Har kollar på Sjunde himlen också! Och så har jag pratat med mormor, precis det jag behövde, och snart kommer Krisoffer hem, så då ska jag börja med middagen som är lövbiff med potatisgratäng, vitlöksbröd (hemma gjorda), det förtjänar min man. efter en lååång jobbardag..

Imorgån är det fredag och då ska jag ta det lungt, gå på stan med Toffe efter skolan och köpa linsvätska, var in på en synoptik idag där min linsvätska kostade 120 kr...!  Asså för en linsvätska, medans Kristoffers linsvätsla kostade bara 80 kr. det brukar min göra lixom, så jag måste gå och leta efter ett blillgit ställer här i Stockholm. och det kommer ta tid...!

Har druckit 3 koppar te idag, jag gillart..! Var förbi Indiska idag en sanbbis på vägen hem, då hittade jag mitt favvo te. Chai-te!!!

Bye!

DKNY = vill ha den här perfymen...

image325

Kanelbullens dag

Idag är det  Kanelbullens dag så efter Kristoffer har jobbat färdigt så ska vi gå iväg och köpa oss en varsin stor bulle, kommer bli så gott, sen så kanske vå går på stan och kollar runt lite.
Jag kom ihåg förra årets kanellbullens dag då var våran pararelklass i köket då dom fick dela ut massa bullar till oss elever, vissa fick ju flera bullar än en! hehe!

Var nere på Kristoffers jobb igår igen hjälpte han med lite saker, haha han är så duktig min man, att han orkar stå och packa upp ALLA kläder och mäta och mm, när han packade upp VASUMA så fick man godis med så vi satt och käkade godis sen. as goda. Sen gick vi hem och käkade köttsoppa, as gott.

Ska skriva mig här i Stockholm nu i veckan, sen står mitt namn och på dörren, kommer att kännas parfect, men kommer att åka hem till familjen ändå och hälsa på, jag glömmer aldrig min familj..!

image324

Saknar

Min mamma & småsyskon <3

Mitt på dagen

 


En Kärlek

Nu sitter jag och tuggar tuggumi, och kollar lite på toon disney, kommer bli en slappa dag idag, framför tvn, har laddad hem One tree hill så ska kolla på det och sen kommer ett nytt avsnitt på tv också, sen ikväll ska jag nog gå ner till Kristoffers jobb och hjälpa honom idag igen, det är roigare att vara där än att vara hemma helt ensam.

Imorgon är det kanelbulledagen, ska kanske baka 2 stora bullar till mig & Kristoffer, får se om man orkar, nu ska jag gå och diska lite och sen kollar på tv. som sagt tv är mitt liv, utan tv skulle jag inte klara mig, konstigt att jag klarade mig utan tv i börjar av sommaren, men då satt jag ju framför datorn hela tiden, hehe! tråkigt liv..

Imorgon är det praktik som gäller, hoppas det går bra! Hatar praktik, ella fall stället jag är på men skit samma 2 veckor kvar bara ju. Sen börjar kök i skolan och det kommer bli super kul, känns mycket bättre att vara ned kompisa och såna man känner.
JAG SKA KALRA SKOLAN, JAG SKA , JAG SKA...!



Hur får man bättre självförtroende?

Video?

Sexig jävlel.

image321

Godnatt

Har nu varit nera på Kristoffers jobb och kollatm hjläpte till lite, sen prövade lite jackor, en som jag värkligen vill ha, men var svin dyr englig mig som inte har så mycket pengar 1600 tror jag den kostade. as fiiin. Sen har vi nyss ätit pizza, hemmagjord och kollat på desperate housewives, var ett roligt program, nu står kristoffer och diskar och jag funderar på att gå och lägga mig, är jävlgt trött fast jag har sovit mycket idag. hehe!

Jag gick in på kanal5 se och sökte lite på desperate housewives då kom det upp ett lnlägg om Eva Longorias sexvideo, hehe helt sjuk.

Här kommer inlägget.

När ryktet om Eva Longorias sexvideo kom ut, var det nog inte bara vi som började googla så det rök om tangentborden. Och äntligen, här är den - Desperate-donnans hemliga inspelning...


- Älskling, är du helt säker på att vi borde göra detta? frågar Eva i början av klippet. Det kan bli pinsamt om det kommer ut...


- Bara lugn, försäkrar Perry. Jag ska lägga den på en säker plats, som handskfacket i min bil. Där kommer man inte åt den utan nyckel.


Och så börjar det roliga! Men, med risk för att göra en del besvikna, det blir inte riktigt lika nasty som Paris Hiltons numera ökända hemvideo.


Tjejen har nämligen sinne för humor och en oanad självdistans, och så fort det började viskas om en intim inspelning med henne, tackade hon ja till att spela in en sketch med Perry Hilton, som egentligen heter Eric Olsen och är något av en kändis på humorsajten Funny or Die. Resultatet? Kanske något av det roligaste vi sett på nätet sedan, ja, TV4-spyan.


Klicka här för Eva Longorias "sexvideo" »

Och den riktiga Eva-videon? Eftersom ingen ännu har sett den och faktiskt kan bekräfta något, får vi nog ta det ryktet med en stor nypa salt...


Alexander Dunerfors Uppdaterad Tue Oct 02 21:33.

Hehe GODNATT, Nu ska madde sova

Många inlägg idag

Nu har det börjat bli mörkt ute och jag väntar på att det ska bli något roligt på tv, har en kopp te framför mig och kan inte dricka det bara för det är för varmt, men snart hoppas jag. Var ute en stund bara för jag var tvungen att köpa ipren till mig & kristoffer om nu någon av oss får huvudvärk eller jag får tändvärk.. buu! Hoppas sanrt på att få operera mig, vill inte ha ont i tanden, plus den ser inte klock ut, inte för att någon kolla i min mun men, haha, biland tror folk att jag har tuggumi på tanden. haha! Tror jag skulle till tandläkaren sanart här nu i Oktober.
Det kommer bli mycket nu i Oktober för min del, Nu den 11 fyller Andre 18 år, sen friar Krisotffer & jag ett år nästa vecka, sen den hälgen ska vi till Kolmorden och se när Kristoffer,Basse & Janne klappar vargar. sen den 19onde kommer Kristoffer lillebror och ska sova här bara för ahn ska göra något med lumpen att göra, sen den 20onde ska jag jobba för skolan så vi kommer till Italien, Hoppas på mer kul ni i denna månad. 

Hade bordsdekurationer igår, håll på med blommor i floristsalen.. Var ganska kul
Här kommer blommorna.

      ! 

Nu ska jag börja dricka mitt te sen kolla på tv.

Tv = MITT LIV 


look so good

Jag är trött...

konsten att älska sig själv

Nu har jag sovit lite, och mår mycket bättre, har gjort ett glas varm oboy och tagit fram lite ostbollas sitter och väntar på one three hill, sen ska jag laga mat och sen kommer min prins hem från jobbet, om nu han int jobbar över så länge! heh då får jag äta pizzan varm själv :)

NU HAR VI FÅTT 3AN! ÄNTLIGEN.

Jossan du betyder mycket för mig, vi lär ses någon dag här nu..

M.

Sitter här och äter naturgodis, och täkter på allt som var igår, jag måste sluta vara så kännslig, det måste jag värkligen göra. Idag ska jag göra pizza tills när Kristoffer kommer hem, han ska jobba över så jag ska göra pizza till han & mig, sen ska jag kolla på  Desperate housewives ikväll.

image317

Jag hoppas på att den här veckan går fort, för jag vill bara ha helg så jag kan sova & så ska Mimmi komma hit så ska vi ut igen.

Nu ska jag gå och kolla om vi har fått 3an, har inte fått den än bara för det har varit problem..







PÅVÄG MOT SLUTET

image316


Studentskivan

Äntligen studentskivan blir av, men den blir på lotus, bättre än inget säger jag. Gud vad jag längtar till Italien resan med klassen, Min 19 årsdag, studentskiva, STUDENTEN, Och resan utomlands med Thilda och co.
Vill sluta skolan nu!

Någon som vill ha biljetter?

Varför?

Varför känner jag mig så ensam ibland? Och varför gör du/ni allt för att göra mig ledsen och trycka ner mig?
Jag vet att jag är bättre än er, men ändå så kalrar jag inte av att säga til ler att sluta glo och snacka skit..
Blir typ ledsen är en av min bästa kompis går och pratar med er, RÄDD för att ni sitter och snackar skit..

Ibland känns det toppen att gå till facking skolan, men vissa dagar inte..


back to school..

Klarade mig genom skolan idag, blir så trött på vissa perssoner. Blää! Men efter skolan var jag på stan med Mimmi,Ida,Lisa & Jessica, var okej, men sen ville jag åka hem så jag tog första bästa tåg och sen var jag helt plöstligt i Stcokholm, så gick av tåget och trippade ner på stan gick där själv först men sen kom Kristoffer, så vi gick runt lite, kom hem med et tpar skor till mig, tröja, strumpbyxor (bruna & vita) sen hårfärg också! Vet inte hur det har blivit än bara för håret är fortfarande blött. men hoppas på att det är fint. tack älskling för skorna och allt..
(Bilder kommer upp sen)
Käkade god mat och nu ska jag kolla på tv.

Det bästa med skoldagen var att trädda Jossan, vart så glad då!

Nu ska jag gå och mysa med min pojkvänn och om en vecka firar vi ett år.

Vad ska man köpa til lsin pojkvänn i 1årspressent?


school

Ibland känner jag min mobbad :(


RSS 2.0