wish

Det är söndag och det betyder första advent, Mysigt, vi skulle på adventsfika idag med det vart inställt, så nu sitter Kristoffer & Pejje och spelar tv-spel. får se vad som händer idag, har plockat fram lite julsaker.

Igår var det en bra dag, först gick jag ner på stan själv eftersom Kristoffer & Pejje spelade tv-spel, sen kom Kristoffer ner då gick vi lite på stan, fick dok pank eftersom det var as mycket folk, blää! Så då gick vi och kollade efter nå ställe och käka på, sen efter det åkte vi till ikea, kom hem med massa saker, sen väl hemma fixade vi lite i lägenheten, sen in i duchen fixa oss sen ibg på Kristoffers vän Isaks spelning, Det var kul, han var grymt bra. goo Isak.. Drack lite alla 3 sen orkade vi inte vara där längre så tog tunnelbanan hem och gick för bi donken, väl hemma kastade jag i mig mat, sen gick och sov..
Pratade dok mycket med Jossan igår som var på julgala och as full, haha

" På ikea köpte vi vägg grejer som man klistrar upp, när vi kom hem i natt & vaknade i dag ligger alla på golvet, dok tråkigt eftersom det vart så fint och det kostade 150 kr. men Kristoffer ska ringa till IKEA."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0